Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
idem sa venovat malej dost bolo..len vas prosim budte tu trocha milšie aj k tym akože zlym možno to tak stale nieje,,
@nana88 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/babusinka/al... je to pravda?admin potvrdil,že si mala duplicitný nick?
@lejla77 co sa tyka tej duplicity,,, ked admin odpoveda na otazku, nemusi konkretne pisat duplicitny nick... kedze z otazky je jasne o ake sa nicky jedna, nie?
a asi by sa tu na tejto konkretnej diskusii mal hlavne admin oznacit, lebo uz par dni je tu to dost o inom nez by malo byt 😒
Iba som chcela, aby ste vedeli že kto vlastne má pravdu!!!
@missy97231 ja neviem, podla mna to nebolo jednoznacne. Potvrdil len duplicitu na inkaa666, ale nepotvrdil, ze islo o nanu.
@lejla77 ja osobne som to tak pochopila,,, kedze sa babusinka vyslovne pyta ci nana a innka je ta ista osoba? Odpoved - duplicita potvrdena.. Myslim, kebyto tak nebolo, tak admin odpovie viac. Nie ?
@missy97231 ale potom by zablokoval aj druhy nick, ci nie? 😕 ako je potom mozne, ze nana88 tu dalej funguje?
@missy97231 ja neviem, dodatocna otazka bola, ze ci ide o nana88 a na tu otazku neodpovedal...ci?
@lejla77 ja pred rokmi som mala tiez dva nicky... jeden na konikovi a jeden na svadbe... a samozrejme nie umyselne, len som si neprecitala podmienky 😀 admin ma kontaktoval, ze prisiel na to 😀 😀 😀 aj ked nie pri ziadnych vymenach nazorov,,, ale prisiel 😀 a ze si mam teda jeden nechat z ktoreho budem fungovat aj na svadbe, aj na konikovi, aj na streche 😉 takze ma napriek duplicitnemu nicku nezablokoval, iba vlastne ten jeden... a tento mi nechal. preto si myslim ze je to pre mna pochopitelne ci uz z otazky alebo odpovede admina 😉
jedna dotycna si umna objednala ciapocki pre deti urobyla som jej .povedala mi ze mi poslal peniaze na ucet ako sme sa dohodli z vub na vub ...platdba by mala byt hned popripade v priebehu dna. tak som balicek odoslala prvou triedou... balik dosiel v pohode este mi aj napisala ze super bla bla...ale peniaze nikde....ani vecer ani o tyzden ...ze neaka chyba v banke dobre stanesa .... potom ze musi reklamovat platdbu.....dobre ...dialsi tyzden sama vyhovorka ... ja som nechcela pisat ani zle hodnotenie ani nic ved ano stane sa ale potom ze poslala peniaze na adresu a ze sa jej vratili neprevzate ako ze cakam na ne vise mesiaca a neprevezmem to uz co za cloveka..... doticna sa tu pise pod :tvks
@tanapolovkova ak to @tvks neriesi, daj jej negatko + pridaj ju na ciernu listinu
@tanapolovkova dotycna tam ma viac zlych hodnoteni. 😖
poznate ju niekto?
anita dašková , turňa nad bodvou - nick @anitenka kupila som u nej tricko, zaplatila, tvrdila, ze poslala, nic neprislo, dnes pozeram, pisem jej a ona ma pro profil neaktivny!!!!!!! pisala som adminovi. katastrofa.rozmyslam ci su horsi pro alebo neregistrovani zakaznici
@traktor oki dakujem tak aj urobym
@zuzka1. pis jej tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anitaoblecko/ je to ona..ak bude problem rovno sa obrat na admina..uz bola viackrat bloknuta...
no baby a co s takouto predavajucou, ozvala som sa na jej inzerat, povodna cena bola 5 eur, no potom si pani zdvihla cenu o 100% z povodych 5 eur je teraz cena 10 e, na moju odpoved samozrejme ani neodpovedala, ale tak ani by som to uz nekupila, uz len z principu, negatko jej nedam, kedze obchod neprebehol, ale tak neseriozna urcite je .... 😖 😖 😖 http://www.modrastrecha.sk/bazar/vodoinstalacny...
baby smiem sa spýtať?dávate negatko ked niekto napíše dajte mi číslo účtu beriem to a vy mu napíšte č.ú a ostane ticho?
@lea_denisa sem napíš svoju skúsenosť ...

@nana88 a tá baba na to nejako reagovala, či je ticho?