Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nana88 ty si nikdy nikomu do IP pošty nepísala? veď si pozri poštu so mnou. Ty si mi dala otázku a ja keď som Ti odpísala, tak sa Tvoja otázka podala smerom nadol a moja odpoveď je navrchu. A tam vidíš meno, kto komu píše... Ale ak je toto pravda, tak som z Teba riadne sklamaná...
@matik1 ona si to hociako poskopiruje to ja nie som!!!!a ešte ona sa tu bude osočovat na mna,,ja som jej nikdy nič neurobila ale ako vidim sedim jej v žaludku a to len preto lebo sa snažim divat sa na všetkych objektyvne,,,ved ani nejdna z nas nieje bez chyby!!!!! ale toto je už moc
@babusinka nehnevaj te sa ale ja som na jednej strane a vy na druhej,,,ja nechcem len aby ste tu kostili ludi ale takto to nepojde nechcem sa svami bavit,,,može byt?...nechcem suhlasit z vašimi nazormi lebo ja ich take nemam a zbytočne by aj tak došlo znova k potyčke dohodneme sa ,,kde sa spomenie vaš nik tam nebudem ja akde sa spomenie moj nik tam nebudete vy,,,ale ste ma inač dobre očiernila si myslia teraz o nme všetci len to najhoršie a presne pre toto to nejde

@matik1 Áno je to tu viššie čierne na bielom.