icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

babusinka
22. feb 2013

@matik1 Áno je to tu viššie čierne na bielom.

lejla77
22. feb 2013

@babusinka ja tam vidim len tvoju otazku. Kde je odpoved od admina, kde by to potvrdil?

matik1
22. feb 2013

@lejla77 babusinka mu dala otázku a hore je odpoveď, že "duplicita sa potvrdila a login som zablokoval". Pod tým pozdrav od Admina.

nana88
22. feb 2013

@pastalkaa už som informovala admina a som zvedava čo mi napiše a potom to tu zverejnim...

lejla77
22. feb 2013

@matik1 aha, uz vidim. 😖

nana88
22. feb 2013

@matik1 ano??...to mohla aj ona napisat a tak skopirovat sama si odpovedala ...ved aku to ma štylizaciu,,,či akože admin rovno odpovie a až potom sa pyta na otazku

nana88
22. feb 2013

@lejla77 ved toto je chore...ja naozaj mam iba tento nik....toto čo je??!!!!!! ja si počkam na odpoved admina on mi to vysvetli!!!

lejla77
22. feb 2013

@matik1 napisal len, ze sa potvrdila duplicita, ale nie ze to bola nana88 😕

lejla77
22. feb 2013

@nana88 potvrdil duplicitu, ale nie s nickom nana88. 🤐

nana88
22. feb 2013

@babusinka tak akože ja som všetky niky ???aj ten čo vam dnes napisal ta myskakyska či ako to ma??? podla toho aj to som ja aj amander či ako sa pyše aj ta vam dala všetkym tu vyžrat ano???

nana88
22. feb 2013

@lejla77 no tak som zvedava bohvie čo tam skopirovala už ma nasrala!!!!!!

matik1
22. feb 2013

@nana88 ty si nikdy nikomu do IP pošty nepísala? veď si pozri poštu so mnou. Ty si mi dala otázku a ja keď som Ti odpísala, tak sa Tvoja otázka podala smerom nadol a moja odpoveď je navrchu. A tam vidíš meno, kto komu píše... Ale ak je toto pravda, tak som z Teba riadne sklamaná...

pastalkaa
22. feb 2013

@nana88 no som naozaj zvedava...teraz sa nevyjadrujem . 🤐

matik1
22. feb 2013

@lejla77 prečítaj si celú otázku od babusinky. Ona tam spomína nana88. Veď ak to nie je pravda, tak nám to admin vyvráti. Tuším ho už nana88 oslovila.

nana88
22. feb 2013

@matik1 o akej pošte tu teraz sa bavime???čo smerom na hor čo na dol???nerozumiem!!!

lejla77
22. feb 2013

@matik1 Ale neodpovedal jej na otazku, ze to nana88 bola. 😕

matik1
22. feb 2013

@nana88 napíš mi teraz niečo do IP a ja Ti odpíšem a uvidíš, čo myslím...

nana88
22. feb 2013

@matik1 ano oslovila som admina a možeš mi to vysvetlit to pred tym,,,čo si mi pisala

nana88
22. feb 2013

@matik1 @babusinka ...toto mi napisal admin ked sme sa mi dve vadili...
Vymazal som všetko, kde sa niečo priamo riešilo a spomínalo. Užívateľkám som ale písal, malo by to byť uzavreté. Aj @babusinka už nepíše. Ak náhodou bude, daj mi vedieť.

Pekný deň prajem emoticon

Asmira Team

nana88
22. feb 2013

@matik1 to je jedine o čom sme sa z adminom bavili nič mi nenapisal ani ma neupozornil ohladne neakej duplicity či čo...

matik1
22. feb 2013

@nana88
@babusinka už sa nehádajte. Čo tak zakopať vojnovú sekeru?

nana88
22. feb 2013

@matik1 ona si to hociako poskopiruje to ja nie som!!!!a ešte ona sa tu bude osočovat na mna,,ja som jej nikdy nič neurobila ale ako vidim sedim jej v žaludku a to len preto lebo sa snažim divat sa na všetkych objektyvne,,,ved ani nejdna z nas nieje bez chyby!!!!! ale toto je už moc

babusinka
22. feb 2013

@matik1 Ja som za 🙂

nana88
22. feb 2013

@matik1 vieš to by musela mat iny pristup k všetkemu...

matik1
22. feb 2013

@nana88 no vidíš babusinka je za, tak by si mala byť aj ty... Nikdy neviete, či jedna druhú nebudete niekedy potrebovať... 😀

babusinka
Odpoveď bola odstránená
nana88
22. feb 2013

@babusinka nehnevaj te sa ale ja som na jednej strane a vy na druhej,,,ja nechcem len aby ste tu kostili ludi ale takto to nepojde nechcem sa svami bavit,,,može byt?...nechcem suhlasit z vašimi nazormi lebo ja ich take nemam a zbytočne by aj tak došlo znova k potyčke dohodneme sa ,,kde sa spomenie vaš nik tam nebudem ja akde sa spomenie moj nik tam nebudete vy,,,ale ste ma inač dobre očiernila si myslia teraz o nme všetci len to najhoršie a presne pre toto to nejde

nana88
22. feb 2013

@babusinka ja som to nebola a skončila som

matik1
22. feb 2013

@nana88 radšej nám povedz, čo si tu riešila tú babu, od ktorej si po niekoľkých dňoch dostala balík a ak si dobre pamätám, tričko bolo nejaké zažmolkované. Vráti Ti peniažky?

nana88
22. feb 2013

@matik1 nie,,bolo rozparane a šede,,ale oslovila som admina že nemam chut už to riešit kupila som si novu handru na okna ,,berem to tak,,,