Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Nie 16 EUR ale 106. Dodanie bolo 3-5 tyzdnov. Potom sa vyhovarala ze musi zaplatit clo a od 11.2.mi vracia peniaze. A to mi este drzo napisala citujem sak aj ja tam mam objednanu bundu. A este mam u nej objednanu aj vestu pre malu a to uz tiez bude 5-6 tyzdnov. Inac ma kladne hodnotenia a jedno tiez taketo s nevratenim peniazkov. Zienky dakujem za informacie ako postupovat.
@lejla77 o ktorej podvodnicke hovoris lebo neviem ci to je ona no :(
ale nechala som sa dobre oklamat tak teraz nemam ani saty a ani peniaze :(
a neviem ako ich mam ziskat spat :(
@tinkacik31 z afriky ich nedostaneš, tam nič neporiešiš
@tinkacik31 o modrinke 13
@tabacek to je jej nick???
@tabacek tak najlepsie by bolo.keby sa aj pani @modrinka13 vyjadrila.
@tinkacik31 ty si necitala tie diskusie, na ktore som ti dala linky? 😕 Cele je to podvod.
Ano to je dotycna pani
@zanika1983 ved prave najlepsie by bolo keby sa dali zverejnit tie komunikacie s predavajucou. To je az neuveritelne kolko ma vyhovoriek. Ale ako ju prinutit aby da vyjadrila aj ona? Momentalne nekomunikuje. Som zvedava co ide zasa vymysliet.
@tinkacik31 ano presne to je dotycna modrinka13
@tabacek komunikaciu sem viete skopirovat.
@zanika1983 no ved ozaj to ma vobec nenapadlo. Tak na toto ju mozem dostat aby sa vyjadrila. Len toho bude viac lebo okrem tych dvoch vetroviek som este potom objednala malej vestu. Ja blba. Tak sme komunikovali aj tam aj tam. Mozno sama bude prekvapena z tych vyhovoriek. Ved ona si vobec nepamatala co popisala. Najprv boli na colnici. Nechceli ich uvolnit. Potom zahaproval dodavatel. Neviem ako ked boli uz na colnici. Teraz zasa vybavuje reklamaciu. Medzitym vsak prisla ta ista vetrovka akejsi panej tak ze mozno pridu aj moje. ... Takto dookola od veci...
@tabacek požiadaj pomoc @admin a pani @modrinka13 nech sa vyjadrí
@gubcikova to je ale vychcanica, to tam dala len dnes, keď som jej napísala naostro, že keď je predávajúca, nech si dá do podmienok riadnu dobu dodania a dobu vrátenia peňazí. To som asi urobila chybu, že som ju na to upozornila, lebo teraz sa tým môže ohradiť, že to má v podmienkach, ale ja mám zasa konverzáciu s ňou...
@gubcikova super, to mi odľahlo, som sa normálne zľakla, ale asi aj ona, lebo ráno som jej napísala, že to budem riešiť inou cestou, ale pengy na účte nemám, ona má tiež vúb ako ja, tak by to hneď nabehlo. ďakujem ti, si super, že mi s tým takto pomáhaš, lebo neviem ako to tu chodí...
Ja - 17. januára o 10:45
dobrý deň , našla by sa ešte tá prvá vestička /je to cyklaménová alebo červená?/ v najväčšej veľkosti? ďakujem
Predajca (modrinka13) - 17. januára o 12:30
ano našla a je taká medzi tým máte záujem?
Ja - 17. januára o 12:56
Super. Poslite mi prosim udaje k platbe. Zatial dakujem. J.
Predajca (modrinka13) - 17. januára o 12:59
moje číslo účtu : 2514304959/0200 suma 16,45 poprosím adresu
Ja - 17. januára o 15:44
peniažky už máte n a účte mám tiež vúb. aj adresku už máte, čakáme na tie vetrovky.... Janka Tabačáková, Štúrova 451, 027 43 Nižná, zatiaľ ďakujem pekne. J.
Ja - 18. januára o 19:20
Pekny vecer. Nabehli vam tie peniazky.......?
Predajca (modrinka13) - 18. januára o 20:20
nejaké platby prišli skontrolujem to ráno aby som hned robila objednávku pekný večer
Predajca (modrinka13) - 18. januára o 20:34
joj tie vetrovky akurát som Vám išla písať že su na colnici len malý problém nechcu ich pustit .... písala som žiadosť aj že som ochotná zaplatiiť colný dlh ešte sa neozvali tak v pondelok tam budem volať lebo už som z nich na nervy .... Gap supravy my držali 2 týždne a ked som povracala peniažky tak na druhý den došli ....
Ja - 18. januára o 21:53
Oki. Tak este pockame. Dakujem za info. J.
Ja - 21. januára o 14:49
dobrý deň, tak ako ste pochodili s tými vetrovkami? budú, či nebudú.....Manžel so švagrom sa už vytešovali, tak dúfame, že sa vám ich podarí nejako dostať z tej colnice. Pozdravujem J.
Predajca (modrinka13) - 21. januára o 17:13
ešte stále nič od rána tam volám surim ale oni maju čak sko vždy robím všetko čo je v mojich silách lebo aj moj manžel tam má vetrovku a hlavne záleží my na spokojnosti zákaznka
Ja - 19. februára o 11:43
pekný deň, ako to vyzerá s vestičkou??? . Ešte by ma zaujímalo, že koľko sa čaká na peniažky za tie vetrovky, čo nám neprišli. ďakujem J.
Predajca (modrinka13) - 19. februára o 12:01
vetrovky su v riešení po potvrdení do 5 dní vratia platbu takže do konca týždna by sa to malo pohnuť, vestička je na colnici musím ísť predložiť FA o zaplatení tak snad ju čo najskor pustia
Ja - 19. februára o 12:18
Oki. Dakujem za info...J.
Napíš ďalšiu správu predávajúcej Ohodnoť predávajúcu
Ja - 8. decembra 2012 o 16:46
dobrý deň, mala by som záujem o bundu XL , čiernej farby. A ešte o tú prvú modrú, o veľkosť L.Poprosím o údaje k platbe. ďakujem J.
Predajca (modrinka13) - 8. decembra 2012 o 17:03
ano chviločku idem pozrieť ktorá to je
Predajca (modrinka13) - 8. decembra 2012 o 17:05
myslíte tu prvu adidasku? čo je kombinovaná farbami?za 55 eur?
Ja - 8. decembra 2012 o 20:11
chcela by som dve . Jednu tú modrú svetlejšiu veľkosť L, a druhú čiernu XL . Takže na obrázku máte 3 bundy a ja chcem prvú a tretiu. Asi sú všetky adidas, či nie? A píšete, že teraz vikendová akcia za 52 eur.
Predajca (modrinka13) - 8. decembra 2012 o 20:14
teší ma Váš záujem 🙂 veľmi rada Vám tovar objednám číslo učtu 2514304959/0200 suma 121 eur pekný zvyšok večer cena je už z poštovným
Predajca (modrinka13) - 8. decembra 2012 o 20:35
napíšte my vašu adresu
Ja - 8. decembra 2012 o 21:25
A mozem vediet kolko je postovne? Ved za dve bundy je to 104? A postovne je 17 eur???. To snad nie
Predajca (modrinka13) - 9. decembra 2012 o 08:39
toto nepatrilo vám .... 🙂 bolo to jednej maminke ktorá ku vetrovkám chela ešte supravy a ja som počítala jej a poslala vám veľmi sa ospravedlnujem :( poštovné su 2 eurá takže spolu 1O6 eur peknu nedelu prajem
Ja - 9. decembra 2012 o 09:03
oki, tak vám to prevediem cez IB voVÚB , malo by vám to hneď nabehnúť, nakoľko máte tiež účet vo VÚB. Tak sme dohodnutéSVETLO MODRÁ veľkosť L, ČIERNA veľkosť XL. Zatiaľ ďakujem pekne. Pekný deň.
Predajca (modrinka13) - 9. decembra 2012 o 09:13
ano samozrejme peknu nedelku prajem idem to hned objednať
Ja - 9. decembra 2012 o 13:32
ešte adresa Janka Tabačáková, Štúrova 451 Nižná 027 43
Ja - 3. januára o 14:53
dobrý deň, môžte ma prosím informovať ako to vyzerá s vetrovkami? ďakujem.
Predajca (modrinka13) - 3. januára o 19:44
dobrý večer eštee je na colnici
Ja - 3. januára o 20:21
Oki dakujem. Pytam sa preto lebo este chceme vestu ale uvidime ako sadne velkost. Tak este pockame.
Predajca (modrinka13) - 3. januára o 21:49
🙂 pekný večer prajem nebojte o posielaní vas budem informovať
Ja - 5. februára o 07:52
dobrý deň, ako to vyzerá s tými vetrovlkami, je ešte šanca, že ich dostaneme? viete, blíži sa jar....2 mesiace je fakt dlhá doba, viem, že to nie je vaša chyba, ale ak sa vám nič nepodarilo vybaviť, tak vás poprosím o vrátenie peniažkov. ďakujem. J.
Predajca (modrinka13) - 5. februára o 10:34
Janka ak do konca týždna neprídu vrátim peniažky včera prišla jednej pani tak hádam už by mohli aj ostatné ďakujem že ma chápene dodávatel nejako zahaproval .... čo sa my ešte nestalo ....
Ja - 5. februára o 11:37
Oki. Tak pockame. Pekny den. J.
Predajca (modrinka13) - 5. februára o 11:39
aj Vám 🙂
Ja - 11. februára o 10:05
Dobry den. Vetrovky asi nedorazili??? J.
Predajca (modrinka13) - 11. februára o 10:53
nie nedorazili podala som reklamáciu pošlem Vám peniažky :(
Ja - 11. februára o 11:01
Velka skoda. Co uz. Dufam, ze bodkovana vesticka co mame objednanu dorazi. Posielam vam aj c.u.1754042332/0200.dakujem. J.
Predajca (modrinka13) - 11. februára o 11:16
ano tá bola na hranici .... aj mna to mrzí veľmi ešte sa my to nestalo doteraz všetky vetrovky došli
Ja - 11. februára o 11:42
Co uz. Stava sa . Vasa chyba to nie je. Aspon ze ta vesticka bude lebo mala by bola sklamana. Ale ak by este tie vetrovky naahodou dosli dajte mi vediet.
Predajca (modrinka13) - 11. februára o 12:19
robím čo možem ... verte my ... ďakujem pekný dník
Ja - 25. februára o 14:38
Dobry den. Od 11. 2. cakam na vratenie penazi a nic. Minuly tyzden ste vraveli ze do konca tyzdna. Fakt je to uz dlho od podania objednavky 8. decembra. Dufam ze to date do poriadku. Tiez ma to nebavi stale vam vypisovat. J.
Predajca (modrinka13) - 25. februára o 17:11
dobrý den ja tiež čakám kedy my nabehnu na učet nech to dám do poriadku ... tlačím aby to uríchlili šak aj ja tam mám objednávku
Ja - 25. februára o 17:29
tak dúfam, že tento týždeň to dáte do poriadku, lebo tých výhovoriek bolo už fakt dosť, mňa už tiež prechádza trpezlivosť, ani peniaze ani vetrovky. A to mám u vás ešte objednanú vestičku a to už je tiež dosť dlhá doba. Ja zvyknem objednávať na modrom koníkovi aj na MMB, ale s takouto dlhou čakacou dobou som sa fakt ešte nikde nestretla.
Ja - Dnes o 11:50
peniaze nemám stále na účte, žiadam vás, aby ste to dali do poriadku, lebo budem nútená postupovať inak, 106 eur, nie je žiadna zanedbateľná suma, vy ako predávajúca si aspon vyplňte riadne podmienky dodania a v prípade nedodania tovar podmienky vrátenia peňazí..... A skúste sa vžiť do situácie kupujúcej akoby ste sa cítili vy .
Tak sa mi to podarilo skopírovať tie moje konverzácie s pani modrinkou. Neviem či sa v tom dakto vyzná, lebo sme vlastne komunikovali cez dve objednané veci, podľa toho, na ktorú vec som sa pýtala..... 🙂
@tabacek fíha..pekne sa vyhovára...ja neviem, ale na colnici nikdy takto dlho tovar nestoji... @modrinka13 je na case vratit obratom peniaze. A taka mala pripomienka. Mi = mne, My = všetci...
@sisaha ráno som jej dala poslednú šancu, ale ešte sa mi neozvala, tak asi to hneď idem napraviť a napísať to hodnotko, už tam jedno podobné má. Prosím ťa a ako sa to píše cez to IP, lebo ja som si tu len tak v kľude predávala veci po detičkách a niečo kupovala a vôbec som si nemyslela, že sa mi takéto dačo môže stať....vopred ďakujem
@tabacek postupuj podla tohto linku https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

@tabacek napíš sem jej meno a vyzvy ju do diskusie,napíš to adminovi