Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@denisalm hm, to mi je ľúto, ale tak keď už nemá žiaden inzerát, tak to ti už ani ten link nepomôže, lebo admin jej nebude mať čo zablokovať. Tak skús aspon skopírovať konverzácie s ňou a daj to sem na fórum a vyzvi ju, nech sa vyjadrí, ak je ešte zaregistrovaná. S týmto fakt neviem nič iné poradiť. Mne sa to tiež stalo prvý krát, ale nakupujem veselo ďalej, hlavne od mamičiek, čo majú viac hodnotení a viac vecí. Veľa maminiek tu skončilo oklamaných, ale čo už , sú aj také bez chrbtovej kosti....
Konverzácia s predávajúcou
Si 1. záujemca Nemáš žiadne nové správy
fotoportrét
Ja - 18. februára o 10:21
Dobrý deň! Mala by som záujem. Tieto naradie sú tieto, ktoré rozprávajú? Ďakujem za odpoveď. Lázárová
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 10:22
ano su to tie ktore rozpravaju velmi zbavna hracka ale moj maly sa nechce stym uz hrat
fotoportrét
Ja - 18. februára o 10:30
veľmi sa mi páči, len ten kufor, že je ružový ma brzdí
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 10:32
on neni ruzovy ale taky do cerveny
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 10:44
ten kufrik je cerveny
fotoportrét
Ja - 18. februára o 11:19
🙂 to už je lepšie, tak zasd mám záujem 🙂 aké frázy rosprávajú náradie
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 11:24
rozprava pos lovensky tam zospodu sa to prepina aby rozprval vise
fotoportrét
Ja - 18. februára o 11:29
POPORíM čISLO účTU
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 11:33
0323903765/0900 tak 15 eur + postovne 2,20 budem to posielam v krabici tak to pojde ako balik
fotoportrét
Ja - 18. februára o 11:49
Máte poslanú sumu 17,20. Budem čakať balík. Ešte na nie čo som chcela spítať. Hladám aj taký hovoriacú vrtačku, spracalo by sa ešte do toho kufra? Je tam ešte mieto, aj na ďalšie náradie po prípade?
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 11:50
mala som aj vrtacku ale uz som ju predala uz ju nemam
fotoportrét
Ja - 18. februára o 11:52
🙂 dobre, ale podľa Vás sa sprace ešte niečo do toho kufra...po prípade ako tá vrtačka?
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 11:54
nie nic sa tam nezmesti ono je tam to naradicko len do toho kufra a vrtacka tam uz nevojde
fotoportrét
Ja - 18. februára o 11:58
chápem, tak radšej počkám kým príde, a potom uvidím, či objednám aj vrtačku. Ďakujem za radu, a budem čakať balík 🙂
fotoportrét
Predajca (monika123284) - 18. februára o 12:13
jasne dobre zajtra urcite dojdu peniazky tak ak stihnem zajtra aj poslem budem informovat
fotoportrét
Ja - 25. februára o 14:24
Dobrý deň! Prepáčte za netrpezlivosť, ale prešiel týždeň, ešte balík mi nedorazil ☹
fotoportrét
Ja - 26. februára o 16:45
Dobrý deň! Nechnevajte sa, že Vás otravujem , ale môžem sa spítať kedy Ste podali balík? Ani dneska nám neprišiel ☹
fotoportrét
Ja - 28. februára o 09:53
Nemyslím si, že Ste ma oklamala, skôr sa bojím, či sa Vám niečo nestalo. Dúfam, že nie Ste chorá, ani Vy ani Vaša rodina! Čakám do budúceho týždňa, či príde balík. Veľmi by som Vás prosila, aby Ste poslali, lebo by boli na narodeniny môjho synčeka. Lázárová
fotoportrét
Ja - Včera o 13:05
Dobrý deň! Prosím Vás veľmi pekne odpovedzte!
fotoportrét
Ja - Včera o 13:18
pridala som Vám hodnotenie, keď sa budete so mnou komunikovať, zmažem
Napíš ďalšiu správu predávajúcej
teraz som písala adminovi, odpísala som čo sa stalo. Admin potom ma bude informovať?
@denisalm mohla mat aj 2 nicky ..mohla mat aj podobne.a admin jej jeden blokol a jeden nechal..keze môze mat len jeden..ale stale je to len ,ze mohla..su to dohady, fakt ti na to najlepsie odpovie admin..ak jej nick ostal, poskytne ti ho a ty jej budes môct napisat..ved uvidis..pockaj si na odpoved..
Moc krásne ďakujem každým 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte.potrebujem pomoct a poradit.18.2.2013 som si u predavajucej eva199 objednala,nasledne aj kupila cestovnu postielku.peniazky pani prisli 22.2 na ucet,ona vraj nasledne postielku aj poslala.to bolo naposledy kedy som sa s pani dokazala spojit.od vtedy mi neodpisuje,tovar doma este stale nemam ale ona peniazky uz davno :( co mam robit.ako postupovat dalej ked so mnou prestala komunikovat a neodpusuje mi :( dnes je uz 5.3.2013 a stale neviem co sa deje :(
@katka0001 To je uz celkom dlho, co sa neozyva, mozno zamerne, mozno nie...Mozes jej napisat negativne hodnotenie, ktore ak by nasledne zacala vec riesit mozes pozmenit na miernejsie...mozes ju vyzvat, nech ti napise podacie cislo zasielky, ak nebude aj tak reagovat, mozes jej napisat (a zaroven adminovi) oficialnu ziadost o vyriesenie problemu
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Napis sem jej nick.
Ako jej mam dat negativne hodnotenie? Neviem to, nechodim sem casto ☹

@denisalm a aký má nick? a hodnotenie jej mozes napísat, aj ked su inzeraty vymazane.