Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@elisskah ved prave, preto som na to bola zvedava. podla pravidiel bazaru sa to robit nema, preto sa snazim byt korektna -tu je link, co mi poslal admin:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...
Vyberam: "Nikdy však nezverejni osobné údaje a nekopiruj vašu komunikáciu bez súhlasu druhej strany".
@beatkab25 no od teba by som asi nekupila nic, tak TY urobis chybu a este sa tu ides bit o to, ze ti dala negativne hodnotenie?!
ja keby som sa s niekym dohadovala a o jednej som ti napisla ze ci sa dohodneme , a ty o druhej, ze je to predane tak ti dam tiez negativne hodnotenie! mala si odpisat ze nevymienas. dotycna by ti mozno odpisala, OK tovar chcem peniaze zozeniem do zajtra, poslite cislo uctu .
Ale ako pozeram nie je to tvoje jedine negativne hodnotenie...
@garzonka ..No vidíte to?Normálne som sa pýtala,veď sme na bazári a tam je jednanie bežné,nie?Napísala som niečo nevhodné?Absolútne som to nechápala..
@beatkab25 ..Tak toto si vyprosím!!!!!Aká chudera??Bola to normálna otázka a čakala som jednoduchú odpoveď..Zamyslite sa nad svojim jednaním a správaním!!!
@beatkab25 Prečo mám vymazávať,čo vám právom patrí???
@gubcikova Ďakujem,že zdieľate presne môj názor 🙂
@dadli Ďakujem,že ste sa ma zastala 🙂
@lenkakrcahova Otazky k tovaru a k samotnemu obchodu su bezne a normalne,... niekto dava otazok viac, niekto skoro ziadnu ..... avsak pokial nedoslo k POTVRDENIU obchodu a vzajomnej dohode (cize zaujemca prejavi vazny zaujem, vypyta c. uctu, event. napise aj adresu a predavajuci zasle udaje k platbe ) , tak hodnotenie sa nedava. Je to aj v pravidlach bazaru. Chapem ak to niekoho vytoci, ale za toto sa odnotenie nedava . Staci vymazat.
A k predavajucej @beatkab25 : hodnotenie vymaz, nema ho zaujemkyna preco mat.
@lenkakrcahova ty popros admina o zmazanie hodnotenia.to ona si skôr zaslúži neg.hodnotenie,ale kedže nedošlo k obchodu nemôžeš jej ho dať
@lenkakrcahova Podľa mňa si jednala maximálne slušne. Aj mňa oslovujú kočky za výmenu tovaru, slušne odpoviem, pomeriam, ale napíšem, že nemením a ponúknem nižšiu sumu s tým, že nech sa kupujúca rozhodne, či to príjme, alebo nie. V tomto prípade, by som Ti napísala, že tovar nemením a ozvala sa ďalšia záujemkyňa, ktorá tovar chce kúpiť, tak ak o kúpu nemáš záujem ty, predám ho tej panej. Veď by si si to možno rozmyslela a kúpila ho. Nevidím dôvod, prečo by si mala mať negatívne hodnotenie. @beatkab25 Ti ho dala len z pomsty, čo aj vyššie priznala. Ja by som kontaktovala admina, nech Ti ho vymaže a prepošli komunikáciu, kde Ti nadáva, že si chudera. U tejto predávajúcej sme sa stretli s tým, že píše do tejto dikusie a do každého kto s ňou nezdieľa rovnaký názor, sa rada "púšťa".
@beatkab25 no tymito svojimi tvrdeniami tu si ukazala kto je ta chudera. ty co mas vestecku gulu, ze by napisala ze neberie? vidim ze slusnost sa v dnesnej dobe neoplaca. mas tam dalsie 2 negativne hodnotenia, tak sa nerob,ze si svata. takto sa to jednoducho nerobi chybu si urobila ty a hotovo. na tom nic nezmenis!
s takymto pristupom nic nepredas moja zlata.....
ako by ste reagovali už na toto :
dobry mala by som zaujem o tuto kombinezku dakujem
Ja - 1. marca o 16:27
ak máte záujem pošlem vám číslo účtu
adriana85 - 1. marca o 17:18
ak vas mozem poprosit vasu adresu nam tu zrusili banku nemam vam ako poslat na ucet poslem vam na vasu adresu peniazky postou dakujem
Ja - 1. marca o 17:59
jasne neni problém č.ú.je xxxx a poštovné bude bud 1triedou 1,50,alebo obyčajne 1,40
adriana85 - 1. marca o 18:01
dobre ak poslem peniazky tak napisem
Ja - 1. marca o 18:04
ok.teším sa
Ja - 3. marca o 11:45
a vy mne adresu ste nenapísali
adriana85 - 3. marca o 11:46
moja adresa xxxx
Ja - 3. marca o 12:14
ok
Ja - 5. marca o 12:09
chcela som sa spýtať ste mi nenapísali či ste peniažky už odoslali
adriana85 - 5. marca o 13:51
do konca tyzdna vam poslem mala som teraz necakane vydavky ozvem sa ked poslem
Ja - 5. marca o 14:19
ok
Ja - 7. marca o 13:37
dobrý deň.ako ste na tom?
Ja - 8. marca o 12:23
môžte sa mi prosím ozvať?
adriana85 - 8. marca o 14:22
ano mali sme nejaku poruchu na poste nedalo sa mi poslat cez tyzden uz je to v poriatku peniaze su odoslane
Ja - 8. marca o 15:50
ok.dám vám vedieť ked prídu
Ja - Včera o 11:02
dobrý deň.peniaze stále nedorazili
adriana85 - Včera o 13:56
pozrem sa na to mame od pondelka zavretu postu s technickych pricin posielala som to v piatok okolo 16.00hod dufam ze peniazky isli dam vediet
Ja - Včera o 14:03
ok
Ja - Dnes o 13:08
ešte stále peniaze neprišli a už ma toto prestáva baviť.rovno mi povedzte že čakáte na RD.medzi tým ste tu už nakupovali a mne ste tvrdili že ste mali nečakané výdavky.ak ste posielali peniaze pošlite mi ne email potvrdenku-
adriana85 - Dnes o 13:36
posielala som v piatok teraz som sa vratila s posty nesli mi vobec peniaze v piatok lebo nemali na poste elekt.dnes mi vsetke peniaze odisli rano co som posielala v piatok,tak v piatok by ste uz ich mali mat
Ja - Dnes o 13:49
prosím vás ste mi písala že máte zavretú poštu tento týždeň,minule ste mi písali že mali poruchu preto nešlo poslať.poprosím vás teda to potvrdenie poslať
@gubcikova uplne od veci. To uz je chronicke klamstvo. 😀 Ako si vobec niekto dokaze nieco take vymysliet. 😀 😀 😀 Mne to pride az smiesne. 😔 Inac ja uz tiez cakam na nieco vyse mesiaca, ale bolo to len za smiesny peniaz. Ale myslim si, ze mi to neposlala a robi to tak s viacerymi a pekne EURO k EURU sa nabali. 🤐
@lenkakrcahova a ty co si nedas zrusit negat. hodnotko od tej beaty? namala pravo ti ho dat! toto je uz na hlavu postavene na celom MK aby tebe nevymazali a jej hej 😖
adriana85 - Dnes o 14:26
uz icch mate na poste mozte si ich vyzdvihnut poslane boli telegraficky
to je ako?a čo tam mám prísť že halo mne došli prachy tak mi ich dajte?

@garzonka pretoze, som jej navrhla, necj to zmaze, tak sa mi vysmiala, drzana, nech si aj ona pozaida o vymazanie, zybotcne ma oberala o cas, tak nech to pociti