Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gubcikova Už budem vedieť nabudúce 🙂
@matik1 TAk jej intelihencia hovorí za všetko 🙂
@lenkakrcahova ked sic chela vymenu, mala si to napisat do prvej otazky anie o 3 dni, ak na to nemas nenakupuj, pripadne si rezervuj do materskej, nic take si neziadala, ked si videla, ze mam v PP ze nevymienam, tak co si cakala, ze sa hned hodim na tu tovju bundu? ano, presne v marci zhanam zimnu bundu za 15 €, sa spamataj, ty inteligentna
@dadli Ďakujem 🙂
@beatkab25 Ale ste sa ukázali drahá pani..Chceli ste mne zle narobiť,ale kto padol na hubu??Nie som jediná,komu sa nepáči vaše jednanie..A už dosť o tom..múdrejší ustúpi,takže sa majte krásne a prajem vám ďalšie príjemné obchody!! 😀 😀 😀
@lenkakrcahova dobre robíš, nereaguj už na to. Skús ešte osloviť admina, aby Ti vymazal hodnotenie, popíš mu celú komunikáciu. Ja by som skopírovala aj tie jej komentáre na Tvoju osobu. Negatko Ti určite nepatrí, len o tom musíš adminovi napísať.
@lenkakrcahova sa spamatajte, k obchodu nedoslo, admin to potvrdil, nemate pravo na negatko a uz vobec ma tu urazat, zbytocne ma oberate o cas, este raz opakujem, nakupujte, ak na to mate, a citajte a hlavne respektujte podmienky predaja, lebo budete mat problem nie len so mnou
@gubcikova ahoj, nechci se zastávat té dotyčné, je fakt že ti pěkně lhala že peníze poslala atd. Chci jenom napsat že telegraficky se opravdu dají poslat peníze. Pokud ti je poslala opravdu stačí přijít na poštu, říct že ti měli přijít peníze a prokázat se občankou. Otázkou je, jestli je tentokrát už opravdu poslala.
@gubcikova pokud to poslala tak musela dnes, jinak by ti to napsala dřív. Probíhá to tak že když člověk na poště pošle peníze telegraficky, tak pošta dá telefonicky zprávu poště příjemce a můžou vyplatit peníze třeba už během hodiny. Akorát je to dost drahé, před deseti lety stálo takové poslání 100 korun, teď to bude určitě víc, tak se jí to asi prodraží😉
@anina32
@lejla77
@macamac som jej písala že som zvedavá kedy bol dátum podania a ona že no ona ich posielala v piatok a oni mali výpadok elektriky tak to neprešlo a preto išla dnes na poštu(pripomínam pošta mala byť celý tento týždeň zavretá ako písala)a rýchlo to posielala ešte ďalším trom babám a ona chúďa zaplatila 12€ namiesto 7,80
@tatiana1983 Mohla mat ineho zaujemcu (napr. na inom serveri) a ten mal zaujem bez dalsich otazok a teda jemu dala podklady k platbe.... cize v podstate ano, moze tovar predat, rozhodla sa tomu kto prvy prejavi vazny zaujem a rozhodol sa vec kupit.
@lenkakrcahova ešte si si nepožiadala o zmazanie?
@tatiana1983 kym nie je dohodnuty obchod, tak predavajuca moze tovar predat komu chce. Moze mat inzeraty na viacerych strankach a tam sa jej mohol aj skor niekto ozvat.
Aj ti napisala, ze je vec uz predana? lebo na co by ti to premeriavala, keby vec bola predana?
@tatiana1983 vsak sa jej skus opytat 😉 za to nic nedas. Mozno nie je predany, ale len rezervovany. Tak jej daj vediet, ze keby sa uvolnil, tak mas zaujem
@gubcikova Ale áno 🙂

@gubcikova 😀 😀 😀