icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lejla77
13. mar 2013

@gubcikova 😀 😀 😀

lenkakrcahova
13. mar 2013

@gubcikova Už budem vedieť nabudúce 🙂

lenkakrcahova
13. mar 2013

@matik1 TAk jej intelihencia hovorí za všetko 🙂

beatkab25
13. mar 2013

@lenkakrcahova ked sic chela vymenu, mala si to napisat do prvej otazky anie o 3 dni, ak na to nemas nenakupuj, pripadne si rezervuj do materskej, nic take si neziadala, ked si videla, ze mam v PP ze nevymienam, tak co si cakala, ze sa hned hodim na tu tovju bundu? ano, presne v marci zhanam zimnu bundu za 15 €, sa spamataj, ty inteligentna

lenkakrcahova
13. mar 2013

@dadli Ďakujem 🙂

macamac
13. mar 2013

@gubcikova a nemá preklep? neprišli ti peniaze telepaticky? 😀 😀 😀
som sa pobavilaaaa 😀
máš teda trpezlivosť. a "kupujúca" fantáziu 😅 😝

lenkakrcahova
13. mar 2013

@beatkab25 Ale ste sa ukázali drahá pani..Chceli ste mne zle narobiť,ale kto padol na hubu??Nie som jediná,komu sa nepáči vaše jednanie..A už dosť o tom..múdrejší ustúpi,takže sa majte krásne a prajem vám ďalšie príjemné obchody!! 😀 😀 😀

matik1
13. mar 2013

@lenkakrcahova dobre robíš, nereaguj už na to. Skús ešte osloviť admina, aby Ti vymazal hodnotenie, popíš mu celú komunikáciu. Ja by som skopírovala aj tie jej komentáre na Tvoju osobu. Negatko Ti určite nepatrí, len o tom musíš adminovi napísať.

beatkab25
13. mar 2013

@lenkakrcahova sa spamatajte, k obchodu nedoslo, admin to potvrdil, nemate pravo na negatko a uz vobec ma tu urazat, zbytocne ma oberate o cas, este raz opakujem, nakupujte, ak na to mate, a citajte a hlavne respektujte podmienky predaja, lebo budete mat problem nie len so mnou

gubcikova
13. mar 2013

@macamac žavraj sa to tak posiela ak chce niekto mať peniaze do hodiny na pošte

anina32
13. mar 2013

@gubcikova ahoj, nechci se zastávat té dotyčné, je fakt že ti pěkně lhala že peníze poslala atd. Chci jenom napsat že telegraficky se opravdu dají poslat peníze. Pokud ti je poslala opravdu stačí přijít na poštu, říct že ti měli přijít peníze a prokázat se občankou. Otázkou je, jestli je tentokrát už opravdu poslala.

gubcikova
13. mar 2013

@anina32 dakujem.to som potrebovala počuť že ako sa to pýta.a myslím si že ked to takto posielala musela to iba dnes

lejla77
13. mar 2013

@gubcikova tak na to som zvedava, ci tie peniaze budes mat na poste.

zuzla2
13. mar 2013

@beatkab25 presne tak..k obchodu nedoslo, vy ste kupujucej svoje cislo uctu nedali,takze ani kupujucej negatko nepatri....
btw...tiez mam v PP,ze veci nemenim a ani na take veci reagovat nebudem...ale hold asi som bola slusne vychovana,tak aj napriek tomu vzdy slusne odpisem 😉

anina32
13. mar 2013

@gubcikova pokud to poslala tak musela dnes, jinak by ti to napsala dřív. Probíhá to tak že když člověk na poště pošle peníze telegraficky, tak pošta dá telefonicky zprávu poště příjemce a můžou vyplatit peníze třeba už během hodiny. Akorát je to dost drahé, před deseti lety stálo takové poslání 100 korun, teď to bude určitě víc, tak se jí to asi prodraží😉

gubcikova
13. mar 2013

@lejla77 to aj ja.zajtra tam idem a ešte sa opýtam kedy boli peniaze posielané a vyslúži si odo mňa pekné negatko 😠

gubcikova
13. mar 2013

@anina32 ale to platí ona.ako písala vraj ich posielala v piatok tak to mohla aj poštovou poukážkou na účet

anina32
13. mar 2013

@gubcikova kdyby to posílala v pátek, měla by si peníze na poště v pátek, takže to kecala.

gubcikova
13. mar 2013

@anina32
@lejla77
@macamac jáj som zabudla ved dnes chodila RP to preto už ich mám 😀

gubcikova
13. mar 2013

@anina32
@lejla77
@macamac som jej písala že som zvedavá kedy bol dátum podania a ona že no ona ich posielala v piatok a oni mali výpadok elektriky tak to neprešlo a preto išla dnes na poštu(pripomínam pošta mala byť celý tento týždeň zavretá ako písala)a rýchlo to posielala ešte ďalším trom babám a ona chúďa zaplatila 12€ namiesto 7,80

lejla77
13. mar 2013

@gubcikova nechapem, ved ked cakala na peniaze, mohla to povedat.... Nerozumiem takymto chronickym klamarkam. Ved kazdy normalny clovek pocka, ked ho o to kupujuca poprosi. 🤐

gubcikova
13. mar 2013

@lejla77 aj ja to vravím ale asi jej to za hodnotenie stojí.stále samé klamstvo.však aj ked posielala v piatok a pošta mala chybu,tak to pošta by spravila v sobotu ráno a nie že jej to neprešlo do dnes.ved to je úplná somarina.

macamac
13. mar 2013

@gubcikova 😅 tak to som zvedavá-potom napíš
lebo už je to totál domotané 😅 😀 😀
a keď neprejde telegraficky?? 😀 tak potom jedine už len - telepaticky 😀 😀 😀 😉

tatiana1983
Odpoveď bola odstránená
garzonka
13. mar 2013

@tatiana1983 Mohla mat ineho zaujemcu (napr. na inom serveri) a ten mal zaujem bez dalsich otazok a teda jemu dala podklady k platbe.... cize v podstate ano, moze tovar predat, rozhodla sa tomu kto prvy prejavi vazny zaujem a rozhodol sa vec kupit.

gubcikova
14. mar 2013

@lenkakrcahova ešte si si nepožiadala o zmazanie?

pietra
14. mar 2013

@tatiana1983 kym nie je dohodnuty obchod, tak predavajuca moze tovar predat komu chce. Moze mat inzeraty na viacerych strankach a tam sa jej mohol aj skor niekto ozvat.
Aj ti napisala, ze je vec uz predana? lebo na co by ti to premeriavala, keby vec bola predana?

tatiana1983
Odpoveď bola odstránená
pietra
14. mar 2013

@tatiana1983 vsak sa jej skus opytat 😉 za to nic nedas. Mozno nie je predany, ale len rezervovany. Tak jej daj vediet, ze keby sa uvolnil, tak mas zaujem

lenkakrcahova
14. mar 2013

@gubcikova Ale áno 🙂