Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@dzuzu83 ja mam s touto maminou zle skusenosti-mala som zaujem o crocsy ,ktore predavala a pytala som este na tovar,nakolko to ma pisane aj v podmienkach predaja-lebo tovar spat neberie.Okrem toho ,ze doteraz som nedostala odpoved na vsetky otazky,inzerat pozastavila -po mne sa ozval dalsi zaujemca,ktoreho aj napriek mojmu zaujmu uprednostnila-pritom hned na zaciatku som jej napisala ,ze mam zaujem
všimla som si tu taku vec, čo sa týka bazárika, že si tu niektoré baby aktualizuju svoje inzeraty každý den...proste tie iste veci su každy den uverejnované ako dnes pridané 🙂 to sa dá???,to ich stale mažú a znová pridávaju či ako??? 🙂 či to len ja poctivo čakám celý týždeň, kým si ich možem aktualizovať ??? 😝
@andrejka1983 nie.. ony mažú inzeráty a nahadzujú nanovo.. nesmie sa to, ja na to čas nemám, ale ony očividne áno..
@benne ved to, lebo mi to udrelo do očí tak som si to odsledovala....a admini co na to? ci co nie je zakázane je povolené? 🙂
@lenkakrcahova Už mi to aj vymazal 🙂
@andrejka1983 mám dojem, že to povolené nie je.. že sa tu už na to niekto dávno pýtal, ale jasne v pravidlách to stanovené nie je, a pokiaľ to robia šikovne, tak, že nemajú naraz dva rovnaké inzeráty.. tak čo ti ja viem..
@lenkakrcahova no vidíš, mala si ho neprávom, tak sa teším, že aj Tebe dal admin za pravdu. 😉
Maminky,dnes mi prisiel balik a vsimla som si,ze som predavajucej zaplatila o 0,60 centov viac,nez ona platila za moj balik na poste..Asi neodhadla vahu,preto si pytala viac.Uz sa mi stalo,ze som takto preplatila 0,10 ci 0,20 centov,ale nechala som to tak,lenze toto sa mi uz zda byt dost vela aj vzhladom na to,ake je to postovne aj tak predrazene :( Ide o velmi milu predavajucu,neviem teraz co robit,ci jej to napisat,citim sa neprijemne kvoli tomu ale zas ja by som tie peniaze urcite vratila na jej mieste..Co si myslite,mam ju na to upozornit? Dakujem 🙂
@little84 vieš kolkokrat som ja platila drahšie poštovne...neriešim.... 🙂 a tiež vieškolkorat si pýtam menšie poštovne ako by som si v skutočnosti mala...napr. sa dohodneme na obyčajnom, a ja z vlastnej vole a penazi pošlem už prvou triedou aby mala dotyčná mamička radosť a bola milo prekvapená ak danu vec veľmi chce 🙂 😉 ...mňa skôr trápia iné veci ohľadom kupujúcich, a to neserióznosť jednania, ignorovanie výziev a neodpovedanie, niekedy až drzosť,to že ty sa snažíš a nakoniec vyznieš ty ako ta zlá a podobne.... 🙂
@little84 ak ti na tom rozdieli velmi zalezi, tak jej napis a vypytaj si ich.
Ja som si nikdy rozdiel nepytala. Niekedy pri balicku zavazi aj 1g rozdielu a uz je cena ina. Tak ako som nikdy neziadala od kupujucich doplatit, ked som zaplatila viac, tak som nevracala, ked som zaplatila menej. Ale zas na druhej strane, ak by si to kupujuca vypytala, tak jej to vratim.
Rozdiel by som ja osobne ziadala len v pripade, zeby som zaplatila za doporucene postovne a prislo to obycajne
@andrejka1983 @pietra aj mne sa uz velakrat stalo,ze som platila vyssie postovne a nikdy som nechcela,aby mi to doplatili,dokonca velakrat som zaplatila aj postovne cele kupujucim...s nakupom som inak spokojna,tak ja to teda necham tak,nic pytat nebudem,len ma zaujimal vas nazor,dakujem.. 🙂
@little84 mne sa stalo, že cena bola vyššia o 0,1 a pani mi napísala škaredý mail. Pritom som posielala veľa balíčkou a nemala som prehlad, ktorý presne koľko stál. Mala som aj potvrdenku, že som posielala veľa balíčkou. 10 centíkov som vrátila, ale ako mi bolo zle , keď som čítala, že som ju okradlo. Pritom pekne mohla napísať a ja by som slučne hneď vrátila. Takže základ je, že jej napíš. Ale niekto posiela cez poukážku a takto a to sa neoplatí. Preto je základ mať aj účty, veď mnohé sú zadarmo. Predavajuca sa tiež môže seknúť a maloktoré sú že doplatia. Takže ja by som napísala, ale pekne
@little84 mne sa to stalo viackrat. Napis pekne, ze si si vsimla, ze kolko platila postovne. Nepytaj hned spät, ale len napis, ze to proste vies. A uvidis ako za zachova, ked je taka mila ako vravis, tak ti to ochotne ponukne, ze ti ich vrati. Mne sa najviac stalo 40 centov. Nikto vratil a niekto sa vyhovoril, ze to je balne, co ma riadne nastve. Ked si uctuju balne najviac 20 centov napr. v PRO shopoch, tak to este pochopim, ale mamicka, ktore moze byt rada, ze sa zbavi veci, tak 40 centov balne???? Zrovna ta pani ma aj oklamala o tovare, prisiel zmolkovy a podobne, takze ma odomna negativne hodnotko, kde som spomenula aj to postovne.
no tak poštovné teda stalo sa mi že som posielala jednej pani balík a zase som sa pomýlila ja o 0,70€ tak pani ich žiadala naspäť teda arogantne,ja som vrátila.no a ja vážim balík doma a na pošte je zase iná váha.takže väčšinou som v strate ja.minule to bolo 0,45,predtým 0,20 a ked to rátam mesačne tak som v mínuse s poštovným aj 8€ no čo.nebudem od každého pýtať,je to moja chyba a nie ich.
dievcata pozor na Alexandru Gercsiovu, SNP 15/3, 97242 Lehota pod Vtáčnikom , neprebera zasielky !!
@little84 no treba skusit. ale niekto si automaticky prihadzuje akoze balne.....
Zienky, chcem Vas upozornit -nedavno som tu pisala o predavajucej s nickom licakova444, ktora mi predala este vo februari kocik vraj v 100%stave. aky prisiel najdete v mojom fotoblogu. ide vsak o to, ze doteraz nemame dotiahnute vratenie penazi. dohodli sme sa, ze jej kocik poslem na dobierku-ale natahujeme sa este o postovne a hoci sme to mali vcera doriesit, neodisuje. NO HLAVNE: pani kocik doma nema, no spokojne ho nahodila medzi svoje inzeraty. A vobec neupravila jeho stav v popise! Takze POZOR!
@jajabajaja preposli to adminovi
uz sa stalo. upozornila som ho na inzerat nesplnajuci pravidla
@andrejka1983 ani nehovor o tom ze ty sa snazis a vydes z toho zla..kks ja mam tiez zlu skusenost s jednou kupujucou.robertinka.sa.vola a natahovala ma 3 tyzdne ze chce bundu kupit.ja ze fajn nech posle adresu a tak ja jej dala.cislo uctu a stale nic ubehol.tyzden tak som.jej napisala kedy teda posle peniaze a tak a ona asi dnes a tak...vela krat nereagovala na moje vyzvy...nakoniec som jej napisala a ona nic...tak som.jej napisala ze nema charakter a tak.a.riesila.som to zlym komentarom.a ona mi.napisala.do mojich komentov ze som.zla.a neodporuca ma ...a este mi napisala.ze preco som.sa jej castejsie nepytala ze kedy posle peniaze...nechapla som..
baby citam tu ze ked je.nepravom napisany zly koment ze sa da z hodnotenia vymazat adminom..kam.mam napisat aby mi ho vymazali?
@zuzka444 no to poznám, momentálne aj mne sa natahuje jeden obchodík,a zase mne jedna mlada slečna, ked som jej na 3 den od doručenia dobierky na poštu, napísala že už ma balíček na pošte aby si ho šla prebrať, tak mi pekne asi na 15 riadkov vynadala že čo su ju preverujem a čo sa staram, ona ma na prebratie 18 dni a že to je jej vec kedy si ho preberie, že nečaká na riti na moj balíček podobne.... 😕 no len som otvárala oči.... 🙄 dakedy fakt nechápem a radšej si dať pokoj so všetkým a so všetkými...
@andrejka1983 no ved prave a.co.som ja aby som.dospelemu cloveku.vypisovala ze mi ma poslat peniaze..a nakoniec na mna vytiahla ze bola s dcerou v nemocnici..a ze som sa jej mala na to opytat..ale to ze tu.bola kazdy den prihlasena a nebola schopna mi napisat ze je teda v nemocnici a tak...cista mrkva :D....fakt nechapem naco hentake kupujuce tu vlastne su teda podaktore aj predavajuce ale nastastie s predavajucou som este nemala problem.asi z dlhej chvile nudy.ja som.ochotna pockat neni problem ale musi mi to napisat ze mam pockat.koly nej som odmietla 2 kupujuce a ona sa mi.aj tak.vysr....na hlavu.ze od takej.bezcitnej.ako som.ja bundu nechce...
@katarinasifrova aj ostatné žienky pozor na zverejňovanie osobných údajov je to protizákonné.Pod osobné údaje patrí mail, adresa, tel číslo...
@zuzka444 tak to je sila. clovek sa neprestava divit aki niektori ludia su....

@lenkakrcahova tak je to v riešení?tak to je super