icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

milek
24. sep 2011

@denisocka Ďakujem 🙂

bartokami
24. sep 2011

@pipka vdaka,,,pojdem si ich tam kupit... 🙂

bartokami
24. sep 2011

@denisocka vdaka..

henulienka
24. sep 2011

@piacere
@zzzz128 baby a nemohlo sa stať, že neboli prihlásené? Teda mysleli si, že sú, ale neboli? Lebo ja mám prihlásenie automaticky, ale keď tu MM robí nejaké čáry-máry ( inštalácie, údržbu a tak), tak si to musím zadať znova...

zzzz128
24. sep 2011

@henulienka tiež variant,ale to by chodili odpovede len na mail 🙂 myslím z inzerátov.

nibiru
25. sep 2011

@milek balik do 15kg stoji cca ,60€ aj s poistenim pozri cennik počty v pohode ti ho prinesu az domov:o)ja som tak posielala cca 1m vysoku a 11kg vaziacu detcku jedalensku stoličku s masivneho dreva dorazila v poriadku hlavne aby bola dobre zabalena a uviazana spagatom.

pipka
25. sep 2011

@nibiru 60€ 😕 😕 😕 to snad nie 😅 😀 sak to je drahsie postovne ako nejaky ten tovar na bazare 😅

nibiru
25. sep 2011

@pipka nie pretym bola 5 preklep prepac 5,60€

pipka
25. sep 2011

@nibiru jaaaj no myslela som si 😎 😀 😀 😀 lebo inak by posty celkom slusne zarabali 😅 😝 😀

milek
25. sep 2011

@nibiru Ďakujem, sme sa s predavajucou dohodli že mi to pošle cez slov. poštu.

pajinka23
25. sep 2011

ahojte,chcem sa opytat ci sa Vam stava ze na poste ked posielate dop list 2triedy platite niekedy aj ovela viac ako 1,20???lebo mne sa to stava pomerne casto☹v sobotu ked som posielala ako list 2triedy tak mi nauctovali 1,90☹a to tam bolo akurat tricko po malej☹nechapem a tricko som predala za 2,20aj s postovnym☹no nakoniec som za tricko dostala len 0,30centou☹kvoli postovnemu☹

andreah25
25. sep 2011

@pajinka23 Stáva sa to, záleží na váhe balíčka. Mne sa však už stalo, že tiež pýtali viac ako 1,2 a to som tiež posielala len dvoje body a tak som sa ohradila, či to dobre zvážila a pracovníčka potom, že prepáčte, zle som si to pozrela. Takže bacha na to, lebo niekedy ide o omyl, no niekedy mi to príde, akoby to na pošte robili naschvál. Pozor aj na to, či zapíšu zaslanie správne, lebo mne sa stalo, že som mala vypísaný podací lístok na zaslanie prvou triedou, aj som za to tak zaplatila, no mamička sa mi potom sťažovala, že som to poslala druhou, napriek tomu, že sme sa dohodli na prvej triede a ja že to nie je možné, išla som jej odskenovať podací lístok a skutočne na ňom bolo pod mojou písanou jednotkou vytlačená dvojka, hlavne, že zaplatené bolo za prvú triedu. Takže treba bohužiaľ kontrolovať aj toto.

pajinka23
25. sep 2011

@andreah25 inak to sa aj mne stalo ale opak namiesto 2triedy mi dala poslat 1.triedou:-(ale ked som toho posielala viac tak som si to nevsimla as doma☹Ja som sa aj pytala ci je to v poriadku ked tolko platim za list 2tr.a bol lahuliky☹a postarka ze hej,tak som to neriesila☹ale niekedy sa mi naozaj stane ze ked je balicek tahsi platim dost vela postovne navyse lebo ja si pytam od nakupujucich maminiek len 1,20 za dop.list.2tr. no vzdy platim viac niekedy to fakt urobi dost vela☹

pietra
25. sep 2011

@pajinka23 nestava sa mi to, platim bud 1,20€ do 500g alebo 1,60€ do 1kg. Viac som neplatila.
Skus napisat na zakaznicku linku posty, daj tam udaje z podacieho listku a nech ti vysvetlia, preco take postovne. A nabuduce sa opytaj priamo na poste, ze co je tam zauctovane.
Nemohli ti tam pridat nejaku sluzbu? 😕

pajinka23
25. sep 2011

@pietra praveze mi tam normalne vsetko sedi ako ma☹len vaha je nizka na taku sumu co mi tam nauctovali☹

pietra
25. sep 2011

@pajinka23 skus tu zakaznicku linku, lebo to postovne je fakt cudne

andreah25
25. sep 2011

@pajinka23 Ja tiež účtujem poštovné len 1,2 a často doplácam, ale neriešim to, váhu doma nemám a mojím základom je zbaviť sa vecí, ktoré uvoľnia priestor novým v skrini 🙂

pajinka23
25. sep 2011

@pietra ja to nejdem riesit ale este ras mi zauctuju take vysoke postovne tak si zavolam priamo riaditelku posty☹lebo ak mam predavat veci za 0,30centou tak sa mi to naozaj neoplati☹mozno si postarky takto hrabu sebe do vrecka☹vobec by som sa tomu necudovala☹

pajinka23
25. sep 2011

@andreah25 ja viem ved ani ja to neriesim ale ked posielam naozaj lacnu vec za 1euro a platim postu 1,90 tak je to nanajvys cudne 😠

huxy
25. sep 2011

@pajinka23 ja som minule platila na poste 1,90€ za poisteny /do 30€/ doporuceny balik s hmotnostou 390 g-posielala som mobil.takze tomu nechapem,co tam tebe zauctovali.mozno by bolo dobre pozriet si stranku sl.posty-cennik.a vypisat si ceny postovneho aj s vahou.a na poste sa priamo pri okienku spytat na vahu posielaneho balicka a ak by nieco nesedelo,hned sa spytat na dovod.

bartokami
25. sep 2011

@denisocka neviem najst tu ebayi na mmb,porad moja?

denisocka
25. sep 2011
gabika7706
25. sep 2011

@pajinka23 treba to vzdy kontrolovat, u nas to na poste uz nerobia, ale kedysi hodila balik na vahu, ta este ani nedovazila a uz brala dole a taxa za list nad pol kila, tak som sa ohradila, odvazila este raz a zrazu stacilo aj 1,20 ... teraz to uz maju (aspon u nas) cez PC, aj vahu balicka pisu na podaci, tak by sa taketo veci nemali stavat, iba ak Ti ona automaticky uctuje 1. triedu, co mi uz fakt lezie na nervy, zakazdym sa ma pytaju, ci 1. triedou....

beruska.zuzanka
26. sep 2011

@gabika7706 joooooj, u nás na pošte také fuchtle tiež, že na 3x zakričím na celú poštu, že ľudia pozerajú, že 2. triedou a ona aj tak ide lepiť modrú nálepku..... 😠 😠 😠
a ešte som aj zistila, že im pri každom okienku inak váha váži.... 🙄

roo
26. sep 2011

@gabika7706 U nas na poste: Chcete to normalne? Ja: doporucene (cudujem sa, vsak jej to davam aj s vypisanym podacim listkom...). Pani za okienkom: Ale prvou triedou alebo normalne? 😀 😀 😀

tinav
26. sep 2011

@denisocka Ja som tiež posielala balíček v stredu a dnes mi maminka písala že ešte nič neprišlo no najhoršie na tom je že ona to chcela ako obyčajný list a ja nemám žiaden doklad o tom že som to poslala neviem čo mám teraz robiť mám iba svedka manžela ktorý bol so mnou na pošte

denisocka
26. sep 2011

@tinav mne dnes došli obe . no to ked sa chce obyčajne a nepride,to je zle. ako nechcela by som byt v tvojej koži 😒

nae
26. sep 2011

@tinav ja len kratku poznamku: ked nieco posielam obycajne, trva to aj tyzden, kym to pride...tak este skus pockat do stredy.

tinav
26. sep 2011

@denisocka Neposielam obyčajne ale tá maminka to tak chcela radšej posielam doporučene aby som mala doklad, no dúfam že jej to ešte príde. Posielala som obyčajne asi 2 krát a stále došlo tak neviem čo sa stalo teraz musím asi len dúfať že jej to príde.

piacere
26. sep 2011

@tinav mne raz cestoval obyčajný balík týždeň a pol... nakoniec bol stratený na pošte 😉 Nenahodili ho do počítača, takže ako keby neexistoval a keby som neurobila na pošte bububu, tak je tam v kúte zapadaný prachom dodnes 😠