Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neodporucam
kleopatra89@azet.sk - milada (neregistrovaná/ý)
neposlala peniaze za rezervovane veci.
Ahojte maminky, takže pani @nextacka, nakoniec tovar poslala, niekoľko krát ma oklamala, že tovar zaslala, 3x som si pýtala podacie č. ani raz mi ho nezaslala, balíček poslala až včera keď sa našla na čiernej listine a pohrozila som jej políciou a adminom, ktorému ju nakoniec jedna zlatá mamina aj nahlásila. Pani ma obvinila že kvôli mne jej stopli bazár čo nie je vôbec pravda, admin jej ho pravdepodobne stopol, lebo mala viac profilov. Pre mňa je absolútne nespoľahlivá, ani veci nezodpovedali opisu, mikina špinavá, a jedny legíny, ktoré opisovala ako 2 x oblečené sú v hroznom stave, kvietky čo mali byť biele sú šedivé. Na druhej strane na MK fungujem už 2 -hý rok, a na takúto nespoľahlivú maminu som narazila 1. krát, som strašne rada že som medzi Vami, a musím podotknúť že denno- denne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem krááááásny deň. 🙂
Tak tu co sa uz robi?! Opakovane si niektore davaju rezervovat a potom same vyhovorky... Zacala som davat aj zato hodnotenie a este oni su urazene a samozrejme daju negatko spat...
Ahojte, prosím poraďte čo mám robiť. Kupovala som od pani z trenčína niekoľko vecí, medzi inými mala na fotke dve pyžamká. Objednala som si teda tie dve pyžamká, ďalšie pyžamo a ešte legínky s tričkom. Dokopy oblečenie v hodnote 30 eur. Veci dorazili v poriadku akurát pri kontrole som zistila že jedno pyžamko je úplne iné a to práve z tej foto, kde boli nafotené dve. Tak som písala pani, že toto som si neobjednala, nepáči sa mi, nechcem ho. A pani mi odpísala že aj to je nové pyžamo, a že či som sa kukla aký parádny tovar za akú super cenu. Tak som jej napísala, niekoľko variant vyriešenia problému a ona so mnou prestala komunikovať ☹ úplne. Pridala som aj negatívne hodnotenie, nič, zasa bez odozvy. Pyžamo som zabalila a doporučene zaslala naspäť. A stále nekomunikuje. Dlží mi 1 euro za poštovné, ktoré nesprávne odhadla a 6 eur za pyžamo. Čo si o tom myslíte?
@majkla1 Napis sem jej nick (pred to daj @) . Ak vobec neraguje na tvoje spravy, tak mozes ju dat aj na ciernu listinu, kde sa pisu neseriozne predavajuce a zaroven mozes napisat oficialnu ziadost o vyriesenie problemu v bazari (tu spravu dostane dotycna a admin). https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Ja este za seba napisem, ze by som zrejme tovar spat neodoslala skor nez by sme sa na tom dohodli.....
martina21fly ako to tu funguje,ked niekto podava zavadzajuce informacie o mamickach?odkial ma lilienka27 take vzacne informacie o mne,ze pytam spat peniaz od predavajucich.viem ze toto nieje obchod z reklamaciami,ale ako moze niekto predat "akoze novu nepouzitu obuv z ameriky! a jedna topanka ma závažnu viditelnu chybu,a nakoniec mi napise ze sa informovala niekde o mne,ze pytam spat peniaze za zly tovar.tak ja to beriem z toho hladiska,ze az som tu ponukala tovar z nejakou vadou,urcite som na to upozornila...takze lilienka27-dakujem za super nakup!!!!!zhodnotte prosim,su tie topanky dobre ušité?????
12. mar o 17:44 • 2 deti • •
Pridaj svoju odpoveď
jonas17 no, netráp sa ..mne jedna predala suknu, úplne iné číslo, ako bolo v inzeráte, v tom čase som ešte nežiadala rozmery, tak som samozrejme žiadala vrátiť peniaze...nechcela, vraj jej sestra nosí S a do nej vošla ( sukna bola XS...keby mi to napísala, ani na nu neragujem) a mám si ju predať... tak som jej napísala negatko, že neuvádza skutočné veľkosti...vieš čo mi na to napísala? " Mamička je večná sťažovateľka, už sa sťažovali na nu aj iné mamičky" tak pobavila som sa...neviem, či sa sťažovali jej, či čo
12. mar o 23:35 • 3 deti • Už sa mi to nepáči • 3 • •
3
Už sa mi to nepáči
luciaj Vsetky predavajuce a aj kupujúce by si mali uvedomiť, že aj predaj na tejto burze podlieha obcianskopravnym predpisom o kúpe a predaji vrátane možnej reklamácie, vrátenia tovaru a pod. !!!!!!!! Takze by bolo vhodne, aby sa podľa toho aj správali, lebo sa môže stat, že niektorá skončí aj na sude!
12. mar o 23:44 • 2 deti - čaká bábätko, termín má v apríli 2013 (38. tt) • Už sa mi to nepáči • 2 • •
2
Už sa mi to nepáči
@martina21fly foto je v mojich prispevkoch keby daco,nedalo sa mi to sem skopirovat... 🙂 ale uz to neriesim,takych sobeckych a vypocitavych a hlavne drzych mamiciek tu je viacej,nech sa im darí....
Žienky aj ja pridám negatívnu skúsenosť z užívateľkou susy29. Objednala si priadzu a na jasnú odpoveď či chce jednofarebnú aj melírovú napísala : ano, zoberiem všetko. Cena je uvedená v inzeráte (Priadza Karin je jednofarebná (1€/50g) Spolu 130 g.Priadza Karin melírová (1,16€/50g). Mám už len 3,5 klbka). a tak som jej napísala, že to bude stáť aj s poštovným 7,40 € a keďže si vypýtala číslo účtu tak som jej napísala aj ten. Na druhý deň mi napíše, že si už kúpila v obchode. Dala som jej negatko a ona na to reagovala slovami, že za tri klbká po 1€ som pýtala 7,40€ a vraj pýtam vysoké poštovné. Keď si spočítate sumu za priadzu, tak by som ešte prerobila na poštovnom a nie naopak. Admin mi písal, že aj keď som jej napísala číslo účtu obchod nieje záväzný, lebo ona neposlala adresu! A preto som nemala písať negatko, že ona klame je asi jedno...
@ankan no ja som pred nedavnom mala jednu,čo ma naťahovala,vypytala si č,učtu a dokonca ona mne poslala adresu kam balik zaslať,platba neprišla,tak som ju kontaktovala že čo sa deje 😕 vraj jej nefunguje internet banking už tri dni no a skončilo to tym že je na dovolenke,no neskutočna klamarka 😠 😠 😠 čiže u nas obchod uzavrety bol,hodnotenie som chcela dať ale pred tym som kontaktovala admina,adminovi som poslala aj link s inzeratom kde bola aj komunikacia,no najviac ma pobavil ked mi napisal že či mi to za to stoji dať hodnotenie ževraj on osobne by nedal vraj by to nestalo za tie doťahovačky,vraj som plna emocii a pod. 😖 tak potom načo pišu že hodnotenie sa dava ked je obchod obidvoma stranami potvrdeny????a na jviac ma prekvapilo ked mi admin napisal že nevie kde je pravda a že nechce ani jednej strane uškodiť 😕 😕 😕 zrejme mal oči zalepene karpinkami a komunikaciu si ani len nepozrel ☹ 😒
@tabacek ano vratila !!!
@ankan
@nikolca
Mne osobne sa tento pristup admina nepaci (neviem ktory to bol), podla mna uvedenie adresy je druhorade a nema vplyv na to, ci sa obchod potvrdi alebo nie. Ak raz kupujuca napise "ano beriem", tak to pochopim ze potvrdila zaujem a teda dalsie veci z toho vyplyvajuce sa doplnia dodatocne.
A ked niekto chce prist osobne ? Adresu vtedy neuvedie, len sa dohodnu ze pride.... A ked nepride, a obchod sa tym neuskutocni, tak je moznost dat negatko....
Neviem, mna to nemilo prekvapilo. 🤐
U mna si pani rezervovala.ze v piatok na matersku zaplati.... Tiez som dala negatko a pisala som adminovi.pretoze som aj ja na oplatku dostala negatko a mne napisal ze to nebol zavazny obchod lebo sme nemali vymenu c.u. A adresu. Podla mna by sa aj toto malo brat za zavazne a potom sa nevyhovarat na manzela.
mamičky, chcela by som sa opýtať ako sa vyrovnávate s tým, ak vás niekto zle ohodnotí, pretože kúpil vec, ktorá sa mu zrejme až tak nehodila, ale nevie to povedať a tak začne klamať, že je poškodená viac ako bolo v popise...len aby dostal späť peniaze? mne sa to práve stalo, mám z toho naozaj zlý pocit, nakoľko za svoje veci ručím a som spokojná ak je obojstranná spokojnosť. ďakujem za vaše príspevky. Bea
joj baby moje...neviem.ci to len mne sa lepia nespolahlivi predajcovia na paty alebo co...dalsia skusenost...od pro predavajucej som si objednala plienky.napisala mi ze ok peniazky som poslala a potom mi napisala ze mi posle len jednu ze druhu nemaju na sklade ja ze ok v pohode nic sa nedeje..ze v utorok ide na tovar..no dnes je stvrtok a ani obraz ani zvuk..ziadna odozva na moje otazky nic..a bola tu lebo komentovala svoje hodnotenie :/..neviem napisala som jej ip tak uvidim dufam ze na nu mi odpise.ale najlepsie bolo ze mi vystavila fakturu na obe plienky a poslala len jednu :/..co podla mna nemala .mala ju vystavit po jednom kuse nie naraz.uz ma.to hneva ale vazne.
@bejka16 ahoj...ja som tiez mala nepravom zle ohodnotenie a napisala som adminovi a ten mi ho vymazal.napisala som.mu co je vo veci a bezproblemov 🙂..ak si si neni vedoma toho ze by ta vec bola naozaj poskodena tak.peniazky nevracaj moze sa stat ze ju on naschval.poskodil a vrati ti ju taku...ak si si vedoma ze si nieco zamlcala nevahaj a dohodni sa s nim.na nejakom kompromise.🙂vela.stasticka
ano, aj to ma napadlo, keďže prilba nebola v krabici, mohli na ňu hodiť ťažší balík na pošte, neviem...
@bejka16 vieš ja by som tiež nahnevala na predavajúcu,ktorá mi pošle prilbu len zabalenú v taške,či v igelite,ak si tam nedala označenie-krehké,jasné,že pošte je jedno ako to príde a v koľkých kusoch.Čo som čítala,tak kupujúca ti dala do hodnotenia smutného smajlíka a ty si jej to hneď vrátila 😒 .Chyba sa stala z tvojej strany(podľa mňa) 😉
no vieš kupujúca mi poslala menej peňazí ako sme sa dohodli, aj tak som jej to poslala... zabalila som to dôkladne, do dvoch vrstiev a do baliaceho papiera a poslala doporučene, nemám problém vrátiť jej peniaze, ide mi skôr o princíp, píše hodnotenia v návale emócií a pritom sa veci dajú riešiť aj diskrétne 🙂
@bejka16 smajlíka som jej poslala až ked začala písať ako som jej zlú prilbu poslala, pritom fotky všetko zachytili...popis bol pravdivý, chápeš, každej z nás sa to stane, že sa stretne aj s niekym takým... to je riziko predaja cez internet 🙂 zrejme si to rozmyslela alebo našla inú...neviem, peniaze jej vrátim, nestojí mi za 6 € zlé meno

@ankan nie , zablokovali jej ho preto, lebo tých profilov mala viac .