Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ďakujem ja som nikomu nič zlé neurobila ale nerozumiem tomu prečo to rieši takýmto sposobom. Preď ludmi ma znemožní ale začo ?.. zato že aj ja mám povinnosti ...ďakujem .. pekný deň a prepáčte .. lenka ..
tak človek tu nie je len pár hodín,lebo niekto sa aj o deti stará=nie ako jedna dotyčná osôbka-a tu sa to hemží len samými nadávkami a oplzlosťami!!!Milá pani si len nedáva pozor,že na koho ako kydá,aby nemala na rováži aj to,že ju niekto udá za urážania osoby a to verejne,je jedno či to píše tu ale je to urážka prvého stupňa a naozaj sa s ňou nedá nič riešiť.to je fakt taká tupá?ja som to začala čítať len včera,lebo sama som mala s jednou "super žienkou"problém,ale tak toto je fakt sila.to každý,kto je obvinený sa nevie inak brániť len nadávkami,to isté robí moja dotyčná,len nadáva a kritizuje,no hanba im všetkým.Toho dieťaťa mi je fakt ľúto :( A akú školu má ona?No je fakt super,keby nepotrebovala peniaze,lebo má super školu tak nepredáva tu a neokráda a nehľadám cez net robotu babysitterky....toto je ozaj choré,už by mala byť potrestaná
a prečo tu dotyčná andyka 144stále píše,že "deti",keď má len jedno???alebo aj to je výplod jej fantázie a doma má hračkársku bábiku 😀
Ja nemám problém sa s ňou normálne pozhovárať a vyriešiť si veci ktoré su nevyriešené ...ale nie takýmto prizemným štýlom ...
@andyka144 juuuuj pani,ja byť na vašom mieste by som sa už bála,že kedy ma kto udá za verejné urážanie...ak máte takú super školu,ako tvrdíte,tak by ste toto vedela a nerobila tu také haló okolo seba,ale sa snažila odškodniť poškodené a vrátiť im čo im patrí alebo sa aspoň neakým pekným spôsobom ospravedlniť,a nie sa navážať do ich rodín,ich súkromia a osočovať.Toto jedna múdra,vyštudovaná žena nerobí,jasné,že sa potom do vás navážajú,lebo ste neinteligentná a na toto nemáte vonkoncom právo,nie len tu,ale ani zo zákona.Všetko raz môže byž použité proti vám,tak sa spamätajte,toto vám za neakú hrozbu nestojí,nebuďte primitívna a každému sa ospravedlňte,veď sme ľudia a nie zvery!!!
@matik1 ahoj,prepáč,ale videla som ,že si sa zapojila ku tobinusko...tak ja som sa dohodnúť chcela,aj chcem,lebo chcem len spravodlivosť,nič viac,ona odmieta,poškodila mi môj nový tovar,potom žiadala druhý,ona svoj odmieta poslať,aj ma odškodniť za moje tričko.Ak jej to stojí za4,50eura nech,mne to stojí za tú spravodlivosť,že ma oklamala a zavádza...a to urážanie?no mám celú korešpondenciu,kde mi nadáva vulgarizmy a dokonca nazvala aj sisaha opicou....tak ako sa mám ja s takouto ženou dohodnúť?
@andyka144 a myslis ze ti pribudnu aj dalsie spokojne zakaznicky 😀 tie chudery,,, ktorymi nas nazyvas? 😀 mozno vlastne schvalne aj admin ta nemaze,,, aby si mali moznost ostatne precitat tvoje prispevky 😉
Dobry vecer. Tuto temu citam pravidelne, nie preto, ze by som mala ja nejaky problem s bazarom, skor preto, ze sa nestacim divit, co sa tu deje a posledne strany boli fakt huste. Nepatrim do ziadnej skupiny podvedenych, ani sa nikoho nezastavam, ale jedno je iste, ze takyto slovnik ako ma @andyka144 o niecom svedci a dotycna si takymto jednanim rychlo pili konar, na ktorom aj sama sedi a tvrdo dopadne.
Nie len tu na MK, toto je verejne forum a precita si ho ktokolvek a spravi si vlastny nazor 😔
@sny Ospravedlnenie cakam prave ja, pretoze vsetok tovar som poctivo odoslala akoze vzite sa do mojej koze poslete tovar a este aj vratite peniaze lebo si ich niekto pyta?! Pani @ankaba to tu odstartovala, len tato pani by si mala uvedomit, ze ja niesom charita aj ked mam tie 4€ preco by som jej ich mala posielat, ked uz tovar ma doma?! A ak chce vecicky zadarmo nech zbehne na smetisko alebo nech si da inzerat kto daruje mamicky to robievaju. Sama mi pisala, ze je vo financnej tiesni.
@missy97231 chudery ste len vy co mi tu pisete..
@andyka144 ved a co som napisala ? Ty studovana?
@andyka144 ale nadávky najsilnejšieho kalibru tu používate iba vy,urážať dookola niekoho,aj mňa dokonca,ale nehnevajte sa,človek si nič dobré nemôže o vás myslieť,keď sa takto vyjadrujete.uznajte,je to choré a úbohé,nehodné jednej dospelej inteligentnej ženy,nieto ešte matky chorého dievčatka...to neveríte v Pánovi???veď za toto budete potrestaná,ja by som sa s ohňom nezahrávala.skúste to rozumne a inteligentne,možno vám ešte dajú šancu,ale to dosť pochybujem...
mamičky,ale teraz prejde trošku od veci,ak mi to dovolíte.práve sa mi stala aj jedna super vec....Jednej mamičky som sa pítala na kabelku,bola čisto nová a smiešna cena 4eruá...tak či nechce pomeniť...ona vraj nie,ale že mi ju daruje,lebo vidí,že sa mi fakt páči,kúpila dcéram,ktoré nechcú...tak len toľko,že aj dobré duše sú tu medzi nami a takýto zázrak sa nedeje kadžý deň,takže pani mi urobila obrovskúúú radosť 🙂
@missy97231 Ty si to pisala na vsetky a ja to pisem na vam 5,6 co mi tu pisete nauc sa citat aby som sa nemusela opakovat
https://www.modrykonik.sk/bazar/kabelky-tasky-o...
čo poviete,nie je krásna???