Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@andyka144 mna tiez obtiahla na postovnom, boli sme dohotnute na jednom baliku, v ktorom mali byt dve hracky. A ona mi poslala jeden list obyc postou, a druhy, kde nic, tu nic a este ma osocila, ze keby som si bola pripaltila, tak mi hracka dojde. Ako nikto ma este tak nevytocil, ako tato teta. ☹
vydim 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Tak niekto tu ma velmi inteligentny slovnik... Na jednu zenu s dietatom velka hanba :/
baby ja sa tu tak rehocem, 😀 😀 😀 ...toto je lepšie čítanie jak kukať Burlivé víno....he he.....normalne som nevedela či kukat telku ci čítať tieto hlody tej sexice z Playboja 😀 😀...coool
tak toto je zivy priklad ludi ktory si za 4e aj koleno daju prestrelit ako sa hovori,,,baby vsak kalite na to to vam stoja tieto urazky hadky a hluposti ktore k nicomu nevedu za toto nezastavam sa ani jednej ani druhej ale fakt ze mate obydve deti a ste dospele zenske mali by ste sa nad sebou zamyliet co tu dorabate ako 15 rocne baby
@ankaba mylim ze si ju uz potrestala dost s touto diskusiou kasli na to nikam to nevedie len k nadavkam,
@andyka144 pani vy si tiez uznajte chybu a uz radsej ani neodpisujte nikam to nevedie,,
@martinkova24 Vy ste jedina jedna normalna zena ako vydim. Ja si totizto nemam aku chybu priznat lebo ziadnu som nespravila! Ale nedovolim aby mna tieto slepice urazali, ziadna inteligencia, strasne nieco
@andyka144 pani kebyze je to tak ze ste ziadnu chybu nespravila tak sa na toto vsetko ,vyprdnete, a neriesite co tu vypisuju ustalo by to samo ale takto ste len ,,olej do ohna priliala,, a polka kona sa to zabava na tom co vy aj ostatne dorabate
takže
@martinjasen
teraz nechápem....
buď sa chceš aj ty pobaviť na tejto diskusii 😀 a preto tu neblokneš zabávača
alebo teda neviem...ako mám tomuto tu rozumieť????? 😕 😅
príspevky sa tu mažú veselo, to znamená, že nejakým spôsobom ste v tejto téme boli, ale akosi nemáte potrebu sa " z vedenia" vyjadriť k tomuto???
to kam až necháte zájsť????
veď to je tu už do plaču 😅 nad plytkosťou podaktorých príspevkov
halooooooooo
@martinjasen
halooooooooooooooooooooo
@martinjasen
prosím, vyjadri sa!!!!
ĎAKUJEM (e) !!! 😉 🙂
@martinkova24 ja si myslím, že polka kona sa zabáva akurát tak na jednej jedinej osobe a na jej sebaprezentácii 😀 😀 😀 😝
@macamac asi chcú, kedze ctene meno playbojovej krasavice pozname, aby si polovica Slovenska prečítala, že dotyčná všetky svoje nakupujúce považuje za chudery odkázané na bazár a že každá, ktorá tu nemá fotku tak je tlstá a škaredá a tá čo má, tak je vráskavá haraburda a dalsia nosatá príšera... Čakám, čo napíše na teba 😀
@martinkova24 Prajem vsetkym prijemnu zabavu pani Anke deti veselo lozia na puzzle co som poslala a ona este pyta peniaze. Verim, ze aj vy by ste sa takto zachovali keby sa niekto navazal do vasej rodiny!
Tiez som "neodolala"a precitala si vsetky prispevky za posledne dni... az som sa bala, ze to nestihnem a @admin ma predbehne a pomaze prispevky 😀 vidim ze admin ale asi nema cas 😉
inak je mi luto a ozaj uprimne luto Sophie ked uz teraz ma takyto priklad... 😔 velmi smutne... a tiez aj tych deti a rodicov, ktore boli zverene tejto osobe ☹
@matik1 nepovedala som jej že jej nevrátim !.. povedala som jej že jej zaplatím ani sa sňou nehádam kludne mám jej dosť vypisuje tu ako bláznivá zajtra jej to posielam a nech mi dá pokoj . A ten kto sa nechová ako dospelí človek ste vy !...Zajtra mi pošlite číslo ! a ja vám pošlem tak isto !.... Prjem pekný večer ! a nikdy by som si od vás nekupila ani ponožku !

@sisaha jaj ved som to omylom zle napisala 🙂