Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@trudka4 nehnevajte sa nebudeme sa tu predsa dotahovat.na dobierku to posielat určite nebudem lebo pošta je 3 eura a to je dost. Ráno Vám to odošlem doporučene druhou triedou a napíšem Vám aj podacie číslo aby ste si mohla skontrolovat kedy to bolo podane a dufam že mi prevediete aspon tých 5,45 ale ako sa mi zaručite že mi tie eurá prevediete? Já Vám mám ako doverovat..?
tak vidíte, že ste sa dohodli 🙂
@skalarka můžete si být jistá, že si mikinky přeměřím. a potom tu k tomu zveřejníme prohlášení, když budete chtít. je mi to fakt líto, protože se snažím prodávat věcičky po mých dětech za opravdu symbolické ceny, aby si to maminky mohli kupovat. A ráda bych pochopila proč to nedáte na váš bazar, když vám tu dámy tvrdí, že byste to jednoduše a rychle prodala jako dámské mikiny, možná i za víc €.
@trudka4 len do buducna mala rada 🙂 ja meriam na poziadanie kupujucej a vzdy doplnim aj fotky s metrom - aby bolo jasne, kde som merala 🙂 a nemuseli sme sa natahovat o centimetre.... 😉 uz ked vecicku meriam, tak odfotit a sem prilozit o jednu, dve foto viac tolko casu nezaberie 🙂
@trudka4 ja teraz nemam skoro ziadne... ja nehovorim o mierach vsetkych veci, napr. pri konkretnych znackach by som to neriesila 🙂 ale vzdy, ked si kupujuca vyziadala miery, tak som jej odmerala aj s metrom... a podla mna je uplne jedno, ci ma niekto 1 ci 100 inzeratov 🙂 kde je vola, tam je cesta... ja som pisala iba tip ako sa vyhnut podobnym problemom... 🙂 lebo citam tu skutocne pravidelne, ze je problem s nameranymi mierami... (a teraz nemyslim len tento posledny problem, co sa tyka tovaru od Vas...)
Ahojte, kupila som "raz oblecene" leginy,ktore boli neuveritelne zmolkave, boli tam zasite dierky, latka para,smrdili od cigarety 😒 pani mi vobec neupozornila na nedostatky, napriek ktomu, ze som sa pytala na stav! 😔 dohodli sme takto, ze mi peniazky posle naspat a ja leginy vratim v takom stave, ako som to dostala. Cakala som 2 tyzdne a nic 😔 dala som negativne hodnotenie, pani mi napisala odpoved:
"panika leginy nema nic problem,raz oblecene neviem co hovorite???ked nepaci poslite naspat!!"
a pani mi stale tvrdi, ze moje peniaze este stale nemá na ucet.....a bola to len dobra vola, ze mi leginy poslala bez zaplatenia... ved ja som to hned poslala cez IB, a uz mi to aj vtedy strhli... 😕
poprosim o pomoc, co mám teraz robit! D A K U J E M! 🙂
@greta86 napis nick, oznac ho @ nech sa pani môze vyjadrit aj tu..ak tvrdi, ze nema tvoje peniaze, tak preco ti dopredu poslala tovar..a nikde neziadala peniaze?to jej nechybaju?..dalsia vec, ak ma tovar nedostatky, na ktore nebolo upozornene, mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie oboch postovnych..ak to pani nechce riesit, môzes jej dat negatko, dat ju na ciernu listinu, tu v teme ju oznacit a vyckat /pockala by som po napisani a oznaceni jej nicku 24 hodin/, ci sa ozve, ak nie tak potom uz len cez admina
takze nick je @dalmika
no ona len stale pisala, ze este nemá a nemá peniaze, ja som si vypytala aj e-mailovu adresu, aby som mohla poslat kopiu o platbe, ale nic...
nechcela som si to riesit, ale tie leginy stale má v ponuke a ako som to videla má aj dalsi záujemcov... 😕
a ako mozem dat potom na ciernu listinu? diky 🙂

@sanym už se nebudu opakovat. přečti si co jsem napsala o označení velikosti a o rozměrech v mých inzerátech.