Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahoj, chcela by som vedieť ako by ste sa zachovali ak by niekto prejavil záujem o niečo od vás, potom vám napísal, aby ste mu poslali č.ú., že pošle peniaze, vy by ste mu č.ú. poslali a nakoniec by vám potencionálny kupujúci napísal, že vec o akú prejavil záujem už nepotrebujú, lebo práve podobnú dostali, všetko v 1 deň, ďakujem
Zaplatila som predavajucej skor,ako mi poslala vyslednu sumu ,kedze uz som s nou min.rok obchodovala a bola som spokojna. Lenze ona medzitym zmenila banku a tu je problem. Na moje mailove otazky ci je stary ucet uz zruseny mi odpisala,ze ona ma inu banku a to prosim pekne dvakrat mi odpisala.TAkze na konkretnu otazku vyhybava odpoved. Neviem na com som. Vcera som bola vo svojej banke a spisali sme "Ziadost o sprostredkovanie vratenia tuzemskej platby " a dotycna mi napisala,ze nech idem do banky a dam vediet. Ak ucet neexistuje,tak banka do 3-5 dni peniaze vrati na ucet,z ktoreho boli poslane. Tak cakam a netusim,co dalej....
@bodka13 €-cka tam prisli uz pred troma tyzdnami a ....nic , MAM INY UCET 😠 v mojej banke mi sice vraveli,ze existuje aj moznost, ze moje peniaze su v banke predavajucej ...a teraz neviem ten spravny vyraz,proste niekde tam su a cakaju ,co s nimi dalej, aj ked neverim 😠 😠 😠 niekto ich ma
@nadhera bolo to veľa € ? že to nie je blbé aj tomu komu prišli a nepatria mu 😠 ...no ja by som ju vyzvala tu verejne na normálnu odpoveď -Komu patrí ten účet a či sa to naozaj nedá vyriešiť....lebo však zrušený nie je a nikomu cudziemu(novému klientovi banky) ho prideliť nemohli 😉
baby prosím Vás ,dá sa dáko si poznačiť inzerát bez toho aby som musela dotyčnú hned osloviť? ak áno poradte dík..🙂
@zuzkahraskovie ak sa ti nieco paci a chces si to ulozit tak nad fotkou mas *Pridaj k obľúbeným* ..ked sa ti to prestane pacit tak si kliknes na *Odober z obľúbených* ..vies si to najst potom v * Môj wishlist * ..tak isto ak mas oblubeneho predajcu , vies dat *paci sa mi to* na jeho bazarik a najdes si to v * Predajcovia, ktorí sa mi páčia*
@traktor jeej dik inak aj som si myslela len som to nechcela kliknut..🙂 a ukaze sa to aj tomu co mu patri inzerat?
@zuzkahraskovie nie, je to len u teba
oki baby, dik.. 😉
prosim vas,ako mam postupovat s predavajucou saskianasa, od 20.3.si nebola prevziat balik na poste,je to uz skoro cely mesiac,a uz nemam nervy sa s dotycnou dohadovat,slubila mi ,ze dnes si pren pojde a vdaka sledovaciemu cislu viem,ze nebola..okradla ma o 18,90 eur.totizto dotycna mi predala male tricko ,udala zle udaje v inzerate,znacky TH,po spolocnej dohode sme sa dohodli ,ze mi ho zoberie spat,a doteraz sa tak nestalo,a mne peniaze stoja na poste,....prosim,poradte mi niekto s tym...
@frony v prvom rade ju oznac cez @ , aby vedela , ze o nej pises a mohla sa vyjadrit ..cize @saskianasa ...ak mate problem a predavajuca to nechce riesit, môzes ju vyzvat tu, nech sa vyjadri, co si urobila, môzes jej dat negatko..v pripade nedoriesenia ju môzes dat aj na ciernu listinu..a obratit sa na admina..ja verim, ze @saskianasa si to teraz precita a napise ti k tomu svoje stanovisko, kde je problem a co dalej..
@saskianasa
dala som ju uz aj na ciernu listinu,moja trpezlivost ma tiez konca

@greta86 cierna listina tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ , môzes tam dat nick a napisat, s cim si nespokojna