icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
10. apr 2013

@greta86 cierna listina tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ , môzes tam dat nick a napisat, s cim si nespokojna

trudka4
10. apr 2013

@fukylove už jsem tu psala, že na požádání měřím.

greta86
10. apr 2013

@traktor d a k u j e m 😵

loulou
11. apr 2013

Ahoj, chcela by som vedieť ako by ste sa zachovali ak by niekto prejavil záujem o niečo od vás, potom vám napísal, aby ste mu poslali č.ú., že pošle peniaze, vy by ste mu č.ú. poslali a nakoniec by vám potencionálny kupujúci napísal, že vec o akú prejavil záujem už nepotrebujú, lebo práve podobnú dostali, všetko v 1 deň, ďakujem

traktor
11. apr 2013

@loulou pokial to bolo v jeden den, neriesila by som, inzerat by som pustila dalej do obehu a hotovo..deju sa aj horsie veci, hlavne je , ze ta o tom informovala hned 😉

mima1983
11. apr 2013

@sisaha žiadosť poslaná.... som zvedava, co bude teraz nasledovat...

mima1983
11. apr 2013

@loulou presne ako pise traktor-ka 🙂 takyto problem by som tu ani neriesila 🙂) toto sa stava nonstop...

nadhera
11. apr 2013

Zaplatila som predavajucej skor,ako mi poslala vyslednu sumu ,kedze uz som s nou min.rok obchodovala a bola som spokojna. Lenze ona medzitym zmenila banku a tu je problem. Na moje mailove otazky ci je stary ucet uz zruseny mi odpisala,ze ona ma inu banku a to prosim pekne dvakrat mi odpisala.TAkze na konkretnu otazku vyhybava odpoved. Neviem na com som. Vcera som bola vo svojej banke a spisali sme "Ziadost o sprostredkovanie vratenia tuzemskej platby " a dotycna mi napisala,ze nech idem do banky a dam vediet. Ak ucet neexistuje,tak banka do 3-5 dni peniaze vrati na ucet,z ktoreho boli poslane. Tak cakam a netusim,co dalej....

bodka13
11. apr 2013

@nadhera nechápem,prečo nemôže napísať jasnú odpoveď či má ten účet alebo ho zrušila ....alebo podľa odpovede "mám inú banku" ti má byť asi jasné,že ho už nemá 😕

nadhera
11. apr 2013

@bodka13 skor mam pocit,ze ucet este existuje,ale niekto iny ho vyuziva - mozno uz na zaciatku nebol jej a teraz si urobila ucet v inej banke....ved napisem , UCET JE ZRUSENY, ale ona napise - mam iny ucet 😠

bodka13
11. apr 2013

@nadhera tiež ma to napadlo,že to je asi manželov účet,ale tak ak sú spolu hádam jej povie či tam prišli nejaké €čka ...
a nepomohlo by keby si tu zverejnila jej nick nech sa vyjadrí ?

nadhera
11. apr 2013

@bodka13 €-cka tam prisli uz pred troma tyzdnami a ....nic , MAM INY UCET 😠 v mojej banke mi sice vraveli,ze existuje aj moznost, ze moje peniaze su v banke predavajucej ...a teraz neviem ten spravny vyraz,proste niekde tam su a cakaju ,co s nimi dalej, aj ked neverim 😠 😠 😠 niekto ich ma

bodka13
11. apr 2013

@nadhera bolo to veľa € ? že to nie je blbé aj tomu komu prišli a nepatria mu 😠 ...no ja by som ju vyzvala tu verejne na normálnu odpoveď -Komu patrí ten účet a či sa to naozaj nedá vyriešiť....lebo však zrušený nie je a nikomu cudziemu(novému klientovi banky) ho prideliť nemohli 😉

irriss
11. apr 2013

@bodka13 Podle mne byste meli spis tlacit na system..zdejsi banka neposle penize na spatny ucet, protoze se kontroluje jmeno majitele uctu i cislo..pokud nesouhlasi jedno s druhym..penize se nedaji poslat.. 😉

nadhera
11. apr 2013

@bodka13 este pockam daky den,maju mi z mojej banky volat,ako to dopadlo . najviac ma mrzi,ze dotycna je overena,same klady a tu ho mas, ale moze byt,ze peniaze su na "čakačke" a uz len , ci sa niekto k nim prihlasi. Ide o necelych 17€, ale aj to je peniaz. 😒

ivett1
11. apr 2013

@nadhera tak toto ma zaujíma... potom napíš ako to dopadlo ...

nadhera
11. apr 2013

@ivett1 najhorsie je to, ze od dotycnej tovar chcem,ma dobru cenu - lenze po tejto skusenosti nemam chut je zadat platbu na NOVY ucet

ivett1
11. apr 2013

@nadhera to ti verím ...

nadhera
11. apr 2013

@ivett1
@bodka13
napisala som dotycnej, ze vcera som bola v banke a vyplnila tlacivo ziadost o ....s tym,ze moja bankas ju zasle do jej "byvalej" a pockame na vyjadrenie - teraz dosla od dotycnej osoby strucna odpoved - dobre dakujem

bodka13
11. apr 2013

@nadhera nechápem ...za čo ti ďakuje ? ...nebolo jednoduchšie vysvetliť komu ten účet patrí, a aby si to usporiadala sama či už je to účet niekoho z rodiny alebo kamarátkin
...ozaj a ten tovar ti stále drží?

nadhera
11. apr 2013

@bodka13 tak tu dakovacku netusim ani ja, s jej starym uctom nebude nieco koser 😒 tovar ci drzi alebo nie, neriesim,lebo ak ho nema momentalne, za 2-3mesiace ho ma opat ....

zuzkahraskovie
11. apr 2013

baby prosím Vás ,dá sa dáko si poznačiť inzerát bez toho aby som musela dotyčnú hned osloviť? ak áno poradte dík..🙂

traktor
11. apr 2013

@zuzkahraskovie ak sa ti nieco paci a chces si to ulozit tak nad fotkou mas *Pridaj k obľúbeným* ..ked sa ti to prestane pacit tak si kliknes na *Odober z obľúbených* ..vies si to najst potom v * Môj wishlist * ..tak isto ak mas oblubeneho predajcu , vies dat *paci sa mi to* na jeho bazarik a najdes si to v * Predajcovia, ktorí sa mi páčia*

bodka13
11. apr 2013

@traktor predbehla si ma 😉 😵

zuzkahraskovie
11. apr 2013

@traktor jeej dik inak aj som si myslela len som to nechcela kliknut..🙂 a ukaze sa to aj tomu co mu patri inzerat?

garzonka
11. apr 2013

@zuzkahraskovie nie, je to len u teba

zuzkahraskovie
11. apr 2013

oki baby, dik.. 😉

frony
11. apr 2013

prosim vas,ako mam postupovat s predavajucou saskianasa, od 20.3.si nebola prevziat balik na poste,je to uz skoro cely mesiac,a uz nemam nervy sa s dotycnou dohadovat,slubila mi ,ze dnes si pren pojde a vdaka sledovaciemu cislu viem,ze nebola..okradla ma o 18,90 eur.totizto dotycna mi predala male tricko ,udala zle udaje v inzerate,znacky TH,po spolocnej dohode sme sa dohodli ,ze mi ho zoberie spat,a doteraz sa tak nestalo,a mne peniaze stoja na poste,....prosim,poradte mi niekto s tym...

traktor
11. apr 2013

@frony v prvom rade ju oznac cez @ , aby vedela , ze o nej pises a mohla sa vyjadrit ..cize @saskianasa ...ak mate problem a predavajuca to nechce riesit, môzes ju vyzvat tu, nech sa vyjadri, co si urobila, môzes jej dat negatko..v pripade nedoriesenia ju môzes dat aj na ciernu listinu..a obratit sa na admina..ja verim, ze @saskianasa si to teraz precita a napise ti k tomu svoje stanovisko, kde je problem a co dalej..

frony
11. apr 2013

@saskianasa
dala som ju uz aj na ciernu listinu,moja trpezlivost ma tiez konca