icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

andilka
27. sep 2011

ahojte, viem ze sa to tu uz pisalo, ale neviete mi poradit ako dam hodnotenie niekomu, kto este nema ziadne? dakujem

vierkasteffi
27. sep 2011

@andilka kliknes pri mene na pocet inzeratov a vedla je pocet hodnoteni na to kliknes a zobrazi sa ti velke zelene + na to kliknes a potom mozes pridat hodnotenie 🙂

andilka
27. sep 2011

@vierkasteffi no ved prave, ziadne inzeraty nema a ani mi nikde nejde kliknut... ☹ nerozumiem, ale dakujem moc

pallacinka
27. sep 2011

@andilka Skus zadat do prehliadavaca tuto adresu: https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/XXX/ a namiesto XXX napis nick.

andilka
27. sep 2011

@pallacinka jaaaaj baby uz som zmaturovala....dakujem velmi pekne, ide to cez ten link, este raz dakujem 🙂

pallacinka
27. sep 2011

@andilka Super, tesim sa 🙂

fukylove
27. sep 2011

@monulicka - skus si vypytat podacie cislo od predavajucej - podla toho by ti mali vediet balicek na poste vyhladat aj ked nebudes mat "zlty listocek" a na postarku sa stazuj priamo na poste - z vlastnej skusenosti viem, ze dohovorenie priamo postarke nic neriesilo.... a postazovala som sa na poste a problemy s nasou postarkou su fuc...

monulicka
27. sep 2011

@fukylove no, ved sa na to chystam zajtra,,,ale chapes, dnes som mala cestu na postu bo som niesla dva baliky...a kebyze to ta otapa trafila do správnej schranky tak som si mohla usetrit jednu cestu 🙄 s predavajucou to uz riesime, nastastie som uz u nej nakupovala tak viem ze ma neogabala...onak, kebyze sa balik nenajde, tak reklamaciu mam riesit ja ci ona?

fukylove
27. sep 2011

@monulicka mala by podla mna ona -kedze ma original podaci listok 🙂 ja som reklamaciu riesila raz v zivote este v robote... a riesila som to ja - podala som reklamaciu na poste u nas v ZA a zahadne sa do tyzdna zasielka nasla... lebo oni k reklamacii potrebuju aj ten original podaci ci balikov listok 😉

monulicka
27. sep 2011

@fukylove aha, diky. no ja len dufam, ze to domotala ta nasa trafena postara a ze ho niekto necmajzol, kupila som malemu take paradne gatuse na zimu a tie by ma sakra mrzeli 😒

pipka
27. sep 2011

@monulicka ak im na poste povies meno a adresu a ze si nedostala listok a cakas zasielku, mali by ti to najst, aspon mne sa to uz tiez stalo a naslo sa 😉
ale inak to to aj ja mam problem, ze mi postarka hadze postu do susedkinej schranky 🙄 pravidelne mi to suseda dava na ihrisku 😅 nechapem ci nevie citat alebo co 😠 🙄

emkab
27. sep 2011

@beruska.zuzanka vies, ja nehovorim o pripadoch, kedy neodhadnes vahu (alebo sa na tebe nabali teta z posty 🙂 ) Ved to sa moze stat kazdemu a kazda vaha inak vazi. Ja som pisala o pripadoch, kedy zaplatis a ziadas vyslovene doporucenu zasielku a dotycna zinkasuje a na drzovku posle ako obycajnu...
@bartokami no ja som sa nechcela unahlit a doteraz som to ani neriesila, mne ta jedna napisala, ze to neposielala ona a chcela cislo uctu... to si inak vie aj tak najst v i-banking-vypise....ale poslala som jej ho, ze ci tie prasule posle, ja som zasielala c.u. 21.9. a doetarz cakam a cakam 😀 ..nehovoriac o tom, ze mi tvrdila, ze dodacia lehota tovaru je 20-ok, beriem, ferovo upozornila, ale ja som sa musela po 28dnoch ozvat, ze co sa deje, ked ani balicek a ani info a az na to mi napisala, ze nejake problemy a bude to este chvilu trvat...

beruska.zuzanka
27. sep 2011

@emkab ahoj, mne to je jasné, o čom si písala Ty, ja som pridala svoju najnovšiu skúsenosť s poštou... 😕

emkab
27. sep 2011

@beruska.zuzanka a sakris, tak asi som preskocila pri citani riadky, prepac 😀 tak to vyzera, ked robim viac veci naraz 😒

beruska.zuzanka
27. sep 2011

@emkab v poho 😉

stanislavao
28. sep 2011

v poslednom case tu pribudaju "nakupujuci", ktory si nechaju tyzden i viac rezervovat vec a potom este ona mi vynada, ze co ju otravujem, ze keby to chcela, tak sa ozve. neskutocne ma to vytaca. rychlo som to zmazala, aby som sa nerozculovala, ale ak mi zasa napise, tak urcite doplnim udaje, ze kto to bol. bola to nejaka neregistrovana alena z galanty. no to je uz vrchol. este som jej vec poslala do galanty po znamej a tyzden vypisovala, ze pride, zoberie si to a vobec neprisla a uz ani nenapisala a ked som jej napisala, ze toto sa nerobi, tak mi vynadala, ze ako si dovolujem jej vypisovat a otravovat ju. to co uz da blbcov sem chodi? to fakt nemaju inu robotu? nedalo by sa s tym nieco robit? zablokovat pristup na stranku, alebo nieco?

martinka17
28. sep 2011

@stanislavao áno, poznám, rezervovala si 4-kolku, ja som odmietla inú pani, jasné, napísala, že neberie, keď som ponúkla iné riešenie ani neodpísala 😠 😠 😠 A druhá pani už nechcela, tak som nepredala vôbec ☹

stanislavao
28. sep 2011

@martinka17
no super. na taketo by sa malo najst nejake riesenie, aby sem nemali pristup. na mmb im stopnu pristup a nemozu nakupovat a aj tu by uz nieco take bolo potrebne. no za posledne 2 tyzdne mam ja hroznu smolu. a normalne drzo ma osocovat bude a nadavat mi a pod. vrchol ludskej drzosti je toto, ved v normalnom obchode si toto normalny clovek nedovoli a takto si dovolia vsetko, lebo ich nikto nevidi, tak si myslia, ze mozu urazat, nadavat. a ked adminom napisem o nejakom probleme, tak co oni s tym maju, oni to nevedia riesit. na zaplakanie toto.

martinka17
28. sep 2011

@stanislavao ja už nebudem dlhšie ako 24 hodín držať, stačilo mi 😠 😵 😵 😵

bartokami
28. sep 2011

@stanislavao skoda ze sa to neriesi zablokovanim..chodia tu fakt kadejaky ludia..ak porusi niekto pravidlo,mal by admin upozornit,a ked sa to este raz stane,tak zablokovat..a nebudu si tak dovolovat

stanislavao
28. sep 2011

@bartokami presne, s tymto mozem iba suhlasit. a ja som sa prave rozhodla, ze neregistrovanym nepredam nic. radsej to budem mat dlhsie u seba, ale nebudem im uz predavat nic. ked nieco chcu, nech sa zaregistruju, aby sa dalo pozriet hodnotenie a napisat hodnotenie.

benne
28. sep 2011

@stanislavao ja mam s neregistrovanými dobré skúsenosti, ale "záujem" od neregistrovanej nejako už nevnímam nádejne, keďže asi 70% sa už nikdy neozve, no tých 30% u mna niekedy nakupia viac, než registrované za celé týždne 😅 😅 .. no a tiež som dostala od záujemkyne nervoznu odpoved, v zmysle, že ak by chcela, tak sa ozve.. a bola registrovaná aj s hodnoteniami.. takže ja robím rezervácie do presného dátumu, ak sa neozve, tak to beriem automaticky ako "nie" a hotovo, nervy v klude 😀

stanislavao
28. sep 2011

@benne
no vidite a mne sa potom stalo, ze sa neozvala, predava som inej a potom asi po 2 tyzdnoch mi napisala prva, ze to berie. tak ale samozrejme tak dlho to nikomu drzat nebudem. ale tato v GA, tak som to poslala po znamej, ktora to tyzden nosila so sebou do roboty a ta alena to mala asi 5 minut peso od domu a denne len slubovala, ze si pride a pride a neprisla. a potom mi este vynada, ze co ich otravujem. a toto co je za pristup? jaj, hrozne som nahnevana a mam pokazeny cely den.

nikolca
28. sep 2011

babenky viete mi poradiť!neprišiel mi balíček,je to treba dať reklamovať,su to trošku naťahovačky s tou predavajúcov,nebolo to tuto na bazare ale na mmb,prosím vás ked to ona da reklamovať,ako sa ja dozviem vysledky reklamácie,to mi pošle pošta nejake vyrozumenie?poslala mi podacie číslo,bola som u nás na pošte a povedali mi že na pošte to nie je a pod takym čislom to ani neprišlo,tak som jej písala a povedala že sa pôjde popýtať k nim na poštu a napísala mi že hned na druhý deň to bolo u nas v Trenčine že jej tak povedali u nich na pošte,tak teraz neviem či si ho u nas na pošte dali miesto raňajok ked sa po ňom zľahla zem 🙂 🙂 ,podaci lístok mi poslala prefotení!dakujem za rady možno niektorá ste už reklamovať dávali a viete ako to chodí

karamel
28. sep 2011

Nikolca v prvom rade ti povedia, ze zasielka ide aj 7 dni, ze treba vyckat. Za druhe reklamovat balicek moze len ten, kto ho posielal, cize ona. Je to na serioznosti predavajucej, ci tivrati peniaze , alebo nie. Smutne, ale je to tak.

karamel
28. sep 2011

Mne napriklad vadi tu na MK ak sa niekto ohlasi na inzerat a potom uz ani obraz ani zvuk 😖 Slusnost kaze aspon napisat, ze uz o danu vec nemam zaujem a hotovo 😖

bodka13
28. sep 2011

@karamel to nie je iba na MK ...predávam na viacerých bazároch a stalo sami to už na každom 😉

bodka13
28. sep 2011

@stanislavao aj keď sa niekto zaregistruje,nemusí mať hneď hodnotenie 😉 a je rozdiel byť na MK registrovaná deň-dva alebo 2 či 3 roky .....a môj názor: nie je dobré hádzať všetky neregistrované do jedného vreca 😉 ja ich vôbec nerozlišujem- predala som už dosť vecí neregistrovaným maminám,jediné čo ma pri nich mrzí je, že zabúdajú ohodnotiť obchod

bartokami
28. sep 2011

@andilka chcem teiz hodnoti kupujucu,no nejde mi ta stranka..zevraj neexistuje..vies aj nejaku inu?vdaka

beruska.zuzanka
28. sep 2011

Ahojte kočky, ja by som tiež nehádzala kupujúce na jednu kopu, či už regnuté, alebo nie...

Aj registrované sa vedia správať vyslovene ako kravy.... 😉