Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mardenad milá pani o chybách kočíka som vám napísala v TEN DEŇ PRIBLI6NE PO HODINE ked osm išla na prechádzku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prečítajte si čo ste sem pridala bez môjho vedomia čo je proti pravidlám!!!!!!!!!!!!! avšak mi to nevadí čo sem nedáte IP?? tie vám nevyhovujú ??? do klamstva???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@zuzkahraskovie pani odmietla diskutovať a danú vec riešiť
prepáčte ak sa starám, ale je to problém mojej sestry a ten kočík mám 24 hodín doma...každý deň chodím s malinkou von...prvýkrát som išla aj so sestrou von s novým kočíkom...potom zistila aký je...a hned napísala pani....že kočík je v zlom stave...nechápem prečo tu napísala, že po prvej prechádze sa jej páčil? aj v tej konverzácii je to inak ako ona hovorí...neviem kto tu klame..uznávam že je v hroznom stave...vyblednutý...teda pani predávajúca mali ste tam rovno napísať predávam hnedočierny kočík..lebo tá farba mi príde ako hnedá..aj keď hnedá farba je krajšia...vŕzga...a tá rúčka...hm každé dve minúty sme to museli opravovať tak to bola prechádzka naozaj krásna...ten kočík je nadmieru hnusný..bola som potom s nou ešte asi dva krát vonku...pretože som nemala na výber iný kočík išla som s kočíkom, ktorý sa tu rieši von..vrátila som sa za hodinku a pol..inokedy som aj celý deň s malou preč..ale čo som mala robiť keď ma nebavilo kočík opravovať a malú som si zobrala na ruky a šla s ňou domov ?.. teraz chodíme von tak, že iba na pol hodinku pred barák na rukách..nespokojnosť..a myslím že pani predávajúca zavádza...ona veľmi dobre vie, aká je pravda..ale zákeračky si to nevedia priznať 🙂 nemám slov! a baby pokojne prídte alebo napíšte a prejdem sa s kočíkom tam, kde sa dohodneme že sa stretneme 🙂
@kocastratene
@nanuska13
...nejako som sa zamotala 😕 ktorá má ten kočík doma ?
stary je grafik ukazala som mu to a povedal ze je to bud upravene alebo blbo nasvetlene a odfotene na 100%sa k tomu nevyjadril bo nema cas sa pozret na to detailnejsie..nechcem sa do toho miesat ani nic ale nedalo mi to 🙂 len chcem povedat ze ked nieco idem predat naco klamat radsej napisem co a jako a nebudu taketo opletacky vyrieste si to same kocky neni to maly peniaz
@bodka13 my sme sestry a bývame spolu 🙂 teraz som si uvedomila, že som to napísala asi trošku blbšie 🙂
@trubelka13 ide sa to riešiť ked tak aj cez políciu ja sa tu nikomu doprosovať nebudem § 221 Trestného zákona
môj názor je,že foťáky,blesk a svetlo pri fotení výrazne skreslili fotky ...neviem,či sa to stalo aj niektorej z vás ale pri mne už hej,že zo zelených nohavíc boli hnedé a možno až na nejaký 10krát sa mi podarilo zachytiť skutočnú farbu ....aj predávajúca @mardenad ju má zachytenú na 12tej fotke v inzeráte-možno stačilo napísať,že toto je originál farba kočíka 😉
@nikolca ...kočík na fotkách kupujúcej nie je veľmi dobre viditeľný,je tam množstvo odrazov a odleskov 😒
@nanuska13 ...na koníku si všetky tykáme 🙂 ...budeme čakať na fotky 😉
Nech žije vulgárnosť a arogancia 😒 ...škoda komentovať 😉
@bodka13 ja často vykám🙂 a aj mne🙂.
@bodka13 už by sa do toho asi nemali starat druhe ,su tu zbytočné uražky ,ktore ine baby nemaju narok davat..to je zle ☹... mali by ste to uz nechat tak a počkat teda na tie fotky co isla dat urobit a .asi najlepsie bude ked to bude riešit admin..nie? načo si kazíte pekný slnečný den! 😀
@zuzkahraskovie len keby predávajúca aspoň komunikovala ale asi mám pravdu !!!!
@zuzkahraskovie 😕 ...deň si nekazím,vyjadrila som sa k tomu čo som videla - a arogantné príspevky plné urážok ignorujem
@nanuska13 snad si to dako vyriešite a bude obojstranná spokojnosť 😕 a pre teba do budúcna velke ponaučenie 😀
@zuzkahraskovie no mbolo by veľmi dobré... pani je ticho a všetko číta teda neviem zaručiť či práve v túto dobu ale pred hodinou isto a mne žial neodpovedá ... tak musím riešiť inak

zial musim napisat NEODPORUCAM tuto neregistrovanu pani @zuzana.nagyova7@gmail.com.. 😠 😠 .