icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
29. apr 2013

@mardenad nič týmtom nesledujem ani mi o nič nejde ! ja chcem len to čo mi právom patrí"! ked bol v takomto super stave prečo nepristúpite k nejakej dohode????????????

mardenad
29. apr 2013

@nanuska13 môžem ešte jednu otázku? Môžte mi podrobne popísať postup ako ste ho skladala ? A či ste ho skladala viac krát? Pretože na prvej prechádzke, prípadne aj na ďalších bolo všetko v poriadku. Až včera sa " pretočila" sedačka, čo stále nechápem a ani si to neviem predstaviť. Sedačka sa zasúva cca 10 cm kolíkmi do vnútra, klapne to a dosť ťažko to ide aj von. Tak buď ste v ten deň jeden bočný kolík dala tam, kam patrí a druhý nie , vtedy je možné, že sa stane, to čo uvádzate že sa vraj stalo. . Druhá možnosť je, že ste pri skladaní nepostupovali tak, ako treba, lebo tam treba urobiť 2 úkony a tak kočík podvihnúť. Ak ste to neurobila tak, ako je potrebné, je možné, že ste v tom mechanizme niečo zlomila a preto aj tá rúčka ( padá, či sa sama nadvihuje? Už sama neviem, lebo raz píšete tak, druhý krát onak).

alex45
29. apr 2013

Dnes sa prídem na ten kočík pozrieť a potom napíšem, že v akom je stave 😉
@nanuska13

mardenad
29. apr 2013

@nanuska13 ja mám tiež svedkov, že bol na milion percent plne funkčný a čistý v deň, keď som vám ho posielala. Ok, idem pracovať, lebo tráviť čas takto mi ozaj neprospeje.

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
29. apr 2013

@alex45 budem rada ked sa príde niekto pozrieť v akom je stave ""

nanuska13
29. apr 2013

@mardenad opakovane sa vás pýtam prečo nepristúpite k spoločnej dohode abx bola spokojnosť na oboch stranách?

nanuska13
29. apr 2013

@mardenad a to si myslíte že klamem??? pani prečo nepristúpite k tomuto problému čestne?? a nevyriešime to nejakou spoločnou dohodou?

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
alex45
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
alex45
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
solinkarka
29. apr 2013

ak sa mozem vyjadrit
@mardenad podla foto co pridala @nanuska13 a opisala v akom je stave, co nefunguje a tak...poviem len jedno...foto kotre ste vy ponuklai su vsetky upravene....staci dat kontrast, sytost a kocik je hned ako novy, krasne cerveny 😠 toto sa fakt nerobi 🙄
@nanuska13 dufam ze spravodlivost zvitazi a dotycna vrati spät peniaze...keby sa to stalo mne, este v ten den som v Kosiciach 😠

nanuska13
29. apr 2013

@solinkarka vieš nemusia to byť len foto ale ktokoľvek nech sa príde pozrieť v akom stave je kočík... aj ty ak chceš... proste oklamala ma... čo sa fakt nerobí a teraz ide hrať neviem čo ... len vieš do KE ako ísť vlakom ? nemám auto ... to by sa aj vybavilo lenže s kým? ja si na tak dalekú cestu netrúfam ani na cudzom aute... a niekomu sa doprosovať... a čo tam vyriešim?? pošle ma tak akurát...

nanuska13
29. apr 2013

@solinkarka a daľšie zbytočne vyhodené penjiaze... dosť čo nemám na nejaký nový kočík aby bolo moje dieťa minimálne v bezpečí platiť ešte aj benzín...

prasiatko30
29. apr 2013

@nanuska13 nechcem sa miesat do celeho konfliktu len som postrehla ze tiez mas vyhrady ku farbe na obranu predavajucej musim povedat ku tej farbe ze ta farba tej korbicky je taka od vyroby - ja som mala presne tento typ quinnyho a tuto farbu a ona ta cervena nie je sytocervena je taka ako keby vyblednuta - ono to fakt vypada akokeby to bolo zle vyprane tak ako to vidno na tych spodnych fotkach

nanuska13
29. apr 2013

@prasiatko30 a prečo to nenafotila tak??... prečo tie fotky upravila??? keby tam dala hentaké ho nekúpim... toto sa nerobí

prasiatko30
29. apr 2013

@nanuska13 ja sa nevyjadrujem k tomu co urobila - ja ti len mozem potvrdit ze ta farba je taka od vyroby, ten model je takej farby viac sa k tomu nevyjadrujem 😉

nanuska13
29. apr 2013

@prasiatko30 je mi to jasné ... dakujem

mardenad
29. apr 2013

@solinkarka dobre som sa zasmiala. Pani, máte veľmi dobrú fantáziu. Pozrite si ďalšie moje inzeráty, potom asi všetky moje fotky upravujem a retušujem. Ja to ani neviem robiť, ani taký program nemám, ani čas na to nmám. A čo to tu budem ako blb dokazovať? Stačí, ak sa nájde nejaký profesionál - grafik a pozrie si tie fotky a zhodnotí.
Neviem, ako si môžte dovoliť niekoho takto obviniť a trepnúť TAKÚ BLBOSŤ, že všetky moje fotky sú upravené. Kočík som fotila foťákom olympus s bleskom tak, ako fotím 90% vecí. Doteraz sa nikto nesťažoval, naopak som mala samých spokojných kupujúcich. Nie som žiadny podvodník, tak si vyprosím takéto trápne poznámky. A už mám toho dosť. Je to celé trápne. Pani som ho predala v dobrom stave, plne funkčný a čistý. Stojím si za svojím a ak ho ona poškodila či už pri skladaní nesprávnym postupom a niečo sa tam zlomilo, toto nie je moja zodpovednosť. Nikdy nepredávam veci silou mocou len aby som predala! V bazáriku nemám ani jednu handru. Predávam len veci vo vynikajúcom stave.

solinkarka
29. apr 2013

@mardenad ano? tak preco farba v skutocnosti nesedi? zeby putovanim postou zahadne zbledol? a druha vec...ked je foto v skutocnosti ine aku ponukate na fotke treba to tam jasne napisat...ani ja by som si takyto vyblednuty kocik nekupila

garonka
29. apr 2013

@mardenad prečo máte inzerát aktívny keď kočík je predaný? 😕 ja teda neviem ale pred posielaním by sa patrilo ho poriadne vyčistiť a dôkladne ho prezrieť, na fotkach, ktoré ma kupujuca poťah je špinavý 🙄

mardenad
29. apr 2013

@solinkarka kočík NIE JE VYBLEDNUTÝ. Možno foťák zvýraznil mierne farbu, ale toto, čo nafotila pani ( nieviem čím , možno 10- ročným mobilom) nie sú V ŽIADNOM PRÍPADE REÁLNE FOTKY KOČÍKA. A čo funkčnosť? Záhadne sa v balíku pokazil? Respektíve, v prvý deň prechádzky bol funkčný a potom už nie? Otvorte už konečne oči kto tu zavádza.

A verte, že ani ja by som si taký kočík nekúpila, ako ho znetvorila pani fotením ( neviem čím) a možno aj pokazením pri 2-3 skladaní alebo neviem čím. Ako ho môžem takto prijať späť? Prečo by som mala prijať kočík späť ak je pokazený a ja som ho pokazený neposielala? Ja už tej pani nedôverujem po všetkých tých klamstvách a preháňaniach, možno ho naschvál teraz pozaťahuje. Garantuje, že nemal ANI JEDNO ZATRHNUTIE ako ona píše.

mardenad
29. apr 2013

@garonka kočík som posielala čistý , nepoškodený a plne funkčný!!!!!! Už to tu nemienim dookola opakovať. Cítim sa ako papagáj.

mardenad
29. apr 2013

@garonka vy sa do toho nestarajte, prečo mám inzerát aktívny. Ja viem veľmi dobre prečo a vám to vysvetľovať nebudem. Inzerát som už mala vymazaný. Nahodila som ho odznova a v popise je hneď na začiatku, že kočík je predaný.

garonka
29. apr 2013

@mardenad tak toto je verejné forum a téma ,, skusenosti s predavajucimi,, takže ja si poviem čo len chcem ok? a do buducna na obhajobu je dobre si dať foto do albumu a nie aktivovať inzerát.
Tak ja som asi slepa ale poťah kočíka je fakt špinavý 🙄

traktor
29. apr 2013

ako uz sa fakt zaobrate vecami ktore nie su ok..treba citat poriadne..
@mardenad pisala, ze aktualizuje inzerat, aby bolo vidiet znenie inzeratu a aj fotky..a niektore urazky a nadavky na jej adresu..to uz radsej ani nekomentujem..akoby nebola ani clovek..riesi sa to, upozornenie dostal aj admin..ja im drzim palce aby sa to vyriesilo cim skôr ..ale da sa to aj slusne, bez urazok ..hm

zuzkahraskovie
29. apr 2013

@traktor suhlasim ,to uz by sa nemalo rozoberat a zbytočne natahovat na strany,nech si to oni dve vydiskutuju a dohodnu sa neako...naco jednu z nich neustale urazat..