Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nanuska13 dúfam,že sa dohodnete a čím skôr to poriešite
baby posielala som 20teho(sobota) 3 listy.všetky tri obyčajne.jednej pani prišiel v utorok,druhej vo štvtrtok a jedna ho nemá ani včera.ako toto riešiť?napísala som tam aj spätnú adresu keby čosi.dosť ma to štve pretože zatiaľ všetko prišlo tak ako malo
@gubcikova no len cakat, ci pride..pokial nakupujuca vedela, ze to ide obycajne, tak nemusis riesit, zial, je to riziko obycajnej posty, ze nemusi dôjst a neda sa vyhladat..ak si neupozornila, ze posielas obycajne, tak preberas zodpovednost a ak nedôjde, budes musiet preplatit plnu sumu..nech este pocka, niekedy balicky bludia, ..a potom, este to nie je taka dlha doba..stale môze prist..pripadne nech sa opyta na poste, ci tam na nu uz necaka..
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj ide ma porazit!zlaty modry konik 🙂 kupila som na bazosi dvd prehravac,malej do izby...pytam sa predavajucej ci prehrava divix-prehrava a je plne funkcne,tak beriem,nech ho co najskor posle,boze co som komu urobila...10dni som jej kazdy den pisala ci poslala...ano poslala..volam jej nech mi da pocacie cislo,no nema ona je mimo domu nema ho u seba,v utorok sa vrati a napise mi ho,mam pockat ,,,cakam ako brzda,v utorok volam,ani nedviha,sms napisala podacie cislo,bolo podane v ten den ked mi ho napisala 😠 dobre prezijem,balik konecne dosiel,DIVIX nejde,uz nasrata jej volam,ze nejde-im slo,bohuzial chcem peniaze,vraciam balik,odpoved v poriadku,preberiem!dnes zistim ze ta krava ten balik neprebrala! ☹ ☹ ☹ ☹ a to mi este medzitym napisala mail,ze nemam dovod byt sarkasticka! 😢
@monca571 nooo sila ja som kupila synovi botasky,no prišli rychlo,lava je vo velkosti 6 a prava vo velkosti 8,predavajucej už par dn ipišem aby mi zaslala adresu že jej to vraciam,prva sprava bola že si to nevšimla vraj skontrolovala iba kolečka,no teda ja hned ako som ich vytiahla som videla že jedna je viditelne menšia 😕 😨 ,dalšiu spravu mi napisala že či je lava alebo prava je vo velkosti 6,tak som jej odpisala,aj fotky som jej na email poslala a odvtedy je ticho 😠 😠 ,od dalšej predavajucej som na aucii vydražila krem,hned poslala 12,40 a od vtedy je ticho,na spravy že mi balik neprišiel nereaguje,pozrem včera jej učet a mila predavajuca je zablokovana,za tri dni 6 negatiek pobrala peniaze a tovaru nikde,kontaktovala som admina,tak mi napisal že ju kontaktoval,že mam v piatok dať vedieť či sa ozvala 😒
Tak konečne mám čas sa k tomu všetkému vyjadriť aj ja.
1./ videla som fotky, ktoré ste si nechala urobiť. Videla som aj , že na niektorých fotkách je kočík svetlý akoby špinavý a na niektorých pekne tmavý. Takže vôbec nezodpovedá fotkám, ktoré ste robila doma.
Vy presne viete slečna čo robíte, však? 🙂 keď chcete nafotiť svoj kočiar, tak ho viete nafotiť krásny, ale ak vám ide o zničenie pradávajúcej, yhovuje vám , aby bol vyfotený každý detail a presne tak, ako chcete vy, s takým svetlom, aké chcete vy, s takým svetlom aké chcete vy a stakým nastavením kočíka, tak vtedy sa vám to podarí dosť úspešne na to, aby ste zo mňa urobili humusáčku, klamárku a podvodníčku.
2./ tú tašku ste teda riadne okopala alebo schválne pošpinila... Ale ako ste si kočik zničila, taký ho budete mať. Pretože ja som vám posielala komplet vyčistený , vrátane tej dolnej tašky, ktorá je na vaších fotkách hnusne špinavá. A potom to zvalíte na mňa, že ja som to takto poslala a ženy to tu skritizujú v moj neprospech samozrjme.
3./ ďalšia záujimavosť je, že ste začali diskusiu s tým, že dieťa vám " skoro vypadlo" z kočíka ( čo je síce nemožné) a teraz tému končíte s odvolávaním sa farbu kočíka , pričom ste niekoľko krát v téme spomenula, že vám ani nejde tak o tú farbu, ako o funkčnosť kočíka. Tak čo vám vlastne vadí? Teraz o funkčnosti už ani nehovoríte.
4./ keď tu teraz mamičky vidia vaše fotky kočíka, kde vyzerá ako 20-ročný, prečo sa vás neopýtajú, že prečo ste nereagovala hneď po vybalení , že kočík nemá farbu ako v inzeráte??? Ale so smajlíkmi ste mi napísala, že už ho máte doma poskladaný. A nehovorte mi, že ste ho nemohla vidieť kvôli zatiahnutým žalúziám, lebo to je taká detinská výhovorka, že až. kočík ste dostala cez deň a aj cez deň poskladala, tak ste videla celý kočík. Boli ste s ním na prechádzku bol funkčný . Po 3 dňoch ste napísala, že sa prevrátila sedačka, čo ani možné nie je pri tomto kočíku a to vám aj potvrdili mamičky tu, čo majú rovnaký kočík. Tak prečo sa vám sedacia časť nepretočila počas prvých 3 dní? No asi lebo kočík je ( respektíve bol) plne funkčný.
Milá slečna, ak ste ho vy pokazila, niečo raskla alebo zlomila zlou manipuláciou, toto je váš problém a nemyslíte si, že takýto kočík vezmem späť.
5./ kočík som predávala aj na iných bazárikoch, tak ako iné veci , s tým, že kedykoľvek môžem ktorúkoľvek vec predať osobným odberom. Tak mi vysvetlite vy aj tie vaše kamarátky, ktoré ma tu neprávom obviňujú o úmyselných úpravach fotiek, že aký zmysel by malo ho ponúkať s upravenými fotkami , ak by prišli záujemci osobne a videli jeho farbu?? Uisťujem vás, že kočík som mala v úmysle predať predovšetkým osobne, lebo dobre viete o aký balíčisko išlo a fakt nebolo ľahké ho zabaliť. V deň, keď som kočík balila mi volal jeden pán z bazoša , že má záujem. Aj som zaváhala, že ho predám jemu, lebo som vedela, že ma bude čakať dotrepať sa s ním na poštu. Ale nechcela som byť taká sviňa, keďže ste ho veľmi chcela vy a už som vám ho sľúbila aj ste mi poslala už peniaze, tak som ho už dobalila a mala ďalšie peripetie na pošte a potom zháňať kuriéra a doplatiť zo svojho. Vtedy som veľmi oľutovala, že som ho nepredala záujemcom z bazoša, ktorý boli z Košíc. Lebo osobný predaj je predsa len osobný predaj a môžu si kočík vyskúšať a detailne poobzerať. Som si istá, že by ho so spokojnosťou kúpili. ( nie všetci sú taký rozmaznaní a nároční ako vy, že za 100€ tejto značky čakajú nový kočík.
6./ predala som xy vecí aj väčších, všetko som fotila rovnakým foťákom a nikto sa nesťažoval , že farba nesedí alebo žeby som " upravovala fotky". Admin by mal mať možnosť nahliadnuť do mojich vymazaných inzerátov, vidieť konverzácie a zároveň vidieť pozitívne referencie od týchto nakupujúcich.
7./ ja som tiež kúpila xy vecí z rôznych bazárikov , niekedy fotky sedeli, niekedy nie. Ale nikdy by mi ani nenapadlo reklamovať tie veci, lebo človek s tým musí počítať pri internetových obchodoch, že foťáky často skresľujú.
8./ minimálne na 1 fotke ste mala možnosť vidieť jeho reálnu farbu. Prečo ste sa hneď plašila s kúpou , keď ste kupovala pre vás " drahý kočík" ako hovoríte. Ja keby som mala investovať do niečoho pre mňa drahého, pýtala by som sa na všatko a celý inzerát by som si prezrela aj 10 krát.
9./ písala som Adminovi ( ešte mi neodpísal) . Nie len kupujúci majú svoje práva, ale aj predávajúci. Preto sa ho chystám opýtať, aký je postup, čo v prípade, ak vám vrátim peniaze , vy mi pošlete kočík , ja ho rozbalím a zistím, že je pokazený a špinavy? Ja už vám totiž neverím. Ste schopná asi všetkého. Poštvali ste proti mne celý MK, o kočíku ste písali aj v diskusiách o chorobách... Veď toto už nie je normálne :D
10./ preto po odpovedi Admina , že ako sa postupuje v tomto prípade, ktorý som spomínala, prehlasujem, že kočík prevezmem späť, ale len osobne ak mi ho prinesiete, celý ho zkontrolujem a vyskúšam , ak bude v takom stave, v akom som ho poslala, tak vám peniaze VRÁTIM. Ale pred všetkými vás varujem, že ak mi ho budete chcieť vrátiť pokazený , tak vám peniaze NEVRÁTIM a kočík späť nevezmem.
11./ a že malú musíte nosiť teraz na rukách? Veď máte 2 kočíky, tak mi nehovorte, že ju nosíte vonku na rukách. To ste napísala len aby ste hrala na city mamičkám, ktoré to čítajú a aby vás ľutovali a boli na vašej strane.
12./ ďalšia moja podmienka na vrátenie peňazíje: všetky mamičky, ktoré ste svojimi nechutnými spôsobmi poštvali proti mne, sa mi ospravedlnia za všetky urážky, že mám doma humus a špinu, že som klamárka a podvodníčka a retušujem fotky. Takisto sa postaráte o vymazanie referencie od vás aj od pani, ktorá mi dala negatko, pričom sme žiadny obchod neuzatvárali, je to proti pravidlám.
13./ ak chcete teda peniaze, urobte preto niečo , ja takisto splním to, čo som sľúbila.
Mám dosť rokov na to, aby ma tu niekto neprávom obviňoval ( toto neznášam zo všetkého najviac). Som veriaca, som takisto matka a takisto na MD, nikdy by mi ani nenapadlo niekoho podviesť. Mám tiež svoju pravdu a svojich svedkov a svoje práva.
Takže som sa vyjadrila, akékoľvek komentáre budem ignorovať. Odteraz budem komunikovať jedine s Adminom a s kupujúcou.
teraz viem preco mam taky odpor voci nakupovaniu na bazare .... a taketo pripady ma v mojom postoji len a len utvrdzuju
@mardenad aha, tak mne prosim vysvetlite ako kupujuca tento kocik takto zruntovala za tych par dni , lebo to je pre mna zahada. Spina na fotkach vyzera realna,aka vznikne pri pouzivani kocika. Kedze nie jedna z nas sme kocik mala, vieme ako dokaze vyzerat,ale kazda normalna zenska ho podla mna vycisti. To by ho musela od rana do vecera drhnut spinou aby toto z neho vzniklo. Nehnevajte sa teda, ja by som za vami sla rovno osobne.
@lenocka123 nepríde Ti divné,že kočík začal byť zlý až po 3dňoch...mne keď sa niečo nepáči riešim hneď v momente keď balíček otvorím a nie po Troch dňoch!!!
a inak toto ma pobavilo "ze minimalne na jednej fotke ste mali moznost vidiet jeho realnu farbu" cize si je vedoma toho co predala, lebo fotiek tam bolo pozehnane ale len na jednej realna farba ? 🙂,ci ako si to mam vysvetlit? 😀
@janulla142 dobre, aby som bola korektna,kde sa to uvadza,ze sa ozvala az po troch dnoch? Nejak som to nepostrehla nikde
@janulla142 písala jej po cca 2 hodinách
Hrozná natahovačka ale každopádne nech zvítazí ta ktorá má pravdu ....asi len tolko
dievcata tak ja neviem, ale kocik, postielku a pod.by som kupovala len cez osobny odber a vsetko dobre na mieste prezrela, vyskusala. potom sa vyhnete takymto neprijemnostiam kde kazdy tvrdi nieco ine 😕 uz len posielat kocik je velke riziko ze sa postou poskodi, tiez k farbe a funkcnosti ma kazdy inak nastavene ocakavania, takze ked niekto napise ze je vec v dobrom pouzivanom stave moze to znamenat ze je ako nova, alebo naopak pre niekoho narocnejsieho nepouzitelna.....
Pokial je kocik funkcny... Vyblednuta farba - bola aj na fotkach predavajucej..
Ten kocik sa uz davno nevyraba a vzhladom na cenu za aku sa predava- je uplne normalne v akom je stave.
Ze Vam toto zato stoji 😕
@nanuska13 Mas pravdu,nenechaj sa odbit, pozri to co si nafotila kazdopadne nieje vyborny stav. Tiez som kociky predavala, ale poviem pravdu toto by som sa hanbila darovat. A ta spina nevyzera taka ze chytim a zaspinim. To je proste nevycisteny spinavy kocik po dlhom uzivani. Proste toto by som nenazvala ani dobrym stavom. A uz len to ze neupozornila na vytahane farby atd. To nie, toto by som netolerovala.

@zuzkahraskovie som zvedavá čo použije teraz 🙂