Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ifkael nemyslim si ze je spravne neupozornit nato ze farba vyzera je uplne vyblednuta. Myslim ze keby ste to sama kupila,tiez by ste nebola nadsena
@mardenad ťažko sa k tomuto vyjadriť, keďže vidíme len fotky. Mne ale príde nelogické tvrdenie z Vašej strany, že keď bol kočík v perfektnom stave, ako píšete, že by ho kupujúca zámerne zničila, nebodaj znečistila... Prečo? Veď sa mohla tešiť, že dobre a lacno kúpila. Takže niekde sa asi stala chyba. Podľa tých fotiek, Vami fotených, je krásny, ale fotky, ktoré pridala kupujúca už také super nie sú. Tam už naozaj vidno, že kočík je viac používaný, miestami vydratý a nehnevajte sa, aj špinavý. Pevne verím, že to vyriešite k obojstrannej spokojnosti.... @ nanuska13 detičky si hádam nebudeme vykrikovať, treba vážiť slová. Chápem, že si nahnevaná, ale toto sem naozaj nepatrí. Môžem Ti zodpovedne povedať, že môj brat má tiež syna, ktorý je ZŤP a veľmi si dávam pozor, čo poviem, aby som nikoho neranila.
@nanuska13 pozri, emocie opadnu a osobne si to urcite vysvetlite.....netreba sa urazat a kydat tu na seba, nikdy nevies kto sedi na druhej strane, ver mi 😉 urcite sa da aj pochopit to ze nemate auto, ako ho mas priviezt? ak si si ista svojou verziou pravdy, skus sa dohodnut inac....
@lenocka123 a kde je pisane a potvrdene ze nie? ja keby som nebola s kocarom spokojna tak s nim urcite nevyjdem ani von a hne sa ozvem...ako suhlasim s
@oblacik00 pretoze ani ja nemam rada,ked sa do takychto veci zapajaju viaceri ktori prd vedia ako to je a pustia sa do niekoho ako sršne..a nadavaju bez dovodu len preto ze "jedna babka povedala" a uz utocite,,,nechajte maminky nech si to vyriesia oni najlepsie vedia ako to je...to vsjo z mojej strany
@mardenad tak ono je to tvrdenie proti tvrdeniu, to už viete len vy dve,,ono je pravda, že mi sudime len podla fotiek, na vašich, teda okrem tej jednej je kočík krasne červený,,možno by bolo dobre dopísat že to je skutočná farba kočíka a bolo by,,no každopádne nenadržam ani jednej ani druhej, len obom držim palce nech to dopadne v prospech tej ktorá tu pravdu má
@nanuska13 ona nepride urcite moja..Ty ho chces vratit..a na policii to riesit nebudu, urcite..az nad 250e ak sa nemylim... skuste si zavolat, porozpravat sa bez urazok, ospravedln sa ak si nieco prepiskla a dufaj ze sa dohodnete. inak to nevyriesis..zbytocne tu budes pisat, len to zhorsis.. tolko moja skromna rada 🙂
@ifkael tak pardon, podla mna je 100 eur v dnešnej dobe veľmi veľký peniaz na to, aby si človek kupoval haraburdu, špinavú, zničenú
@nanuska13 prechadzas uz do urazok..a nie je to ok..viem, ze si zlostna..ale trosku sa upokoj..toto tu cele je fakt ako hon na carodejnicu..zvycajny postup je, ak sa obe strany nevedia dohodnut, riesi to admin..a admin povedal, ze da odpoved do 3 dni..presli?nie, tak vydrz....aj ked je to fakt tazke..ale fakt vydrz....tymi nekonecnymi komentami a spravami v tvojom fotoblogu, len stves baby proti predavajucej..ok, ked sa vyjadrili baby, ktore kocik videli nazivo beriem..ale ten zvysok videl len fotky..tak isto ako ich podla teba mohla upravit ona, si ich mohla upravit aj ty/ fakt, ta teraz neobvinujem, ked porozmyslas s chladnou hlavou a predstavis si seba na tej druhej strane, tiez by ta to mozno napadlo - ja na to pozeram ako nestranny clovek/..su tu same urazky..dokonca sa tu uz zatahuje aj dieta do toho..to kam sa az zajde?..miesaju sa do toho baby, ktore vôbec kocik nevideli, nevideli vasu ip komunikaciu, nic..ale daju vyjadrenia a dost vulgarne na jednu stranu..je toto v poriadku?tym honom dosiahnes podla mna len pravy opak..a nebudem sa zial ani cudovat..skus trosku vychladnut..ja ti drzim palce, aby sa to skoro poriesilo..
ako ja sa nechcem miesat 🙂 ale aj mna by to straaasne nahnevalo a aj som @nanuska13 napisala ze by som jej ho otrepala o hlavu...ale ked by mi navrhla taketo riesenie nevahala by som ani sekudnu,keby pravda bola moja hned jej ho berem osobne a nech vrati peniaze,ani my nemame na vyhadzovanie ale na benzin by sa uz tolko naslo...ako by mi mala doma stat nejaka haraburda...len tolko 🙂

@luciferix nie, ona mi písala, že je vyblednutý a tie fotky, ktoré sem potom hodila nemajú s realitou nič spoločné. Proste ja si o tom myslím, že buď kočík pokazila a chce sa ho zbaviť, alebo našla lacnejší alebo krajší. Špinavý nemohol byť, keď sme ho spolu so synom čistili pred fotením a ešte pred posielaním sme kontrolovali každý detail, aby bola kupujúca spokojná. Čakala som od nej správu a kladné hodnotenie. Bola som v šoku, keď začala s tymi , každý deň inými nespokojnosťami.