icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lenocka123
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
lenocka123
Odpoveď bola odstránená
luciferix
Odpoveď bola odstránená
mardenad
Odpoveď bola odstránená
monickapd
Odpoveď bola odstránená
ifkael
Odpoveď bola odstránená
dada1212
30. apr 2013

@mardenad ja sa nikoho nechcem zastávať a ani obviňovať, ani ju ani vás.
ale tie vaše fotky boli fakt divné, bol na nich strašne vysoký kontrast, neviem či ste také urobili nedopatrením alebo úmyselne, každopádne to veľmi skreslovalo realitu.
preto všeobecne si treba dať na také veci pozor a tiež upozorniť na každý nedostatok.
lebo napríklad ja som veľká detailistka a ked chcem, tak niekedy nájdem nedostatky napríklad aj na novom oblečení v značkovom obchode. preto chápem, že niekomu môžu na predávanej veci prekážať aj veci, ktoré by si iný ani nevšimol.
a takisto sa tým upozornením ochránite aj od špekulantov, čo nedostatok ešte viac prifarbia a urobia z komára somára, len preto že zistia že na danú vec nemajú peniaze alebo ju už nechcú a chcú nejako získať peniaze späť.

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
ifkael
Odpoveď bola odstránená
lenocka123
30. apr 2013

@mardenad tak jej vrat peniaze,kedze kocik je podla teba super, lahko ho predas. Pozri, ja tiez predavam, zatial sa mi stalo len raz ze jedna pani nebola spokojna, ja som na veci chybu nevidela ona ano. Jednoducho som vec vzala bez debaty spat a hotovo ,vyriesene. Ved ti este kupujuca povedala ze ho posle aj na vlastne naklady spat. Tak o co ide, ? Preco by niekto zamerne spinil a kazil kocik? to ako ked mi pride pekna vec tak ju postriham,a ziadam vratit peniaze,lebo mam nudny zivot? Fakt tomu nerozumiem priznam sa.

monculka
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
ifkael
30. apr 2013

@monculka to mi moj muz vzdy pokazi :D

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
ifkael
Odpoveď bola odstránená
monickapd
Odpoveď bola odstránená
monculka
Odpoveď bola odstránená
lenocka123
30. apr 2013

@dada1212 v tomto s tebou musim suhlasit, ze ten kocik bol fakt divne nafoteny. A fotky boli tmave. Na to trebalo upozornit. Ja vzdy napisem, farba svetlejsia ako na foto,alebo tmavsia.Alebo vytahana. To je to co tu od zaciatku chyba, serioznost pri predaji. a vobec sa mi nechce verit ze tolko mamiciek by bolo spokojnych keby dostali kocik s vytahanymi farbami, bez toho zeby o tom nebola ani zmienka. Neverim.

ifkael
Odpoveď bola odstránená
luciferix
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
Odpoveď bola odstránená
monculka
Odpoveď bola odstránená
brisilda
30. apr 2013

@mardenad to vam fakt robi taky problem vratit korunky? osobne by som to nenechala zajst az tak daleko a penize vratila ! v inzeriii ste nedala ani zmienku toho, ze kocik je totalne vyblednuty a verte, ze toto by maminka za 3 dni neurobila ! .....Je mi velmi luto kupujucej :( no dufam, ze si to vyriesite ako rozumne zeny

nanuska13
Odpoveď bola odstránená
lenocka123
Odpoveď bola odstránená
monculka
Odpoveď bola odstránená
nanuska13
30. apr 2013

@mardenad A ČO TAK? pristúpiť na neičo takéto?
kedže každá máme úplne opačný názor na vrátenie peňazí čo tak urobiť dohodu... ja fakt nemám nato aaby som išla za vami do KE čo je len tam 288,51 km... čo keby ste mi poslala polku peňazí na účet a ja vám zašlem kočík? a ked príde v takom stave v akom ste ho posielala mi dopošlete druhú polku?

lenocka123
30. apr 2013

@nanuska13 dobry napad 🙂