icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabika7706
28. sep 2011

@bartokami namiesto xxx tam musis vpisat nick predavajucej, malo by to fungovat

bartokami
28. sep 2011

uz som prisla nato ako ohodnotit,marnost to mi trvalo 😀 😀 len je zaujimave,ze jej sa to nikde nezobrazuje aj ked som ju odhodnotila 😀

bartokami
28. sep 2011

@gabika7706 u mna bol problem ze som nemohla nast to,,hladaj predajdu.,,boze je to zasite v pravom rohu dole:D

gabika7706
28. sep 2011

@bartokami jaaaj 🙂 no vsak kazdy den sa nieco nove clovek nauci...a ked si jej to hodnotenie napisala, mala by ho tam mat...

cristi
28. sep 2011

@bartokami mne to tiez vypisuje ,ze neexistuje..skus si kliknut na bazar a v pravo nad fotkam je kolonka hladaj predajcu ,takto sa tiez dostanes k hodnoteniam

bartokami
28. sep 2011

@cristi vdaka.no uz som nato prisla 😀

cristi
28. sep 2011

@bartokami ..ale vidim,ze si na to prisla.sikulka

denisocka
28. sep 2011

baby,ja mam smolu,začinam natrafovat na veci z tretej ruky. a veci vo vybornom stave su veci sprane, flakate,zdrete. už nemam sil nakupovat,keby aspon tie zeny pisali,že veci su nosene,zachovale....tak pochopim,ale vyborny stav a doma infart ? dnes mi došla suprava z MMB a nemožem ju rozdýchat doteraz,minuly týžden z bazoša -detto . ☹

monulicka
28. sep 2011

cafte
neda mi zas nespomenut nasu uzasnu SP...ocakavany balik este stale neprisiel, tak reku idem kuknut susede do schranky...jasne ze je tam!!! 😠 resp.je tam zlty listok a myslim, ze bude moj. Sranda je, ze seky za energie mam normal v schranke, tak ja neviem ci ta postarka fetuje alebo co. Letela som na postu a maju zavrete z tech.pricin, ale kedy otvoria to uz nikto nevie. A to som sa tesila jaky cirkus im tam spravim 🙂

katmi
28. sep 2011

@denisocka z bazosa zo zasady nenakupujem.. nenatrafila som tam na nic ine len obycajne handry, ktore su dobre akurat tak nato, aby som s tym zem umyla 😒

nelinka0401
28. sep 2011

@monulicka no ja mám podobný problém..no mne poštárka prinesie osobne balík,to ju musím pochváliť ale sťažovala sa mi ,že tam na SP majú taký bordel....zase stratili nejaké vrece..a boli tam aj veci 1.triedou..no určite je to to vrece,čo čakám aj ja peniaze...toto už asi nie je možné...a potom vznikajú všelijaké obvinovanie medzi predávajúcou a kupujúcou..a chyba je niekde inde 😠

denisocka
28. sep 2011

@katmi už som tie veci z bazoša našla aj tu na MMb . nevadi,už nebudem ani odtial,ani z babybazaru .... najradšej by som kupovala nove,keby som nato mala

majka35
28. sep 2011

@denisocka odo mňa by išlo okamžité negatko a s veľkými písmenami .. toto neznášam ... u mňa sú prvoradé hodnotenia a na bazoši nekupujem, radšej

lenka2012
28. sep 2011

@monulicka tak toto sa stava aj nam byvame zatial v prenajatom byte,menovku mame na schranke velku ako krava a ta nasa postanda,mi robi to iste co vam,seky a atd,nam da normal do schranky a ked cakam balik tak to hodi do schranky mojim rodicom ktori byvaju uplne inde ako my 😠

denisocka
28. sep 2011

@majka35 vidiš,ja negatka nedavam. vratila mi pani par eur za supravu a bude po dedine. mohla som si vybrat-vratit 5e,alebo poslat nazad na svoje naklady. a mna už to nevai že za svoje posielat ☹ . to nieje moja vina že to nieje vynikajuci stav. ja ked je niečo nosene,tak pišem že pouzivane - ale zachovale s tým a tým problemom...

najhoršie je,že tu človek vysedí cele hodiny a potom ma chyta mrtvica,doslova ako dnes- tlak 220/110 a triaška,že došla habadura a ušli mi medzitým ine krajšie veci,ktore som už ale radšej neobčumovala ,lebo som čakala na toto

katmi
28. sep 2011

@denisocka ja ta velmi dobre chapem.. ja tiez nakupujem povacsine na MMB alebo tu na MK.. treba asi pozerat viac tie hodnotenia a od predavajucich, co maju velmi malicko hodnoteni alebo su len nedavno registrovani, proste nenakupujem... osvedcilo sa mi to,tak skus aj ty, mozno sa postasti 🙂
Inak ja som niekedy milo prekvapena.. z tych veci.. naposledy takto tricko H&M Kitty motiv baba predavala za 2€ a ona ze lebo je tam flak... a ja som ho doma bez problemov vyprala :D

katmi
28. sep 2011

@denisocka treba davat aj negativne hodnotenia.. nieje to o tom,zeby si bola zla alebo zakerna,ale treba si napisat svoj nazor a svoj pohlad na vec,ktoru si kupila..

denisocka
28. sep 2011

@katmi ved kupujem len od tých,čo maju dobre hodnotenia. tato mala asi 205 pozit. a kukaj ,,, stane sa.

gajdosovam
Odpoveď bola odstránená
denisocka
28. sep 2011

@katmi ale ocenujem serioznost,len to poštovne,keby take nebolo. to sa neolati ani kupovat , nieto ešte vracat.nech sa na tom maly smyka po zadku celu zimu,bude ma z toho brucho menej boliet

katmi
28. sep 2011

@denisocka ja "milujem" zenicky,co si ani nepozru, co vlastne predavaju - ide mi tu hlavne o velkosti a mna potom ide doma z toho porazit.. a presne ako ty teraz hovoris, budem to vracat????ked ma postovne vyjde draho, potom sa mi vec predrazi a este sa s dotycnou natahovat o peniaze??? tak mi neostava nic ine len dat to zas na bazar a cakat,kedy si tu vec odo mna niekto kupi ...

majka35
28. sep 2011

@denisocka vážne? ja sa spolieham na hodnotenia... mne zatiaľ prišli všetky objednané veci ok .. ja mám málo hodnotení napríklad, ale napriek tomu sa ľudia u mňa neboja nakupovať ... a čo mi vadí tu ešte, nadsadené ceny ... napr. topánky adidas, ale totál rozkopané, rozťahané, zničené ... ale cena vysoká, lebo sú adidasy, z takých vecí mi je zle 😖

katmi
28. sep 2011

@gajdosovam neviem,ci mozes zverejnovat vasu komunikaciu, ale v podstate je to jedno.. je to neseriozne jednanie a ja by som jej tiez dala negativne hodnotenie...
mne naposledy takto jedna mamicka slubovala, vyslovene ma prosila,aby som jej rezervovala tovar MESIAC prosim pekne, ze ona si to urcite zoberie a myslite co sa stalo??? jasne,ze nezobrala.. esteze som jej to nerezervovala tak,ako chcela,lebo by som prisla o kupujucu,ktora mi tovar zobrala... negatko som dotycnej nepisala, nakolko som jej tovar nastastie nerezervovala,ale keby som to urobila,ma take negativne hodnotenie,zeby sa jej z toho hlava tocila..

nelinka0401
28. sep 2011

@katmi nemôžeš všetky predávajúce hádzať do jedného vreca 😉 aj ja som tu len nejako od februára a mám málinko hodnotení ale za svoje veci si ručím.nemohla by som predať niečo o čom nie som presvedčená,že to nie je dobré. 🙂

katmi
28. sep 2011

@nelinka0401 nehadzem.. ja len vravim, ze po skusenostiach mojich dlhorocnych uz od takychto predavajucich nenakupujem... bohuzial..

majka35
28. sep 2011

@nelinka0401 presne tak 😉

majka35
28. sep 2011

@katmi paradoxné je, že denisocka nakúpila u niekoho, kto má 250 kladných hodnotení a prišiel jej "odpad" takže vyber si 😀

gajdosovam
Odpoveď bola odstránená
denisocka
28. sep 2011

@katmi no hej, ja tiež ešte uvidm,či supravku neposuniem dalej a nejakdem ine.ale už nato nemam proste chut.
@majka35 vazne a niekedy ludia bez hodnotenia viac prekvapia,pozitivne,ako tí co maju 100 aj viac pozitiívnxych.ja tiež niesom neomylna ,tiež možno niekedy niečo predam a najde sa na tom najaka ta vada-sice sa mi to ešte nestalo,ale možno sa stane. proste to chapem ... alebo som už ja naročna ? ak za niečo dam polocičnu cenu,ako nove a zistim,že je to určite už z tretej ruky,tak ma to proste sere ,že je to take -vyplznute,dierkate .... vyblednute

gajdosovam
28. sep 2011

@majka35 tak to je na sklamanie