icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

denisocka
28. sep 2011

@majka35 zas uplny odpad nie,verim že ina by skalal do vzduchu že ma peknu supravu . ale trochu viac tu značku poznam a preto viem,že po jednom decku takto vyzerat nemože ! a navyše kozusinka z kapuscne skončila v koši. lebo som sa pytala,kde je kozusinka a že - no ona bola ako prišla taka škareda,že som ju asi aj vyhodila do koša 😒

katmi
28. sep 2011

@majka35 hmm.. co na to povedat.. 😒

ja osobne by som nikdy nepredavala veci,ktore by sa co i len ponasali na handry a nie este aby tak vyzerali.. proste by som sa hanbila vobec taky tovar pustit odo mna dalej...

katmi
28. sep 2011

@gajdosovam hej hej.. chapem..to by teda dobre nas°alo aj mna...

andilka
28. sep 2011

@bartokami az teraz citam...🙂, aj ja som takto dala hodnotenie a tiez ho nikde nevidno, nokolko asi nema ziadny inzerat...???

andilka
28. sep 2011

@nelinka0401 tiez som tohto nazoru, pre mna hodnotenia nie su az take jednoznacne. Mne skoro nikto nenapise, ze som v poriadku a rychlo zaplatila, ale napise mi spravu aby som ja dala hodnotenie...to co uz je???? Raz som mala incident s pani, ktora mala 180 kladnych hodnoteni, ale nikomu neprajem mat s nou problem...len tolko.

pepa67
28. sep 2011

som až nadmieru nespokojná s predávajúcou: katulienka, predávala kuchynku o ktorú som prvá prejavila záujem
hneď som jej aj poslala peniažky ako poslala mi číslo účtu, no žiaľ nemám ani kuchynku, ani peniaze. Dokonca už inzerát aj vymazala . Od 19 . septembra ako som previedla korunky čakám a stále nič . Dotyčná pani mi napísala, že malá niekde zapatrošila lyžičku , tak bu po nej pátranie a v pondelok balík pošle no je streda 28.9. balík neprišiel! Nuž je to podlosť takéhoto jednania. ☹ Nemám na toto slov pritom zatiaľ som bola vždy spokojná .

gajdosovam
28. sep 2011

@gajdosovam Aby som nezabudla Nikola Oborilová , Závar a má 19rokov

katarinajurikova
28. sep 2011

@katmi
@denisocka Ahojte ja som mala tu vzdy len dobre skusenosti ,ale naposledy chcela odomna kupit kocik Monky83 a to bolo teda,natahovala ma ,pytala cislo uctu,na isto ,ze ho berie a naraz ,z emuz jej doniesol iny a ked si clovek pozrel jej hodnotenia ,tak robila to viacerym predavajucim.Napisala som jej zle hodnotenie a ona mi odpise,ze aby som sa nepokakala,,,, 😠 krav* sprosta.To su podla mna zeny ,ktore sa doma nudia a zabavku maju takuto...

nelinka0401
28. sep 2011

@andilka no ved aj ja som už celkom dosť vecí predala a nenapísali mi hodnotenie.až teraz.takže to viem pochopiť že nemusí mať každá neviem kolko hodn.ja kupujem aj od mamičiek či majú málo hod. a zatial som bola spokojná 🙂

bartokami
28. sep 2011

@andilka no presne ani moja nema inzeraty..ale dala som jej hodnotenie,leo si to zasluzi 🙂

bartokami
28. sep 2011

@andilka no podobne sa mi uz nieco stalo.. 😀

bartokami
28. sep 2011

@denisocka no aj mne sa to stava v poslednom case jedna pani dokonca tvrdila ze vec nieje flakata,a zial taka mi dosla ..asi sme tu potom vsetci slepi..ale taku vec do skolky by som v zivote nedala..ale chvalabohu mi vratila peniaze,aj ked mi riadne nakladla,ze som vecne nespokojna 😀 ..v zivote od nic nekupim....

bartokami
28. sep 2011

@katmi veru,ze treba dat aj zle negatko,pretoze potom davame ,,milym mamickam za pravdu,ze nije to flakate,atd,,

stanislavao
28. sep 2011

alalis@azet.sk - ALENA (neregistrovaná/ý)

s touto osobou sa v zivote nebudem bavit. neprevzala si tovar a ma neskutocne arogantneho, drzeho manzela, ktory mi miesto ospravedlnenia za prevzatie zasielky gynadal, ze naco im nieco ponukam. no "non sence".

bartokami
28. sep 2011

@denisocka no ta moja mala az 300dobrych..ani jedno zle..a stalo sa...a preco???lebo neverim,ze nemala aj zlu skusenost,len mamicky nenapissu,lebo sa podla mna dohodne na vrateni penazi..a potom uz nik nepise 😠 ja som tiez nato velmi nastvana 😠 nakoniec ja som bola ta zla..to uz kde se?

tinuskaha
28. sep 2011

ja som tiez mala zlu skusenost mamicka pisala ze vec je v perfektom stave skoro vobec nenosena a prisiel mi vyblednuty vytahany a zazmolkany svetrik,ked som jej napisala negat,hodnotko tak sa na mna osopila ze ci som chcela za 2,50€novu vec.Nechcela ,ale proste verila som tomu ako ho opisala,Potom sme sa dohodli na vrateni penazi a negat.hodnotenie som vymazala asi som nemala aby vedeli aj druhe mamicky 😒

bartokami
28. sep 2011

@tinuskaha presne to ste opisali,co sa mne stalo..a tiez som nedala neg.hodnotko,lebo vartila peniaze..a podla mna je to zatajovanie skutocnosti,ze takyto obchod prebehol..a tak mila pani ma 300len dobrych hodnoteni..uz neverim,ze mala len dobre obchodiky..a neodporucam ju ,lebo ma nakoniec osocila ze som ,vecne nespokojna,, 😠

tinuskaha
28. sep 2011

@bartokami aj mne dotycna vynadala a pri tom som s nou slusne jednala 😠 😠 ...nerada sa hadam a uz vobec nerada riesim nejaku mamicku ktorej slusne napisem ze vec nezodpoveda popisu a ona sa este urazi a nadava a pod... 😠 urazena a nadavat by som mohla ja

bartokami
28. sep 2011

@tinuskaha sak presne..mi by sme mali nadavat..a nakoniec mi to schytame,ze sme zle..je to nespravodlive..ja som taka nastvana nato..ale hlavne nato,ze ona mi napisla,ze ma 3OO dobrych hodnoteni,,no a co?vec nezodpovedala popisu,,ach skoda reci..mala som jej napisat to negetko..strasne to lutujem..

smreko3
28. sep 2011

@denisocka no ja mam tiez zle skusenosti,kupila som si od sasanasa nike teplakovu supravu za 10 eur,pre dcerku ,este som sa jej pytala ze ci je naozaj v dobrom stave ako uvadza a ona ze ano ze mali viac suprav na vymenu,tak som sa tesila jak male decko ,ze ako dobre som kupila....prisiel mi domov balicek,skoro mi oci vypadli,v tom momente som mala infarktove stavy,no skoro ma drblo...suprava bola vo velmi zlom stave,boli na nej
flaky od niecoho mastneho, pofarbene a este som nasla aj dierku na zadocku,tak som jej pisala ,ze vobec to nie je
v takom stave ako opisovala,tak sa mi ospravedlnila,ze teplaciky nestihla oprat ,ze len bundicku ,kuknem na bundu a drb,tam dalsi flak,poslala sice darcek navyse,ale asi vedela preco.....tak som sa to snazila ako tak vyprat a bude to mat dcerka na ihrisko a nechcelo sa mi s predavajucou natahovat...

denisocka
28. sep 2011

@smreko3 tuto situaciu poznam. Dobra cena,kvalitna znackova vec a dojde posuk.

smreko3
28. sep 2011

@denisocka presne ako hovoris,v poslednej dobe nemam ani chut nakupovat pre deti z MK,v poslednej dobe kupim uplne sroty,keby som mala dost penazi ,tak by som im radsej nakupila nove veci a nenatahovala sa tu kde s kym a ked si nieco kupim,tak trpnut ci to pride aspon ako tak dobre.....ja takisto ponukam veci a nie su vsetky uplne dokonale,ale to tam aspon napisem!uz radsej sa nebudem rozculovat.lebo mi ide hlava prasknut ☹

nibiru
28. sep 2011

@smreko3 no ti poviem ze ja som dosla na to ze niektore veci uz budem nakupovat v exluzive pri kollarovom namesti pozeram ze si z bratislavy zbehni tam topanky,tenisky nove toplay nadherne tam maju za 8€ tu som videla mamicku ich predavat nosene za 7€ ponozky hrube podkolienky na zimu troje 1,50€ nadherne teplackove supravy za 6-8€ pre baby uplne neskutocne.o)

smreko3
28. sep 2011

@nibiru dik za typ,ano to poznam,ked mame tade cestu ,vzdy sa tam zastavime,ale vacsinou tam kupim len pre moju namladsiu dcerku a pre starsie deti nekupim nikdy nic 😒 oni su uz v pubertalnom veku a im sa paci trosku ina moda 😉 ale niekedy natrafime aj v znackovych obchodoch na vypredaje ,tak je to celkom ok 😵

nibiru
28. sep 2011

@smreko3 jaj ja som myslela ze pre najmaldsiu 😀 😀 😀 tajk to jasne pubertaci 😀 mi mse tak nakupili v takku ohavice 2 a tretie sme si vybrali zadarmo no nekup to:o)

smreko3
28. sep 2011

@nibiru tak to si natrafila na super akciu 😀 😀 😀 mojmu synovi vacsinou nakupujem v newyorkeri,tam je taka uletena moda pre teanegerov a som rada ,ze uz zacali vyrabat aj pansku velkost XS,tak to mu je dobre,lebo doteraz som mala problem mu nakupovat ,lebo vsetko mu bolo velke..a hocico si on neoblecie 🙂

pajinka23
28. sep 2011

baby poznate tuto kupujucu?deniska2305

garicka
29. sep 2011

ahojte máte tiež zlú skúsenosť s tovarom od predávajúcej - opelastra? ☹

bartokami
29. sep 2011

vcera som prejavila zaujem o vecicku u jednej pani..bola som pryv zaujemca,dnes uz je inzerat expirovany,to akoze co?predava niekomu inemu,ale ved tam nesieviett dalsia figurka-zaujemca? ta dakujem pekne..

traktor
29. sep 2011

@bartokami môze mat ponuku aj na inom bazariku..aj ja tak mam..a kto odpovie prvy, ten berie..potom uz len inzerat stiahnem..ine je..ze mohla ti aspon odpovedat, ze uz to predala inemu..