Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bartokami ale ked bol inzerat expirovany to znamema ze ho pani uz dlho neaktualizovala...nie ze predala inde. Mne sa tak raz stalo, ze som prejavila zaujem o overalik...dlho nic, pak bol expirovany a pak ho pani nanovo aktializovala...ze nebola dlho na konovi...neviem aka je dlha doba po ktoru mozes aktualizovat a ked tak nespravis tak sa inzerat akoby sam vymaze...
@monulicka presne ako pises 😉 , ale môze byt aj to, ze ho vymazala..
@bartokami tu na koniku môzes byt len ty zaujemca, ale ten isty inzerat môze mat aj na mimi, na baby bazariku a mohla to predat aj tam..aj ja to tak mam..a uz sa mi ozvali na jednu a tu istu vec na vsetkych troch bazaroch, poslala som tomu, kto odpovedal ako prvy..inak, este jej skus napisat IP, mozno je len mimo, inzerat neaktualizovala, alebo co..
Baby ako mam postupovat, dnes som obdrzala balicek s tovarom, ale absolutne nesedeli farby ako to bolo vyfotene na internete. Tovar by som chcela vratit, ale neviem ako je to teraz s postovnym, ci ho mam ja platit alebo predavajuci, prve postovne som si zaplatila ja ale teraz sa mi to zda nespravodlive, kedze predavajuca to zrejme zamerne tak nafotila.
foto bolo realne, ale na nete to bolo odfotene ako modre a prislo mi fialove, je pravda ze ma ani nenapadlo sa opytat na farbu kedze som videla modru tak som neriesila, preto sa radsej pytam dopredu, nechcem sa s niekym hadat.
@c15211b8 no ak nema v popise uvedenu farbu a ty si si nebola ista, mala si sa pytat..aspon ja to tak vzdy robim, lebo niekedy fotak farbu fakt skresli...a nie je to ani tym, ze niekto chce zavadzat, sama mam niekedy problem verne odfotit, niekedy sa to moc leskne, niekedy vyjde iny odtien..cize je to tazke..skus jej napisat, ze si nepocitala s takou farbou, niekedy sa da dohodnut..ale myslim, ze je to len na nej..
tak baby,dnes som to pochopila
nieje problem v predavjucich,ale zrejme vo mne . asi som naročna,alebo neviem -svet je asi hore nohami. dnes mi pretriekol pohar a prestavam sa nad tým znervoznovat, budem tie veci predavat dalej a budem sa tvarit,ake su super . možno najdem na takeho dobreho kupujucuho,ako som ja
minule som si dala na bazoš poziadavku,že kupim detsky traktor. ozvala sa mi po 3týždnoch jedna,že ma - poslala fotky. na fotkách pekny,tak pišem,že ho vezmem,ak nieje pošodeny a aky je to vyrobca-či nie tie činske ? tak vyrobcu nevedela , a že mi ho ide poslat na dobierku. reku diky brona,predrazeny traktor nechcem,že jej to zaplatim vopred-reku risknem. on že nie,že kombajn 5€ a pošta napoly. nakoniec 5,7€ došla dnes dobierka . Kombajn pekny,nemožem sa stazovat,zrejme nema syna takeho runtoša ako ja. ale kuknem poriadne,otvrim priklop kombajnu a tam v nutri snad kakao?či puding??? na kolieskach natočene vlasy ...ako mam dost,niekto fakt nema hambu. OK,beriem zarobila na nom snad 3,50 ak odpočim poštu a obalku . ale proste, ludstvo ide dole vodou . to som volila kupit NOVY činsky za 9€ a aj tak ho moj syn pokazy do týždna
@denisocka ja som kupovala tak rifľovú bundu, bola akože v pohode. Len sa nejako pani zdržiavala s posielaním a to bola vraj bunda, čo je jej malému malá. Tak fajn, ale bola asi nosená do poslednej chvíle, ešte ju teplú asi balila. Vo vačkoch kamene, piesok a tak...no ako keď ideme my na prechádzku a malý pozbiera kadečo cestou...
babulky - co sa tyka veciciek - tak ja neviem .... ja sa samozrejme snazim vsetko oprat, vycistit... no napr. oblecenie nezehlim a ked mi pride kupovane oblecko z bazara - aj vyprate, aj vyzehlene, tak ho aj tak dam do pracky a rovnako by som vycistila aj hracku a pod... tak mne zase nepride, ze by mi museli mamicky posielat veci v 100% cistom stave (pri obleceni samozrejme ocakavam oprate... ale pri inych veciach ako su hracky a pod - aj ked tie nekupujem cez bazar - s tym nepocitam)...
sama napr. viem, ze som minule malemu drhla odrazadlo Macko Pu a stravila som s nim snad hodninu a na druhy den som objavila este dalsie prischnute jedla 😀 a to som ho necistila pre zakaznika, ale preto ze si z neho urobil kempovaci stolik 😀 😀 😀 a tak to aj vyzeralo... tak mozno si len nevsimla, resp. ju nenapadlo pozriet aj zospodu 😉
pozor na tuto. nic si s nou nezacinajte, lebo sa jej v zivote nezbavite.nocna mora.
marinko1988
@denisocka
suhlasim. su tu take zufalky, co potrebuju predat vsetko, za kazdu cenu a riadne draho. ja som dnes nasla botasky puma za 15 eur, ktore mali byt biele, ale su cele doskriabane, farba zodrata, snurky nemali, schodene, vysmatlane, no proste v stave, ze kontajner. to co tu uz je? ja uz nemam slov tiez. ludia nemaju sudnost, slusne spravanie niektorym asi ostalo neviem kde a ked si kliknem na sovje hodnotenia, tak mi je do placu, neviem sa zbavit tej ciganky, denno denne mi vypisuje blbosti do hodotenia a neviem co mam robit. admin mi pomoct nechce, uz tam mam asi 7 sprav od nej, ale nepozna internu postu, tak pise svoje urazky do mojich hodnoteni. keby som si pozrela hned na zaciatku jej foto, v zivote by som jej nic neposlala. no co mam robit? kto mi vie poradit?
@stanislavao ja som predavala kočik po malom, 3 kombinaciu Jane Nomad,nova stala aokolo 1000€ , ja som ju nakoniec davala za 195€ a trpla som , čo bude . nakoniec som dostala pochvalene ,že je v super stave a teraz lutujem,že som predala. lebo kupila som Jane slalom zato vo vybornom stave a nakoniec take vady,že sa mi babyland distancuje od opravy v zaruke. tak neviem kde je chyba
@fukylove ja tiež neočakavam vyglancovane,ale ak nabijem fotak,schvalne ti odfotim to čo prišlo,y si sa dogrcala čo je v nutri v kombajne.jeho veko sa da otvrit akoby na slamu,a dnu je proste grc .
tiež som tu už kupila aj vec novu a došla pouzivana,len akože pekne čista a všetky jej rony ošuchane do zakladnej farby , no neni som debil zas
@denisocka
poslednych par dni tu na MK mam chud nadavat a skaredo. nedomozem sa svojho prava asi vobec a take spiny, ako niektore su tu mozu kydat na kazdeho a predavat hnoj. nemaju vobec sudnost. tak to ste ale velmi lacno predali ten kocar. za polovicku cenu z nakupnej ste ho kludne mohli dat.
@stanislavao no neviem 😒 pozerala som teraz tie "hodnotenia" od nej, toto by Ti mal admin vymazat, ved to tam ani nepatri, tak radi vsetko mazu ale to, co treba naozaj, to neriesia ...
@jarunka111 mne raz dosli tenisky, origi krabica len prelepena paskou na dvoch miestach (tie male otvory, co su na nike krabiciach prelepene neboli), postarka mi to podavala do ruky so slovami "celu tasku uz mam od piesku"...po otvoreni som zostala v soku, lebo presne ten isty pocit som mala, prisli z ihriska, vlozili do krabice a odniesli na postu. Plno piesku, zospodu blato, spinave. Nuz ale vraj som narocna a toto je bazar a kupujuca nechapala s cim mam problem 🤐 @denisocka takze nielen Ty si narocna... 😉
@gabika7706
tak toto je uz vazne sila, mali ste jej to vratit naspat, nech si spinave necha. ja ziadam adminku uz asi stvrty krat, nech mi to vymaze, uz som fakt zufala. ja od tej kozy chcem mat uz pokoj a vecne vypisuje a vidite, ze to nema ani hlavu, ani patu a neda pokoj. ale aspon vidia aj ostatne normalne mamicky, ze je blba ona a dufam, ze to nikoho neodrazi odo mna nakupovat, v zivote som s nikym nemala problem, vecicky mam ciste, vonave, vyzehlene, posielam v den prijatia platby a ked kupujem, tak platim okamzite. strasne ma to hneva. fakt som zufala.
@stanislavao a preco to admini neriesia? zablokovanim konta a pod... 😒 😒 😒
a tie botasky si kupovala? ved to je priserna cena... aj ked som si uz zvykla, ze na bazare ked ide o znacku, tak su ludia schopni pytat si niekedy fakt prisernu sumu a vec v hroznom stave - hlavna vec ze znacka...
inak ja uz vacsinou pre maleho nakupujem tak, ze kupujem od "svojich" - teda tych, co uz mam overenych a tak sa nezvyknem popalit... najcastejsie od kamaratok (vacsinou len netovych), ktore maju starsie deticky 🙂
@denisocka
fuuuj, tak toto je nechutne. mala by vam vratit peniaze a vy jej traktor a mala by vam aj postovne uhradit, ved toto je nechutne. to tam moze byt napluvane a nejake bacily v tom, alebo nieco.
@stanislavao no co ja viem, ako je to neprijemne, ale ja by som si z takych "hodnoteni" tazku hlavu nerobila, ved kazdy vidi, ze su to uplne hovadiny...ale je fakt, ze by to mali admini vymazat, lebo to patri do IP
@traktor ešte nepisala , maly mi tu beha . a musim to stravit,lebo si začinam pripadat ako chronicky stazovatel
@tinav no a takto som kupila aj choditko inač . presne tak vyzeral hraci panel . namozrejme -najprv to nieje možne,potom že možno-bo panel umyvala zubnou kefkou a zinkou ...ale dam ruku do ohna že tam čosi vyliali,asi tiež kakao. ja som cely panmel vysrubovala a 3 dni čistila paličkami do ucha,aby som nepškodila mechaniku .zaludok sa mi obracal

@traktor ale zaujimave,ze tam,len ja som ako zaujemca..no co uz..