icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
29. máj 2013

@janka2307 to mam aj ja v podmienkach že vymenu nerobim a denne aj tri taketo navrhy 😝 😝 ,ale ja už na take ani neodpisujem,ignorujem ma to už prestalo baviť,stejne nekupia 😀 😀 😀

nikolca
29. máj 2013

@gubcikova a je registrovana?no mne sa stalo už pri dvoch že pisali že peniaze poslali,neprišli ani po tyždni,tak som im teda pisala že peniaze neprišli a poslala aj môj email kde maju poslať potvrdenku že platbu poslali,a ešte mi napisali že určite pridu a pritom obidve mali iba dobre hodnotenia no odomna schytali negatko 😀 😀 a preto čakať čakať kym platba nepride až potom posielať tovar 😵

gubcikova
29. máj 2013

@nikolca hej hej.písala som aj nižšie že je jedna s tých podvodníčiek

patricia1992
29. máj 2013

chcem sa poradit babky 🙂. 11.4. prisli odo mna 8,85 e aj s postovnym predavajucej na ucet. napisala ze na druhy den posiela. doteraz nemam nic. cele nejdem rozpisovat. proste doporucena zasielka sa stratila. mam aj cislo a stale je na podacej poste. zienka to reklamovala a ze povedali ze vratia 12e a nevie ci mne alebo jej. je to mozne ? nezda sa mi spekulantka .neviem ci si mam pytat od nej nazad peniaze ci furt cakat ☹.ze mam mat strpenie. co by ste robili na mojom mieste?

traktor
29. máj 2013

@patricia1992 ak podala reklamaciu, pride jej postou vyzrozumenie, ci sa balik nasiel, ci preplatia peniazky..ak peniazky, tak ich posta posle jej, kedze ona podavala reklamaciu a ona ich potom posle tebe...ja som cakala necely mesiac na peniazky

obrsona
29. máj 2013

Potrebujem vyriesit problem s obchodom v bazariku - nevratene peniaze za zruseny obchod. S predavajucou @julkav22 sme sa dohodli, ze mi tovar posle postou, ale ze zije v Nemecku, tak mi to posle zo Slovenska, ked pridu o 4 tyzdne resp. to posle po znamej o tyzden. Poslala som jej na ucet dohodnutu sumu aj s postovnym. Este predtym ako som vedela odkial je, som navrhla, ze ak je z Bratislavy, mohla by som si to prevziat osobne. Bola mila a ochotna. Po zaplateni, mi napisala, ze mi to moze poslat po znamej, ale musim si to prist vyzdvihnut na stanicu pocas jednej hodiny. Kedze sme boli odcestovany, termin mi nevyhovoval, napisala som, nech mi to radsej posle postou, ako sme sa dohodli. Napisala, ze znama cestuje s 3 detmi a oni tiez budu cestovat nabaleny, takze si to mam ist prevziat na tu stanicu. Nevedela som to slubit, tak som chcela obchod zrusit a poprosila som ju, nech mi vrati peniaze. Tu mi zacala pisat urazlive spravy... Dnes je to uz vyse 2 tyzdnov a stale mi nedosli od nej peniaze, tvrdi, ze to poslala uz pred tyzdnom, ale stale nic. Snazim sa s nou komunikovat, ale chce to riesit cez adminov. Podla pravidiel, najskor to riesim na tejto diskusii. @julkav22 prosim o vyjadrenie

patricia1992
29. máj 2013

@traktor no dakujem. a vidis ako to mne trva ? nirmalne mi je trapne pytat sa. asi 2 tyzdne neviem nic. ale idem jej napisat. ze nevie ci mne alebo jej daju peniaze kedze aj mna niekam uviedla. nechapem. ved v prvom rade by som sa spytala komu pojdu peniaze,nie? a vratili ti viac ? ci len tu sumu 🙂

julkav22
29. máj 2013

ziadne prosenie normalne nebolo OK ???

traktor
29. máj 2013

@patricia1992 opytaj sa kedy podavala reklamaciu..je to fakt uz dlha doba, ak ju podavala hned, uz by mala mat vyzrozumenie, co je s tym dalej..

traktor
29. máj 2013

@obrsona ty si si zaplatila tovar na objednavku? a potom si to chcela zrusit a ziadas spät peniazky?ci ako?trosku som to nepochopila

julkav22
29. máj 2013

@traktor no ona si kupovala nieco od mna , lenze nastal nam problem v cestovani tak moja znama bola ochotna to jej osobne odovzdat, ale ona nemala cas , a ani ziadnu rodinu aby jej isla po nejaky ten balicek na stanicu , peniaze som jej hned posiela ale banka my to neschvalila, tak som spravila este dnes raz prevod , nakolko sme tyzden boli prec a net sme nemali zo sebou , zajtra peniaze ma na ucte a tu vypisuje bludy..... ona mi poslala peniaze , lenze ja nie som taka aby niekto mi poslal peniaze 4 tyzdne dopredu a ja som zaplatenu vec posielala az o 4 tyzdne ???, ked bola moznost posat to skor, chcela som byt dobra , no nakoniec ta zena sa mi skusa ublizovat , pricom detail o prevode som jej poslala ,ach jaj ty ludia !!!! hlavne ze mi dava nejake ultimatum do 3 tyzdnov co peniaze bude mat na ucte zajtra , max do piatku, .....nevadi aj taky musia zit na tom svete !!!!! PAni nevedla ma nikdy pochopit , nevadi 🙂

obrsona
29. máj 2013

@traktor prave mi poslala potvrdenie o prevode s dnesnym datumom, tak verim., ze sa mi konecne peniaze vratia. Vcera som jej dala som jej ultimatum do pondelka, ale dnes mi napisla, ze si chce pisat s adminmi. Preto som to zacala riesit podla pravidiel skor, aby som v pondelok mohla oslovit adminov. Verim, ze uz to nebude potrebne. Dakujem 🙂

obrsona
29. máj 2013

@julkav22 ja som od zaciatku akceptovala, ze mi to poslete neskor, ale to vyzdvihnutie mi nevyhovovalo - bola to jedna konktretna hodina a jedno konkretne miesto. Keby ste boli ochotna mi to poslat postou, ako sme sa dohodli, vobec nemuselo dojst k sporu

julkav22
29. máj 2013

@obrsona ale vy to nechapete??? ze nas sa skomplikovala cesta na dovolenku na svk??? ze som Vám ten slubeny balik nemohla poslat ako som Vám slub ila a ze som to riesila cez tu pani???to sa vobec neda pochopit???? potom by ste boli cakali za svoj zaplateny tovar dalsie 2 mesiace????

julkav22
29. máj 2013

@obrsona och z muchy slon sa spravil !!!!!

obrsona
29. máj 2013

@julkav22 ak peniaze pridu, vsetko je v poriadku. Obchod sme zrusili, nikto nemal ziadne naklady spojene s transakciou. Akurat Vam to vratenie trvalo dlhsie ako sme sa dohodli a potrebovala som to riesit verejne, aby ste to poslali (dovtedy ste moc nereagovali)...

julkav22
29. máj 2013

@obrsona jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj mam vam poslat este letenku?? ze sme boli na dovolenke???? a internet sme nemali????? joj boze daj my silu pri takej zene !!!!!

julkav22
29. máj 2013

@obrsona za dobrotu na zobrotu

traktor
29. máj 2013

@obrsona
@julkav22 nadych, vydych ... 🙂 😉 , peniazky su poslane, ak pridu, dajte info, ze je to ok..a vybavene..vyslo nam slnieckoooooooooooooo , tak sa usmievajte 😀 😀 😉

julkav22
29. máj 2013

@traktor pre taku zenu sa uz neoplati ani nadychnut ani vydychnut zhlboka, len jednoducho prechadzka pomoze s ludmi , ktori vedia vsetko pochopit ,vsetko zrusene , lebo fakt sa neoplati predavat nieco na svk a hlavne nie na takom bazare kde si nediadia dve vzajomne strany do oci , ak cita to aj admin , ziadam o celkove zrusenie mojho uctu, nestoji mi zato , ak niekto nevie nic pochopit !!!!

diana_
29. máj 2013

Ahojte, potrebujem poradiť, či sa dá niečo urobiť s kupujúcim, ktorý ma pravdepodobne oklamal a mám len jeho číslo účtu a adresu. V nedeľu urobila prevod na môj účet a dnes je už streda večer a stále mi neprišli. Poslala to z inej banky ako je tá moja ale netrvá toaj tak dlho?? Neodpovedá mi na maily, našla som ju aj na pokeci a ani tam mi neodpovedá ( bola prihlásená). Obalamutila ma, aby som jej poslala balík skôr a viem, že je to moja chyba, len chcem vedieť, či existuje nejaká možnosť. Ide o sumu 35€, a premňa to zas nieje malý peniaz, keďže nemám peniaze a ani tovar. Ďakujem Vám už vopred za odpovede. Pekný deň

ewwe
29. máj 2013

@diana_ ak mas adresu jedine, ze ju osobne navstivis 😖

evellina2
30. máj 2013

Mamičky dajte si pozor čo kupujete!!! Ja som kúpila mojej malej šatky v hodnote 16,80 Eur a keď mi prišli boli celé dotrhané!!! :( :( :( Nedajú sa použiť :( A keď som písala mamičke: @miriamk2 - tak ta mi najskôr napísala, že sa asi roztrhali pri rozbalovaní, čo je uplná sprostosť, lebo to ak keby som chcela, tak by som to tak by sa to nedalo tak rozrhať :( A potom mi zase tvrdila, že som ich už použila a teraz chcem na späť peniaze - pritom som jej písala hneď ten deň, ako som ich dostala...A neviem ako som ich mala použiť, jedine tak na utieranie dlážky, lebo ozaj sa na nič nehodia!!!! :( Tak milé mamičky dajte si pozor! Ja som za 16,80 EUR kúpila obyčajnú handru, ktorá sa hodí tak na umývanie dlážky!!! :( :( :(

miriamk2
30. máj 2013

Pozri sa naozaj neviem o co Ti ide. v zivote som nemala zle recenzie vsetky mamicky boli max. spokojne, pride jedna ako ty a chce znicit vsetko. na peniaze som cakala skoro dva tyzdne mohla som ich uz davno predat mojej znamej co sa jej velmi pacili a videla ich nazivo!!!!!!!!!!!!!!! zato ze jednam vzdy fer a boli ste prva, pockala som ci ich zoberiete alebo nie!! a toto je vdaka!!!!!!!!!!!!!!! tak sila biedna komunikacia, na peniaze som dlhooo cakala a potom toto a navyse som vam napisala, ze ked som ich fotila boli v poriadku ziiadne zavady som nevidela ani moja znama na nich co ich chcela kupit!! a navyse ako dobra dusa som vam navrhla aby ste si teda este nieco vybrali na moje "triko"za toto nechapane nedorozumenie. a vy takto diky ;o) tiez poucenie.

zanika1983
30. máj 2013

@evellina2 prihodte sem fotky siat.

traktor
30. máj 2013

@evellina2
@miriamk2 foto ma nakupujuca v albume....je foto aj ktora bola v inzerate?..pokial saty prisli poskodene, ma nakupujuca narok reklamovat ich a ziadat spät plnu sumu + preplatenie oboch postovnych / za to jedno postovne posle balicek spät/..komunikacia + cakanie na platbu ani nie su podstatne..dôlezity je stav , v akom prisli..a nakupujuca pise, ze hned informovala o stave siat, ze s nimi nie je spokojna..cize ma narok na riesenie..nie vyberat si dalsiu vec v bazariku..ale narok na vratenie peniazkov..

obrsona
30. máj 2013

@julkav22 peniaze sa mi uz vratili, tymto je vec z mojej strany uzatvorena.
@traktor dakujem

A prajem vsetkym mamickam bezproblemove nakupovanie a predavanie 🙂

evellina2
30. máj 2013

@miriamk2 Mne ide iba o spravodlivosť! Ja nepochybujem o tom, že ste mali dobré recenzie, alebo, že by ostatné mamičky neboli spokojné...Mne tu ide o mňa, o peniaze ktoré som vyhodila, pretože šaty sa nedajú nosiť a to dobre viete aj sama!!! A prosím vás to čo je za blbosť že ste na peniaze čakali 2 týždne???? To ste nemysleli vážne, že nie? Veď ten inzerát ste uverejnili 20.05.2013 a dnes je 30. 05.2013... Už aj sama ste sa zamotali do svojich klamstiev! Na inzerát som vám písala 21.04.2013 a 21.04.2013 ste mali peniaze na účte!!!! Ak to chcete poprieť , skopírujem tu celú konverzáciu medzi nami dvomi a tam je to jasné napísané, kedy vám peniaze prišli!

julkav22
30. máj 2013

@obrsona az taku vedu ste z toho robit nemuseli ako ste robili , druhy krat to dajte sj do jojky a markizy, podla zakona , obchod cez internet a vratenie penazi trva do 30 dni a vy ste za peniazmi cakali len 10 pracovnych dni !!!!! a peniaze som Vám posielala skor ako ste mi pisali,lebo inac poobede ked som Vám posiela dokaz , aby ste uz prestali vypisovat boli davno stiahnute l lebo mne uz prisla upozornujuca sms ......Dakujem zato , že ste pisali zbytočne somariny !!!!!

evellina2
30. máj 2013

@miriamk2 Oprava: Na inzerát som písala 21.05.2013 a 24.05.2013 ste mali peniaze na účte! Tuto je skopirovaná časť konverzácie medzi nami dvomi:
Prvá správa odo mňa:
Ja - 21. mája o 11:23
Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť nemate náhodou neakú fotku, ako vyzerajú oblečené? Sú krásne, ale neviem si ich predstaviť ako budú vyzerať oblečené...Ďakujem veľmi pekne. Eva

Predajca (miriamk2) - 24. mája o 07:14
dobre ranko rano mi pipla sms ze peniaze nabehli, dnes vam posielam balik pekny den prajem, Dakujem Miriam