icon

Skúsenosti s privtelenou dušou: Ako to prebiehalo?

1. dec 2024

Mate prosim niekto realnu skusenost, ze ste mali privtelenu dusu? Vy alebo vam blizka osoba? Ake ste mali priznaky, ako ste na to prisli a podarilo sa vam ju odputat? Ak tak kto vam pomohol? A za aku cenu?
Rada by som sa dozvedela o realnych skusenostiach ci uz pozitivnych alebo negativnych...ale kto s tym nema skusenost nech sa prosim zbytocne nezapaja a nesnazi sa v tejto diskusii prejavovat nazor aka je to hlupost a pod. Dakujem 🙂

levandulova111
5. dec 2024

@renareiki da sa to naučiť?? pracovať s tou reiki energiou?

levandulova111
5. dec 2024

No, možno je aj na mne niečo nalepené, inak si neviem vysvetliť situácie v mojom živote... Ako to zistím, že je niečo na mne tiež privtelene?

renareiki
5. dec 2024

Dá sa to naučiť sú na to kurzy ,aj na diaľku .Je to liečivá energia uzdravuje telo,aj dušu

margotka17
5. dec 2024

@tesi56 Bože moj zlatý, ty píšeš ako z hororového filmu. Až mi zimomriavky prebehli po tele, čo som to čítala.

renareiki
6. dec 2024

Cez kyvadlo

anketkarka
6. dec 2024

@tesi56 a entity sa podľa Teba ako prejavujú v našej realite?

tesi56
9. dec 2024

@zuwa78 diabol v Boha verí, ale určite ho nemiluje, nemá v sebe žiadnu lásku

erav
10. dec 2024

Ahoj, mne to povedala jedna kočka, že mám privtelenu dušu (lebo sa pokušala zistiť, prečo sa mi nedarí vo viacerých oblastiach). Cenu ma 250 € ale celý týžden sa ti venuje, vola sa Zion Soul Sister (najdeš na FB)

lucy_ms
10. dec 2024

Môžeš mať v sebe nerodné duše, môžeš mať svoju rodnú dušu mimo svojho tela, možností je viac. Ja si rodnú duši vraciam sama, keď mi občas vyskočil. Nerodné duše mi odstraňovali a celkovo ma čistili skúsenejší ľudia. Ja viem len základ.

titi22
Odpoveď bola odstránená
lucy_ms
11. dec 2024

@titi22 nerodné duše sú tie, ktoré ti nepatria. Môžeš mať na sebe aj rodové programy, prekliatia, môže to byť tvoja vlastná karma, môže to byť skúsenosť duše..

titi22
Odpoveď bola odstránená
lucy_ms
11. dec 2024

@titi22 napíš mi správu

lenkakravcova
11. dec 2024

@tilonka presne tak ako si to napísala. Môže to byť len démon, alebo jinn, alebo inymi slovami zlý duch, ktorý dokáže preberať na seba rôzne podoby a tak klamať ľudí..

Duša človeka keď už človek zomrie neovláda svoj pohyb a buď ide na večnosť do raja, alebo na večnosť do pekla, alebo o tom rozhodne Boh. Ale určite neostáva na Zemi.

Autorka inak odkiaľ máš ideu očistca ako iného miesta odlišného od raja alebo pekla? Očistec je iba netrvalé, dočasne peklo. Keď niekto konal veľmi veľa hriechov a musí si ich odpykať, skončí v pekle. Ak to peklo pre neho nie je večné, že vďaka svojej ľútosti a Božej milosti sa po rokoch odtiaľ dostane, katolíci to nazývajú očistec. Ale nie je to iné miesto. Je to len rozhodnutie Božie, že za mnohé hriechy sa človek dostane do pekla na obmedzenú dobu, kým si to neodpyká. Napr aj za vraždu môže a nemusí byť dočasne/trvalé peklo. Závisí od všetkých okolností a rozhodnutia Božieho.

kassandra25
11. dec 2024

Ak si to myslis, ze by niekto tam z onoho, bol pri tebe, staci si zapalit sviecku, modlit sa, vela rozpravat s anjelmi, aj íst do kostola. Preco si niekto nechá kafrat do seba na svoje problémy od liecitelov na akoze dialku? Ked si ty sám nepomozes, nenechaj sa znivočit od druhého, ktorý na tebe akokolvek profituje. Moja rada. A viem, o com písem.

autor
11. dec 2024

@erav a aku si s nou mala skusenost? Aj ti pomohla?

magdalienka483
17. dec 2024

Dobrý deň. Môžete mi prosím poslať kontakt na toho pána z Čiech? Ďakujem

magdalienka483
17. dec 2024

@anketkarka môžte mi prosím poslať kontakt na toho pána z Čiech? Ďakujem

erav
22. dec 2024

@autor Vieš čo, ona mi len sa napájala na dušu mne a dalším dvom ludom, podla jej slov, to stálo 50 € takže to mi urobila len výklad. Oddeliť privtelenu dušu, to by bolo 250 €, no a do toho som nešla, lebo tak predsa len nejde o malý peniaz.

jezulienka
22. feb 2025

@anketkarka Dobrý večer, našla som komentár vás ohľadom nejakého pána z Čiech ktorý sa venuje dušiam.. Môžem kontakt poprosit?

rony7
29. máj 2025

Ahojky, podarilo sa ti nejako vyriešiť tú privtelenu dušu? Kto ti to povedal? Tiež som sa to dnes od jednej pani dozvedela, tak či to nie je náhodou tá istá, tiež nechcem zbytočne naletiet.

rony7
29. máj 2025
@erav

Ahoj, mne to povedala jedna kočka, že mám privtelenu dušu (lebo sa pokušala zistiť, prečo sa mi nedarí vo viacerých oblastiach). Cenu ma 250 € ale celý týžden sa ti venuje, vola sa Zion Soul Sister (najdeš na FB)

@erav ahoj, pomohla ti Zion?

rony7
30. máj 2025

Ahoj, ako si to prosím nakoniec doriesila?

erav
31. máj 2025
@rony7

Ahoj, ako si to prosím nakoniec doriesila?

@rony7 Ahoj, no ona chcela 250 €, ja viem že aj ona musi z niečoho žiť, ale takisto nemôžem len tak vyhadzovať peniaze, možno by som to skusila, keby ich nemam kde investovať. Inak je to velmi milá osoba..aj ty s nou píšeš?

rony7
1. jún 2025
@erav

@rony7 Ahoj, no ona chcela 250 €, ja viem že aj ona musi z niečoho žiť, ale takisto nemôžem len tak vyhadzovať peniaze, možno by som to skusila, keby ich nemam kde investovať. Inak je to velmi milá osoba..aj ty s nou píšeš?

@erav áno práveže a tiež váham..

erav
2. jún 2025

Tak potom je zaujímavé , že všetci máme privtelenu dušu? Často sa javia ako dobráci týto ludia, ale kto ich kontroluje? Z čoho by žila, keby iba každý 30 ty človek mal privtelenu dušu? toto je to čo ma tiež odrádza, že to tak ani nemusi byť.

mondolina
2. jún 2025

chce na tebe zarobiť....ty to nevidíš?

lucy_ms
2. jún 2025
@erav

Tak potom je zaujímavé , že všetci máme privtelenu dušu? Často sa javia ako dobráci týto ludia, ale kto ich kontroluje? Z čoho by žila, keby iba každý 30 ty človek mal privtelenu dušu? toto je to čo ma tiež odrádza, že to tak ani nemusi byť.

@rony7 @erav dievčatá, okrem svojej rodnej duše, môžete mať aj nerodné duše buď vo fyzickom tele, alebo v niektorom z vyšších tiel a polí a tie nerodné duše môžu “škodiť”, ťahať energiu a pod. To je celé. Tieto tzv. nerodné duše sa dajú poslať preč.

rony7
2. jún 2025
@erav

@erav práve..

erav
3. jún 2025
@lucy_ms

@rony7 @erav dievčatá, okrem svojej rodnej duše, môžete mať aj nerodné duše buď vo fyzickom tele, alebo v niektorom z vyšších tiel a polí a tie nerodné duše môžu “škodiť”, ťahať energiu a pod. To je celé. Tieto tzv. nerodné duše sa dajú poslať preč.

@lucy_ms No dobre, ale podla tej pani/slečny to ma každý? o tom pochybujem