Skúsenosti so stránkou sk fashion?
Moc prosím skúsenosti zo stránkou Sk fashion

ak chcete krasne a trendy veci tak na evelyns sk. Poradia telefonicky, mailom a ak vecicka nesadne, nie je problem vratit
Zrejme im zablokovali stránku na Fb. Lebo ked som chcela info, tak mi K.B. napisala do mojho uplne ineho prispevku, ze nam pisat na dalsiu stranku s rovnakým názvom. Tak mi to prislo ako nejaky podvod a nepisala sim. Zanedlho ma KB kontaktovala zas, ci nam zaujem. Napisala som, ze nie.
Dobrý deň chcela by som vedieť aké máte skúsenosti s obchodom Annie.sk alebo Annie style vrátili sa vám peniaze keď ste objednávku vrátili a ako je to s komunikáciou lebo mne neodpovedaju Ďakujem
Baby, ďakujem za túto komunikáciu.Chcela som si od nich niečo objednať ale po tomto čo som tu prečítala radšej.Najprv pani Kristína Buchtová pýtala adresu kam zaslať tovar,tu som poslala.Pytala som číslo účtu,poslala ho a napísala či mozem poslať peniaze hned (bolo 23:00). Pripadalo mi to čudné tak som radšej neposlala.Dakujem baby ❤️

@zuzka325 objednala som si šaty, a potom ako mi prišli s trčajúcimi nitkami a vo veľmi zlom stave som sa obrátila na stránku a požiadala o výmenu tovaru. Majiteľka si ma bez odpovede zablokovala. Neodporúčam.