Skúsenosti so značkou Zinzino
Ahojte ma niekdo skúsenosti so značkou zinzino? Tabletky, oleje, vitamíny?
Budem vďačná za každú skúsenost.
Ako tak čítam, viaceré sú prekvapené z praktík spoločnosti Zinzino. S produktmi by som bola vcelku spokojná, ale inak pekne zdierajú ľudí. Akosi mi zabudli, aj na zákazníckej linke volanej 26.6.2023 odpovedať na moju otázku, že ak neuhradím tú mesačnú platbu, čo sa stane. Či skôr nechceli, aby neprišli o nejakú ovečku, ktorá im bude platiť ako žeravá. Takže sa s nimi naťahujem, že mi stiahli peniaze, čo som hneď stopla a zaplatený tovar mi pošlú až keď im zaplatím ďalšiu objednávku. Nemala by si na toto posvietiť tak náhodou SOIka? Keď som chcela okamžite ukončiť to ich "predplatné", o ktorom ma neinformovali, že ho nemôžem ukončiť skôr ako po 6 mesiacov, ale vypátrala som na ich stránke, že ak teda ukončím skôr ako po 6 mesiacov, platím nejaký storno poplatok, nejaká Renáta zo zákazníckeho servisu mi napísala, že sa mám ozvať "po úhrade 5. objednávky z predplatného, pokiaľ si naďalej želáte zrušiť predplatné." 😂 Veľmi dobre to majú vymyslené, zdieranie za značkou skvelých vitamínov.
@zanka2 Vidiet, ze robite Zinzino, inak by ste tu takto nevypisovala a neobhajovala ich. Zial, nemala som ziadnu takuto informaciu, iba, ze budu mesacne platby. Akosi aj v telefonate na zakaznickej linke Zinzina dna 28.6. zabudli alebo skor nechceli odpovedat, ze ak neuhradim mesacnu platbu, napr. 2.mesacnu platbu, tovar za uz uhradenu platbu mi neposlu. Je to krasny multilevel marketing a legalne okradanie ludi. Zinzino si mozem kupit aj mimo tejto multilevel marketingovej spolocnosti, aj ked o 5-10 € drahsie, ale kedy chcem a nie kedy mi to nakazu, pripadne ma budu vydierat nejakym storno poplatkom. Zial, o VOP som taktiez nemala vedomost, lebo objednavku som nerobila ja, cize ja som ich neodklikla, ze suhlasim.
@zanka2 Nikde netvrdim, ze vyrobky su zle. Uzivam ich len 1,5 mesiaca, aj ked po aktualnej skusenosti, pri slove Zinzino mi je zle.
@zanka2 Vam sa zda tento system zasielania tovaru normalny:
"Balíky doručujeme nasledujúcim spôsobom:
0. mesiac: Zaslanie štartovacieho balíka.
1. mesiac: Vyplatenie 1. mesačnej objednávky, žiadne expedovanie (uhradená)
2. mesiac: Vyplatenie 2. mesačnej objednávky a expedovanie 1. balíka (neuhradená)
3. mesiac: Vyplatenie 3. mesačnej objednávky, žiadne expedovanie
4. mesiac: Vyplatenie 4. mesačnej objednávky a expedovanie 2. balíka
5. mesiac: Vyplatenie 5. mesačnej objednávky, žiadne expedovanie
6. mesiac: Vyplatenie 6. mesačnej objednávky a expedovanie 3. balíka"
Na tento nezmysel s objednavkami neupozornuju, ani poradcovia. Co bude ked to po 6 mesiacoch ukoncim? Poslu mi zaplatene zvysne 3 baliky s tovarom? Myslim, ze nie.
@scorpionlady môžem poprosiť tu skupinu? ☺️
@monula5220 ahoj moja skupina je už neaktívna, ale zakladam novú s jednou detskou psychiatrickou, ktorá sa tiež venuje Zinzinu, tak v najbližších 2 týždňoch by mala byť spustená, tak pošlem info
@monula5220 zdravím, posielam vám link do správy na novú FB skupinu, môžete sa do nej pridať, ak Vás Zinzino zaujíma.
@scorpionlady dobe den, poslali by ste aj mne link skupiny?
Ahojte, pridavam svoju negativnu skusenost s firmou Zinzinom - v dobrej viere, ze ide o kvalitny produkt som zainvestovala, ale ked som prisla na to, ze mi jeden z produktov nerobi dobre a tiez postovne 8eur bolo pre mna prekvapenie - chcela som samozrejme pravidelnu objednavku zrusit, co zevraj ale “nie je mozne, iba ak zaplatim “storno poplatok 50eur”!! Dala som podnet na SOI ci to vobec mozu. Moj pravnik tvrdi, ze to zrejma nekala cinnost.
Som velmi prekvapena z takehoto pristupu.
Ak mate niekto podobnu skusenost, date mi vediet ako to u vas dopadlo? Dakujem.
@lenjabart Zdravím, Vaša negatívna skúsenosť ma mrzí, za to však nemôže Zinzino, ale ten človek pod ktorého ste sa zaregistrovali. Ten Vám mal povedať všetky podmienky, ktoré sú verejné, nikde sa nič netají. Zinzino má nastavené, že je potrebné kúpiť si niektorý z premiér kitov a následne si tým predplácate daný produkt na dobu 6 mesiacov. Ak predplatné chcete zrušiť skôr, tak je storno poplatok 50€. A majú to jasne uvedené v obchodných podmienkach, s ktorými súhlasíte pri zadávaní objednávky. Takže s tým Vám právnik nič nespraví ani SOI. O žiadnu nekalú praktiku nejde, žiaľ nájdu sa taký ľudia, ktorým ide čisto o biznis a neinformujú spotrebiteľov o všetkych podmienkach. Za to však nemôže samotná firma ale daný človek. A to sa treba v prvom rade sťažovať priamo na toho človeka. Pretože práve takýto ľudia robia firme zlé meno.
A poštovné 8€ sa platí len pri prvej objednávke, potom je to 4€ mesačne a aj tieto poplatky sa Vám spolu ukladajú na Vašom účte a po 6 mesiacoch ak nezrušíte predplatné, tak si za to môžete kúpiť produkty.
A ak sa môžem spýtať, ktorý produkt Vám robil zle?
@scorpionlady opakujem: ziadnu objenavku som nerobila, cize som nemohla ani suhlasit s ich obchodnymi podmienkami (ani s viazanostou a ani som nemala som info o postovnom..). Ak by bola firma Zinzino seriozna firma, riesila by to so svojim obchodnym zastupcom, nie so mnou. A mne by sa max ospravedlnila. Nemozem pokracovat v uzivani zo zdravotnych dovodov a aj tak ma nutia pokracovat v objednavkach? Toto mi nepride ani trochu seriozne…
Naozaj Zinzino neodporucam nikomu. Su ine seriozne firmy, ktore maju rovnako kvalitne produkty bez tychto nekalych praktik (a este aj za rozumnejsiu cenu).
@scorpionlady som prehliadla Vasu otazku. Produkt - XTEND+, multivitaminy mi nerobia dobre.
Ale uz aj kebyze mi prestanu robit zle, nechcem mat s firmou Zinzino nic spolocne…
@lenjabart a ak ste nerobila žiadnu objednávku, tak ako ste sa dostala k produktu?
@scorpionlady - vsetky moje objednavky (objednavala som viacero produktov) urobila ich obchodna zastupkyna, ci ako to volaju. A pri googleni citam, ze sa to stalo viacerym. Skoda, ze som si tento research nespravila predtym :( moja chyba.
@michaelaz25 zienky, mate omnoho lepsie omega 3 ako je zinzino. Staci vam kvalitne omega 3 plus podavat kvalitny olivovy olej a zobrat z jedalnicka omega 6 a netreba vam ziadne zinzino🙂
@lenjabart napíšem vám súkromnú správu.
@scorpionlady prosim vas a ono sa neda kupit len napriklad ten olej bez tej registracie? Ci kupou sa registrujete a uz musite to pol roka kupovat?dakujem
@vjejka napíšem vám zajtra ráno súkromnú správu 🙂
@marriennka omega 3 od slovenskeho vyrobcu Andreja Medveda, su zbavene tazkych kovov a su velmi kvalitne a k tomu pridajte len olivovy olej dietatku do jedla.