icon

Skúsenosti so značkou Zinzino

noami12
13. okt 2020

Ahojte ma niekdo skúsenosti so značkou zinzino? Tabletky, oleje, vitamíny?
Budem vďačná za každú skúsenost.

Strana
z3
lenjabart
2. mar 2024

@marriennka ja teraz pouzivam Omega3 od BARE BIOLOGY, pure omega-3 (odporucene vyzivovou poradkynou, ktora sa venuje dlhodobo tejto teme) Avsak su to capsule az od 12 rokov, preto som svojej 3rocnej dcerke kupila: NORDIC NATURALS KONCENTROVANÁ DHA 880 MG PRE DETI

Inak tu je zaujimavy clanok o omegach3/rybych olejoch:

https://bonvi.net/sk/rybi-tuk-omega-3/
(je tam spominane aj to nestastne Zinzino a hoci nemaju vyhrady k produktu, citujem “z roznych dovodov ho vyradili” z rebricka odporucanych - uz rozumiem preco - kvoli ich praktikam..)

meggi21
19. júl 2024

@tiezjedna ja mám tiež problém, ostala som nezamestnaná a nemám na dalsie produkty, okrem toho mi len zle urobili, a chcu teraz 100€ odstupené za zrušenie, ak viete pomôcť čo im napísať budem len rada. ďakujem mbavlsikova@azet.sk

meggi21
19. júl 2024

@lenjabart dakujem tiez som v tom teraz a hladám co robiť ako to zrušit prosím ak viete niečo bližšie ako na nich prosím napíste mi mbavlsikova@azet.sk dakujem

tiezjedna
19. júl 2024

@meggi21 chcieť môžu čo chcú, ja by som sa s nimi vôbec nebavila. Proste stop platbám a hotovo.

meggi21
19. júl 2024

@tiezjedna áno našťastie som nežiadala kartu, ale predpokladám že čiastka sa u nich bude kumulovať a môžu pristúpiť k vymáhaniu.

tiezjedna
19. júl 2024

@meggi21 a na základe čoho by mali pristúpiť k vymáhaniu? To je nezmysel...

meggi21
19. júl 2024

@tiezjedna na základe ich obchodných podmienok čo majú. Neviem ako postupovať v týchto online obchodnych prípadoch.

lenjabart
20. júl 2024

@meggi21 Poslem mailik. Nakoniec som to riesila s Europskym spotrebitelskym centrum, pretoze Zinzino nema sidlo v SR - takze tam SOI nema kompetencie.

meggi21
20. júl 2024

@lenjabart ďakujem

vvveron
27. nov 2024

@lenjabart dobrý deň, prosím pošlete aj mne ako ste to riešila? Vdaka

Strana
z3