icon

Skúšky v autoškole

patkaaaa
1. feb 2015

Baby robili ste niekedy v tomto case vodicak ake to bolo a ako dlho to trvalo ja mam čoskoro skusky a neviem či to zvladnem stresujem s toho pisomne testy toho sa najvic bojim poradte

lutia
•
1. feb 2015

@patkaaaa tak ono to záleží koľko vás tam bude, najprv sme mali písomné testy, ktoré sa hneď vyhodnocovali... potom sme išli na prekažky a parkovanie a potom jazda...a to sme museli všetci absolvovať a čakať do kým sme sa všetci nevystriedali a po jazde som podpísala papiere a bolo to... a hlavne nestresovať a čítať pomaly otázky 🙂

natuska87
•
1. feb 2015

Hlavne klud...Pozorne citat, nezamienat otazky...Ked sa nezadari prvykrat, druhy urcite vyda / a nakoniec, je aj tretia moznost/

kiki68
•
1. feb 2015

ja som mala sice uz davnejsie,ale stale tak isto- pisomne testy- vacsinou kruzkovanie, niekde doplnit. Myslimze najvacse chytaky boli krizovatky s elektrickami. My sme mali aj otazky z konstrukcie ( v dnesnej dobe je to na nic, lebo kazde auto je dost ine, nehovori uz o hybridoch), ale to som tiez prezila. Mala som myslim motor a jeho fungovanie a este cosi. Potom nasledovalo parkovanie/ kuzelky ( tych som sa dost bala,ale spravila som) a este jazda. To bola pohodicka, mali sme fajn policajta, vobec nikoho netrapil. Dala som to na 1. krat. Teraz musim povedat,ze aj tak som asi nic nevedela,lebo soferovanie je o skusenostiach. Cize zvyknut si a to hlavne na ludi,co nemaju na ceste rozum a steckujua predvadzaju sa. Vodicak som robila inak v zime, vo februari som mala skusky 😉 Takze odjazdene na snehu.

patkaaaa
autor
•
1. feb 2015

Moj problém je ze aj ked to viem aj tak stresujem ze tie testy zmrvim ta idem sa z toho zblaznit....bojim sa ze nespravim a zbuytocne peniaze. ..ale velmo chcem vodicak. ...

orchidea123
•
1. feb 2015

Neboj as nie je to take hrozne ako sa na prvy pohlad zda da sa to v pohode ZVLADNUT pozorne so precitaj Otazku popremyslaj born ze su tam aj chytaky neboj das to a jazda my smell magora prisneho policajta ja som zastala na stopke v blizkosti znacky tak ma vyhodil Mala som zastat 2_3 metre od znaeicky testy OK jazdu som si zopakovala 17 decembra som dostala vodicak a o 2 FBI som sadla do dodavky lebo manzel je pracovne mimo Slovenska a ja som musela byt motorizovana....DRZIM palce ty to zvladnes Musis ved to urobili taky o ktorych by som to nikdy nepovedala

patkaaaa
autor
•
1. feb 2015

No sak to ze poznam aj take dilina co spravili cco by som nikdy neppvedala preto mam strach

kiki68
•
1. feb 2015

Tie testy prejdes, hlavne si nepomylit zakaz statia a zastavenia 🙂
No hlavne,ze v realnom zivote stojim 2-3m od stopky...hej ked tam parkuju auta, su kriky a ho..o vidim,ci mi idu auta... 😉 proste realita je ina nez vodicak 😀

patkaaaa
autor
•
1. feb 2015

No sak to tie testy niektore veci v tom su take hovadony co ani nebudem potrebovat...no uvidim jak to dppadne nechcem to zmrvit....