icon

Slabý plat

palmero
Dnes o 12:36

Je to dôstojne vstávať ráno do práce pre 1800e na mesiac? Priateľka je na rodičovskom ,dostava 530e,máme jedno dieťa. Nebaví ma to stále žiť z výplaty do výplaty...ľutujem, že sa nám narodilo dieťa.Mal som radšej zostať single a nie takéto záväzky si vešať na krk.

Strana
z4
pribinak
Dnes o 12:37

Tak si nájdi prácu kde budeš mat iný príjem, otázka ale je či máš na to zručnosti schopnosti a vedomosti

anonym_21a295
Dnes o 12:37

Ďakujeme za oznam, teraz už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom

petamich
Dnes o 12:39

Nudime sa cez sviatky, ukazkovy troll 🙂 dieta natlacit spat a s partnerkou sa rozist....ine riesenie nie je.

palmero
autor
@pribinak

Tak si nájdi prácu kde budeš mat iný príjem, otázka ale je či máš na to zručnosti schopnosti a vedomosti

Som rušňovodič a sa idem asi vysrať na tu robotu, neoplatí sa

anonym_7991f7

@palmero a ty resp vy z tých peňazí neviete vyžiť?

pribinak
@palmero

@palmero no tak sa vyser.

anonym_7991f7
Dnes o 12:40
@petamich

Nudime sa cez sviatky, ukazkovy troll 🙂 dieta natlacit spat a s partnerkou sa rozist....ine riesenie nie je.

@petamich no jo tam pak bude musieť platiť alimenty 😂🙈

martinkatinka
Autor odpoveď zmazal
martinkatinka
Dnes o 12:40
@palmero

@palmero ved to mas v pohode plat. Aj vyzit sa z toho normalne da.

anonym_7991f7
Dnes o 12:41
anonym_3bf35b
Dnes o 12:44

Ak s malym deckom neviete vyzit z 1800 + rodicak + pridavky a zijete od vyplaty k vyplate nieco je zle. To nieco = asi neviete dobre hospodarit.

palmero
autor
Dnes o 12:44
@martinkatinka

@palmero ved to mas v pohode plat. Aj vyzit sa z toho normalne da.

@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť

palmero
autor
Dnes o 12:45
@anonym_3bf35b

Ak s malym deckom neviete vyzit z 1800 + rodicak + pridavky a zijete od vyplaty k vyplate nieco je zle. To nieco = asi neviete dobre hospodarit.

@anonym_3bf35b vyzijes ale to je len prežívanie

martinkatinka
Dnes o 12:46
@palmero

@anonym_3bf35b vyzijes ale to je len prežívanie

@palmero a to by si bol stastnejsi s autami, domom a neviem cim este?

petamich

A na primarne zenske a mamickovske forum si sa prisiel vyplackat lebo? Potrebujes pochopenie a polutovat?

petracandle

Troll, ktorý čaká pobúrené reakcie typu "a ja musím makať za 800 v čistom a to mám vysokú školu" alebo "si hajzel, nemal si si robiť decko" 😃🍿🍿🍿

anonym_394e1c

1800+478+60,je 2330eur a to z toho neviete vyzit???mate len 1 dietatko,je malinke takze vela fin.nespapa,niekde robite chybu.

elizabet173

@palmero ľutuješ, že sa vám narodilo dieťa? Ono sa ne svet nepýtalo. Ja ľutujem to dieťa, že má takého otca. Nevieš hospodáriť a čo ti bráni makať na sebe a zarábať raz toľko? Fňukáš tu ako sopľavý usmrkanec
Verím, že je téma vymyslená, že sa decká počas prázdnin nudia, že dospelý muž nemôže mať také primitívne zmýšľanie. Keby toto povedal moj dospelý syn, tak by som sa sama seba pýtala, kde som vo výchove urobila chybu.

palmero
autor
Dnes o 12:49
@elizabet173

@palmero ľutuješ, že sa vám narodilo dieťa? Ono sa ne svet nepýtalo. Ja ľutujem to dieťa, že má takého otca. Nevieš hospodáriť a čo ti bráni makať na sebe a zarábať raz toľko? Fňukáš tu ako sopľavý usmrkanec
Verím, že je téma vymyslená, že sa decká počas prázdnin nudia, že dospelý muž nemôže mať také primitívne zmýšľanie. Keby toto povedal moj dospelý syn, tak by som sa sama seba pýtala, kde som vo výchove urobila chybu.

@elizabet173 no lebo som nemakal na sebe...si rob srandu.

palmero
autor
Dnes o 12:51
@martinkatinka

@palmero a to by si bol stastnejsi s autami, domom a neviem cim este?

@martinkatinka hej,preto asi ľudia chcú peniaze

stellarstar
Dnes o 12:54
@palmero

@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť

@palmero tak choď za bratom do DE

ivik4
Dnes o 12:54

No co si si narobil , to mas. Šup šup na vazektomiu alebo zamiesit na dalsie dieta a potom tu opät plakat

petronelag
Dnes o 12:55
@palmero

@palmero Nechať túto prácu by bolo dobre len vtedy, ak máš istú lepšiu prácu s lepším platom, netreba sa s nikým porovnávať.

sasitimi17
Dnes o 12:57

1800 plus rodicak mi nepríde ako malý príjem, kolko mate výdavkov? Bývanie vas vyjde kolko ?

palmero
autor
Dnes o 12:58
@stellarstar

@palmero tak choď za bratom do DE

@stellarstar silno nad tým uvažujem, aj keď elektrike rozumiem v menšej miere ale asi lepšie ako tu SK pracovať. boa veď to tu chudobu vytvárajú s takými platmi

anonym_394e1c
Dnes o 13:00
@palmero

@stellarstar silno nad tým uvažujem, aj keď elektrike rozumiem v menšej miere ale asi lepšie ako tu SK pracovať. boa veď to tu chudobu vytvárajú s takými platmi

@palmero a co maju hovorit chlapi,co donesu 1000cku domov a nechcu sa nikde inde zamestnat alebo nemaju kde.a tiez zena na rd,ci md.s hypotekou na krku.
Tak neplac na dnesnu dobu mas nad priemerny plat pokial je to v cistom.

palmero
autor
Dnes o 13:00
@petronelag

@palmero Nechať túto prácu by bolo dobre len vtedy, ak máš istú lepšiu prácu s lepším platom, netreba sa s nikým porovnávať.

@petronelag je to dôstojný príjem na tu prácu? Ak hej treba si vyskúšať a človek hneď zistí, že aj keby platili 3000e tak je to nič

anonym_394e1c
Dnes o 13:02

Toto porovnavanie je fakt chore,na co je dobre,no na co???

zuzanita1609
Dnes o 13:03

Ak nie si trollolo,tak si úplný ....ďes 😰. Ak sa chceš ventilovať zo svojej frustrácie na fóre väčšinou pre mamičky,tak si buď istý,že ti to nepomôže. A ak si rušňovodič, určite daj výpoveď,aby si to neodniesli aj obyčajní ľudia 😡.

palmero
autor
Dnes o 13:03
@anonym_394e1c

@palmero a co maju hovorit chlapi,co donesu 1000cku domov a nechcu sa nikde inde zamestnat alebo nemaju kde.a tiez zena na rd,ci md.s hypotekou na krku.
Tak neplac na dnesnu dobu mas nad priemerny plat pokial je to v cistom.

@anonym_394e1c
@anonym_394e1c ja keď tu čítam ako si pipka z MK odloží každý mesiac 1500e tak mám chuť sa to tu na všetko vysrať. Však načo

Strana
z4