Slabý plat
Je to dôstojne vstávať ráno do práce pre 1800e na mesiac? Priateľka je na rodičovskom ,dostava 530e,máme jedno dieťa. Nebaví ma to stále žiť z výplaty do výplaty...ľutujem, že sa nám narodilo dieťa.Mal som radšej zostať single a nie takéto záväzky si vešať na krk.
@zuzanita1609 By si sa bála tomuto rušňovodičovi sadnúť do vlaku? 😂
@gribka1 podľa mňa by mali a v intervaloch, pretože ak niekto riadi niekoľko tonový kolos s týmto "rozpoložením"...
@gribka1 vravím si nuda tu je idem to oživiť ☺️🤭😃
@palmero myslela som si, preto som Ti chcela pripomenúť, že ja som podobná tej pipke, o ktorej si tu písal, ja si ako 25 ročná odkladam 1000ku z výplaty a žijem vo vlastnom, mám aj zabezpečeného priateľa a ficove drahé potraviny ma nevyvedú z miery 🙂 takže aj takto si ľudia žijú
@anonym_394e1c
@anonym_394e1c ja keď tu čítam ako si pipka z MK odloží každý mesiac 1500e tak mám chuť sa to tu na všetko vysrať. Však načo
@palmero no a co,ze si odlozi.Uz zase porovnavanie,uz zase zavist.Ved ta z toho musi aj drbnut ked sa takto porovnavas s otatnymi.
@palmero odjebalo mi dekel 🫣 chúďatko, mali by sme sa poskladať na plienky, serie tuším celá rodina z mala peňazí 🫣
@gribka1 Často cestujem vlakom, či REXOM,či TATRANKOU a v poslednom čase som si všimla,že keď prichádza vlak do stanice,kuknem na rušňovodiča a pomyslím si "len buď v pohode,len buď ok priateľu" 😁🤭. Chvalabohu som nemala žiadne zlé skúsenosti,(na meškanie som zvyknutá),ale keďže sú v poslednej dobe tie vlakové kolízie častejšie,môže to znamenať aj tento stav, keď je rušňovodič nas*atý na svoj život,na nespravodlivý svet atď.😏
@gribka1 Často cestujem vlakom, či REXOM,či TATRANKOU a v poslednom čase som si všimla,že keď prichádza vlak do stanice,kuknem na rušňovodiča a pomyslím si "len buď v pohode,len buď ok priateľu" 😁🤭. Chvalabohu som nemala žiadne zlé skúsenosti,(na meškanie som zvyknutá),ale keďže sú v poslednej dobe tie vlakové kolízie častejšie,môže to znamenať aj tento stav, keď je rušňovodič nas*atý na svoj život,na nespravodlivý svet atď.😏
@zuzanita1609 nepochopila si trollovanie?😃
@zuzanita1609 nepochopila si trollovanie?😃
@palmero pochopila,ale tiež v tom treba nájsť aj iný význam, ktorý je skutočný 😏
Mne by 1800 euro za nenarocnu nizkostresovu pracu stacilo
@palmero pochopila,ale tiež v tom treba nájsť aj iný význam, ktorý je skutočný 😏
@zuzanita1609 neboj zarobím viac...aj 4000e ak je nadčas
@palmero Takže,to že si rušňovodič je pravda? 😁
@palmero Takže,to že si rušňovodič je pravda? 😁
@zuzanita1609 hej
@palmero proste si magor, normálny človek nemá potrebu tu takéto kraviny písať a ešte ak si príčetný. Nikoho nezaujíma koľko zarábaš, ani my ti tu nepíšeme kto koľko zarába a ako sa má dobre, neboj nie si sám ;) tvoju výplatu minú moji rodičia na bežnú dovolenku, na ktorú chodia 3x do roka len pre info
@palmero zas klameš
@zuzanita1609 hej
@palmero no "poťeš košťe" ,len buď v pohode priateľu 😜😅
@palmero proste si magor, normálny človek nemá potrebu tu takéto kraviny písať a ešte ak si príčetný. Nikoho nezaujíma koľko zarábaš, ani my ti tu nepíšeme kto koľko zarába a ako sa má dobre, neboj nie si sám ;) tvoju výplatu minú moji rodičia na bežnú dovolenku, na ktorú chodia 3x do roka len pre info
@viki99999 vráť sa do reality
@palmero No tak to uz je hrozne,,ze lutujes ze mas dieta, len preto, ze dostavas malu matersku, Toto nie je na vine dieta, toto je ovocie Ficovej hnusnej vlády,.. Sebe si pridali a mamickam ,asi co ostalo,, a to nehovorim o dochodcoch,Co by len mamicky, ktore nemozu ani pocat ,robili,aj ked by nic nedostali, tak velmi tuzia po dietati,,Ved vsak to je len par rokov,co si s dietatom, a potomskolka,skola Ja som vychovala 4 ri kedze som nevedela o takom zakone,ze mam narok aj na vyzivne na mna, tek som zila len uplne z materskej a otec nas casto opustal,,cca asi na 20 rokov ,teraz uz su dospele, vsetky vystudovane, ,a ked sa vsetci stretnete tak mi dusa plápola,od radosti,
@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť
@palmero tak choť robiť elektrikára do Nemecka aj ty🙂 ono ani tam nelietajú pečené holuby do huby, to len tráva u susedov je vždy zelenšia🙂
@palmero samozrejme že je to dôstojné, čo si z jahody spadol? Plánuješ mať priateľku na rodičovskej celý život či ako? Hypo celý život? Bože predpokladám, že teraz je toho asi veľa, ale však to neni na stálo táto situácia... Ak ti je z toho tak hrozne, tak si skús nájdu brigádu po víkendoch, alebo čo ja viem, nejaké fušky, ale podľa mňa, ak druhé neplánujete a priateľka sa chystá po materskej normálne do roboty, tak sa to časom utrasie, kto si mohol kedy s jedným príjmom vyskakovať??? (Akože ok, sú takí...).
Choď do parlamentu k tým darmožráčom,je ich tam málo ..zarobiš a prd sa narobiš 😅😅 ty pipka rušňovodič noa teraz tu o Karkulke
@martinkatinka pokiaľ človek nezaraba aspoň 7000-8000e mesačne ,to už len žije ako chudák. Brat robí elektrikára v Nemecku, zachviľu nasetril na dom,chatu,tri autá,hausbot a ja sa tu musím iba krenkovat kvôli peniazom aby som mohol vyžiť
@palmero tak chod robit rusnovodica do Nemecka 🤷♀️
@palmero tak chod do Nemecka aj ty. Vraj 8000🤦♀️ a záväzky. Na to si mal myslieť skôr. Keď som šla do dôchodku, mala som plat možno 1400. 3 deti a vyzili sme. Aj teraz vyzijeme z dôchodku. Chudera tvoja žena, takéhoto zahundraneho mat na krku.
Ja by som sa skôr opýtala, prečo ťa tak rozčuľuje váš spoločný príjem. Predpokladám, že 1000 na bývanie je hypo (môže byť) a do 1000 na stravu znamená, že nehladujete. V tomto prípade žiješ úplne normálny život ako väčšina ľudí nielen na Slovensku. Ak ku šťastiu potrebuješ 3 auta a chatu, tak problem bude niekde inde.

@gribka1 musím sa priznať 😀fakt sa nudím, tak som chcel trolovat 😃😃😃