Slabý plat
Je to dôstojne vstávať ráno do práce pre 1800e na mesiac? Priateľka je na rodičovskom ,dostava 530e,máme jedno dieťa. Nebaví ma to stále žiť z výplaty do výplaty...ľutujem, že sa nám narodilo dieťa.Mal som radšej zostať single a nie takéto záväzky si vešať na krk.
Ty si riadny chudak ti poviem. Úplna rola obete. Ja by som takého lúzra ako ty kopla do zadku.
Keď sa nevieš postarať o rodinu a sťažuješ sa tak nie si chlap. Chlap je o tom že vie prebrať zodpovednosť za svoj život a život svojej rodiny. Ty ho nevieš prebrať ani za svoj.
Ako dospelý človek a muž máš plnú zodpovednosť za svoje rozhodnutie, t.j. to že si rušnovodič, to že akú máš partnerku, to že máš dieta. Ale hlavne to že zarábaš žobračenku je niečo načom by si mal ty pracovat.
Tvoje dieta sa na svet nepýtalo a nevybralo si otca darebáka ako si ty. Čo len nadáva a sťažuje sa. Poznám túto dedinskú mentalitu.
Chlap čo je lenivá voš a aj tie peniaze čo mu platia je priveľa, len sa nadáva a sťažuješ ako sa všetci majú lepšie a on zle.
A viete kdo to je,to je isto Vladooo.
@palmero kolko rokov má dieťa?
@anonym_394e1c
@anonym_394e1c ja keď tu čítam ako si pipka z MK odloží každý mesiac 1500e tak mám chuť sa to tu na všetko vysrať. Však načo
@palmero dobre si mi zodvihol tlak, a to doslova. Brali sme sa s manželom v r 1990. Manžel každú chvíľu bez práce, ja na MD a rozostavaný dom. Aj napriek tomu sme to dali. A to sme celý život pracovali na SK. Po rokoch sme veľký dom predali a kúpili menšiu novostavbu. Aj 2 deti sme vychovali. Aj keď sme si neraz zanadavali, ale máme všetko. Dnes má manžel 3 mesiace pred dôchodkom cca 950€ v čistom, ja tak isto. A to pracuje ako elektrikár v štátnom podniku. Už teraz je jasné, že po ňom to nikto mladý za tie peniaze robiť nebude. O takom plate ako máš ty, sa mnohým ani nesníva...
@palmero Prv som Vám chcela napísať, že nie je to najhorší plat a že podobné rodiny ako je Vaša, žijú aj z menej peňazí,ale... vzhľadom na to, že pracujete vo veľmi náročnej profesii/môj nebohý otec bol rušňovodičom takmer 40 r./, tak sa ani nečudujem, že sa cítite nedocenený a ak máte možnosť, nájdite si inú prácu.Drzim Vám palce

Pipka? Baby, ďalší zakomplexovaný troll, ani nereagujte. Chudák priateľka a dieťa. Ty si isto ten typ, ktorý očakáva 50/50 aj ked ma žena materskú. Máš malo?Ale to nie je vina tvojej partnerky ani dieťaťa, len Teba.