Sladkosti, ktoré sa dnes už nevyrábajú
Dobrý večer, spomínate si na nejaké sladkosti, ktoré ste mali radi, ale už sa nevyrábajú?
@oblecenie99 ja obal ani nie, ale rozbalenu cokoladu predomnou a jej chut si vybavujem uplne😄
Takato?
Vlnky sa nepredávajú?
Moje naj boli " Párty". Tie teraz nepredávajú. A vlastne už veľmi dlho nie.
Prvomajovy Rolo nanuk si pamatate? Smotanovy bol tusim, dost velky a spaja sa mi s 1. majovym sprievodom. Stavim sa, ze Husakove deti pamataju😄
Mixar puding, zarabal sa s vodou, nie mliekom, straaasne chutny bol, pamatate si ho?
Ja som ho s bratom rada jedla aj na sposob sumienky, lizanim😂, bolo v nom citit susene mlieko. Mne chut pripominala detsky Sunar, co som obcas dopijala po bratovi, zarabal sa s kockami cukru podla navodu, ziadne ze bez cukru, sladke to bolo😄
@andrea78 áno, to je ono 🙂 ja cítim aj jej vôňu doteraz 😄
@michaelam2 nevolali sa atlasky?
@dennynkoo13 Zora nugatova presne 😱😋
Trubicky škoricove.Najprv fialovy obal potom vyrabali taky zeleny pasik boli hrubsie a skoricove.Z neznameho dovodu po pade opony ich prestali vyrabat.Ochutnala som vsetky na trhu ani jedny uz tak nechutili...Keby som sa mohla vratiit v case, určite by som ich chcela vyskusat.A niektore sipamatate viedensku kavu v prašku, malataku bohatu penu, trebalo ju prisladzat.Tiez prestali vyrabat a tieto zlataniny, co su teraz v ponuke, nekupujem.Neni to ono.A tieto cukriky si pamata niekto?
keksy tanečnice
@dennynkoo13 antiperle som ešte niekde videla 😍
@dennynkoo13 tie zuvackove cigarety existujú ešte pokiaľ teda myslíme tie isté
Mne chýba Čierny princ ale aj s nanukov jeden sa volal trio a pamätám si jahodovú,cokoladovu a vanilkovú zmrzlinu na jednej palicke to mi strašné chýba

@andrea78 Asi to bolo ono, len ja sa pamätám už na ten novší, žltý obal (som ročník 89)