Sladkosti, ktoré sa dnes už nevyrábajú
Dobrý večer, spomínate si na nejaké sladkosti, ktoré ste mali radi, ale už sa nevyrábajú?
Nečítala som všetky komenty, ale napr. Forte čokoláda, a ja som mala veľmi rada vanilkový puding v prášku, čo sa rozrábal vo vode, to som mala cez víkend normálne rituál, s lyžičkou som ho vyjedala pri tv.
Zebra rezy
Baby a ako sa volali take cukriky. Mali viac vrstiev, akoby pelendrekove. Viem ze aj cierna vrstva v tom bola.
@terry2003 farebné campino cukríky 😊 boli výborné chutovo
Ja som milovala granko tycinku. A domacu zmrzlinu v prasku, najlepsia bola citronova ☺️🫠 nostalgia...
@selenka7 jedny boli lekorky a tuto fotku, čo si dala, sa ako volajú ?
@karolinakr netusim, snazili sme sa na to s muzom prist, ale marne 😁
@oblecenie99 Neviem, či zrovna na bielu, ale tie Zory, to boli proste len imitácie čokolády, s nejakým iným tukom namiesto kakaového masla.
Ak niekomu chýbajú, tak je to v zásade len spomienkový optimizmus...
@hefo Samozrejme, že je to viac menej spomienkový optimizmus, my sme Zoru aj volali "surová čokoláda", lebo chutila hrozne. Len tá akože biela akože čokoláda (ona bola skôr taká do žlta) mi prišla ako malému decku taká iná, spomínam si aj na tú vôňu.. možno, že teraz by som ju už ani nedokázala dojesť. Možno ani nechcem vedieť dôvody, prečo ju prestali úplne vyrábať :D Minule som si dala kúsok Kinder vajíčka čo mi dal syn, a tiež mi to už nechutilo ako kedysi, ani tie Milka čokolády. Či to je tým, že sme sa toho už za tie roky s prepáčením "prežrali", alebo ozaj chutia ináč, netuším. ALebo len jednoducho mne to už nechutí tak, možno sa na nich nič nemenilo.

@brendaa mnam to Cappucino som si kupovala pocas celej vysokej skoly.