Sledovanie iného telefónu
Potrebujem poradit aplikaciu, ktorou sa da sledovat kde sa dotycna osoba prave nachadza ale taktiez ju potrebujem nainstalovat do druheho telefonu tak, aby dotycna osoba absolútne nezistila, ze tam taku aplikaciu ma.
Sorry ale zvolila si si fakt blby sposob pomoci. Len co ho budes prvykrat konfrontovat s tym, ze nie je tam kde mal byt a prezradis sa ze ho sledujes, vas vztah bude zrejme v keli a dopomahala si. Ako radi sissy vyssie, vyhladat odbornu pomoc a netolerovat. A nabuduce namiesto v hadankach napis priamo o co ti ide....aj tak pises anonymne.
Pozicaj si jeho telefon a spytaj sa, ci sa mkzes prihlasit na svoj mail (gmail). Doma si nejaky gmail vytvor, na ktory sa tam prihlasis. (A vobec ho bepouzivaj, aby tam nepipali maily). Prihlas sa cez gmail appku (ak gmail nepouziva, tak si na to nespomenie ze si stale prihlasena).
Vtedy si cez spominany google locator budes moct vzdy ten telefon vyhladat.
A keď zistíš, že je v herni, čo spravíš? Zavoláš na neho políciu? Alebo tam pôjdeš a odvlecies ho?A priviazes doma o rádiator?
Toto ti absolútne nepomôže, lebo pokiaľ on sa nebude chcieť liečiť, môžeš mať v telefóne aj 100 aplikácii, ale on závislý ostane.
Na toto je treba iný postup, ak mu chcete pomôcť, nie sledovanie telefónu.
Och, toto ti nevyjde. Lebo ak prides nato,ze je inde ako tebe povedal a konfrontujes ho raz,druhy raz,treti tak mu to docvaknr ze ho sledujes ( osobne,aplikaciou) a urcite ti nepodakuje ale nahneva sa. Jr jedno ze klamal,budes ty ta co sa mu naburala do sukromia.
Ze sa Ti podakuje? Kedy? Ze prvykrat co nebude v kauflande sle v herni mu vykricis v hrni ze je klamar docielis podakovanie?
Zial padne na dno,pochopi vtedy
Ako fakt nechápem na čo je toto dobré. Vieš si predstaviť, že na to tá druhá osoba príde a čo z toho môže byť
@queen_mary prosím ťa a ak mám podozrenie, že niekto takto sleduje mňa? Ako to viem zistit? Niekde v gmaily?

A čo sledovaním docielis? Nech ide o kohokoľvek. Ak mu chceš pomôcť hoc aj takýmto absurdný dôvodom tak prečo potajomky?
Kúp mala GPS a daj mu ho do tašky,