icon

Sledujete aktuálne dianie na Slovensku a vo svete?

janinah
21. jan 2025

Co si myslite o udalostiach poslednych dni? Na Slovensku aj vo svete? Chystate sa v piatok na protesty? Preco ano.prečo nie? Co vam najviac aktualne sťažuje zivot? Kto myslite.že za to môže? Mienite s tym ako " obycajny clovek " nieco robit?
PS kto si mysli.ze diskusia s politickym podtonom tu nepatri.nech sa zamysli,ci staci dat našim detom jedlo.oblecenie.školu a krùžky a ich svetla buducnost v demokracii a slobode pride aj sama....

Strana
z9
ivka225
21. jan 2025

Samozrejme, aj na tento protest pôjdem. Chcem prejaviť svoj názor a vôľu žiť v normálnej krajine, nie v štáte orientovanom na Rusko a závislom na ňom.

diewcatqoo
21. jan 2025

Ano, sledujem. Clovek si mysli, ze hlbsie dno uz neexistuje a potom pride zas nova sprava a nestacim sa cudovat, kam sa az da klesnut. A po dnesku som uz na 100% presvedcena, ze demokracia na Slovensku uz uplne skoncila.
Na protest nepojdem, nezijem na Slovensku.

annm81
21. jan 2025

Cestujem na protest zo zahraničia. Napriek tomu, že reálne očakávam násilnosti od nastrčených provokatérov, ktoré budú viesť k potlačeniu základných politických práv. Čo sa udialo dnes, vo svetle posledných týždňov je jeden z posledných klincov, ktoré sa Fico snaží zaĺcť do truhly demokracie. Je to veľmi veľmi zlé.

earlgrey
21. jan 2025

A čo sa deje? aký protest? 🫣

kengurica
21. jan 2025

@janinah zlo už víťazí, ľud si volí diktátorov, a sloboda a demokracia umiera....
Normálne má chytajú úzkosti...
Putin, Trump, Fico....čisté zlo....toto nie sú rozumní lídri, sú to nebezpeční egomaniaci....
Jaj ťažko mi je....začínam cítiť strach a bezmocnosť...

gribka1
21. jan 2025

Ľudia by mali byť mimoriadne opatrní, pozerať aj po okolí, dávať pozor na provokatérov, Až sa mi veriť nechce, že by to tu bolo možné. Ale tak boli by fajn vyvesiť transparent na úrad vlády, že psychiatrická liečebňa. To už nemá úroveň toto.

btus
21. jan 2025

áno, sledujem politiku a chystám sa na protest proti tejto bande, ktorá nám vládne a ktorá nás ťahá do pekla.

tiezjedna
21. jan 2025

@janinah "obyčajný človek" vynásobený nekonečnou hlúposťou to tam súčasnej vláde hodil. Takže áno, aj obyčajný človek by mal zdvihnúť zadok z gauča a ísť im povedať, že ho sklamali.

diewcatqoo
21. jan 2025

Btw, to je ten protest, ktory ma destabilizovat krajinu? Novy majdan? Povedzte, kolko vam Soros ponukol za to, ze pojdete. Ci sa mi oplati prist zo zahranicia 🙂

gribka1
21. jan 2025

@diewcatqoo Toľko, že už som vyhojená finančne na tri generácie 🤣.

annm81
21. jan 2025

@diewcatqoo Podelíme sa s tebou, len priď.

pe_mi
21. jan 2025

@janinah mne nesťažuje život žiadna politika,ani situácia vo svete,na Slovensku.zijem ako inokedy.

katika55
21. jan 2025

@diewcatqoo a iné nepoznáš? 🤣

annm81
21. jan 2025

„V 89 roku boli pripravené zoznamy ľudí, a ak by došlo k niečomu vážnemu, tak by nás všetkých pozatvárali do väzení. Je to všetko veľmi známe, pretože aj ja som bol na takomto zozname," vraví Mikloško. Čiže nie my pripravujeme Majdan, ale mám vážne obavy, že táto vládna garnitúra pripravuje Majdan," hovorí po vypočutí správy František Mikloško.

iwwetka
21. jan 2025

Fico sa boji, uz pouziva uplne najprizemnejsie tromfy, uz davno predbeholaj orbana, msti sa vsetkym komu moze. Samozrejme, ze sa osituaciu na SR zaujimam aj ked najradsej by som uz dianie nesledovala, ale neda sa to, ovplyvnuje nas to.

diewcatqoo
21. jan 2025

@katika55 poznam, poznam, take, kde zvazaju dochodcov autobusmi a davaju zenam ruzicky (ci karafiaty). Prave preto sa pytam, lebo kvoli kvetu sa mi prist neoplati. Soros urcite da nieco viac 🙂

katika55
21. jan 2025

@janinah na protesty ideme, nesúhlasíme s tym, čo sa na SK deje. Desím sa budúcnosti, desí ma tá naivita voličov koalície, bojím sa o budúcnosť svojich detí. Nie je mi to jedno, preto určite v piatok protesty nevynecháme.

gribka1
21. jan 2025

Toto, že či protest bude či nebude, aj tak to Fici zneužije.

tykat
21. jan 2025

@janinah nie, nikam sa nechystam. Nemam dovod. Tieto zabomysie dotahovacky o moc a hyperbolizacia/demonizacia "tych druhych" tu boli vzdy. Zije sa nam fajn, nepocitujeme ziadnu neslobodu ani ziadne rizika ktorymi sa nas snazia zastrasovat.

justxme
21. jan 2025

Ja som sa stále nejako presviedčala, že veď tych pár rokov nejako prežijeme, a potom si snáď zvolíme rozumnejšiu vládu. Ale toto čo sa deje v poslednom čase mi už fakt naháňa strach. Situáciu teda sledujem, aj ja aj moja rodina, a je to viac ako znepokojujúce.

saxana000
21. jan 2025

Moze si za to sam narod Slovensky ze toto dovolil ze sa nepoucil a tu krasne vidi nasledky.stacilo par desatroci. deje sa to cyklicky dokola uz cele starocia akurat mame modernejsie pomenovania. Utlak zdieranie zastrasovanie vykoristovanie a vyvoleni sa usmievaju aki sme my ozaj sprosti...

petronelag
21. jan 2025

Raz politik Bela Bugar povedal, že politika sa na ulici nerobí a keď vidím tie bezhlavé transparenty, ktoré niektorí ľudia nesú, tak to nemôže nič vyriešiť.
Je to také vírenie vášni, ktoré nič nevyriešia.
Ja na také protesty nechodím.
Situáciu treba riešiť na inom mieste.
Ešte celkom rozumnú vetu povedal, že s Matovičom sa nedá vládnuť. A keď som ho videla, ako sa šplhá po bráne s plienkami, tak som si úplne istá, že mal pravda a dávno.
A opozícii je dobrý, na podporu.

gribka1
21. jan 2025

@saxana000 Tak, a my ostatní musíme trpieť, kým sa zvyšok nepoučí, no des.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
paradajkova
21. jan 2025

V 2018 zvolal Fico bezpecnostnu radu skrz protesty a strasil, ze budu konfrontacie, utoky na verejne budovy. Riesila to policia, SIS, vaznice, vojaci. Hlasil velku pravdepodobnost utokov, urobil mimoriadnu situaciu z dlazobnych kociek. Hladal zaznamy z kamier, ako sa tie kocky tam dostali.

Teraz sa deje presne to iste, z obycajneho emailu robi majdan. Fico neznesie, aby ho ludia kritizovali. Jeho volici nemozu precitnut, treba za kazdu cenu odradit co najviac ludi, aby na protest neprisli. Za mna jednoznacne ano, ist na protest, vyjadrit slusne nesuhlas s touto vladou.

tetapetra
21. jan 2025

@paradajkova na mail som dala link vyššie

smiling89
21. jan 2025

@janinah ano chystame sa na protest

iwwetka
21. jan 2025

@tykat zije sa nam fajn dokedy?urcite nie dlho ked Fico ostane dalsie roky pri moci. On je fakt schopny z EU vystupit, toto chcete? Tolko zla narobi, a uz narobil, ze ho treba zastavit lebo sa tu zabetojuje pomeni si volebne zakony, ustavne zakony a mame tu dalsieho Lukasenka a druhe Bielorusko.

saxana000
21. jan 2025

@gribka1 vies su slovaci a slovaci.
Mladi perspektivni inteligentni bez zavazkov maju moznost vybrat si miesto na zivot ale nikde pecene holuby z neba nepadaju..Problemy s emigrantami vysoka kriminalita preludnenost zivot v podnajme..Na Slovensku zijeme bezpecne vo vlastnom stretnut cernocha na ulici je este stale pomerne rarita.. malicky stat s krasnou prirodou srdecnymi ludmi ktori sa zaplatpanboh dokazu uskromnit aj prisposobit.aj ta tolko omielana zdravotna starostlivost je kazdemu dostupna a bezplatna narozdiel.od niektorych statov niekomu to ale uz stacit nemusi nech sa paci skuste to inde.ja som skusila a velmi rychlo.pochopila ako sa zije v zahranici.Nezije sa mi tu zle nevynikame nijak zvlast v obore nemame 4 tituly a z nasich deti asi nebudu astrofyzici ale dalsia obycajna robotnicka trieda.ja sa odtialto nikam nechystam.

Strana
z9