icon

Sledujete aktuálne dianie na Slovensku a vo svete?

janinah
21. jan 2025

Co si myslite o udalostiach poslednych dni? Na Slovensku aj vo svete? Chystate sa v piatok na protesty? Preco ano.prečo nie? Co vam najviac aktualne sťažuje zivot? Kto myslite.že za to môže? Mienite s tym ako " obycajny clovek " nieco robit?
PS kto si mysli.ze diskusia s politickym podtonom tu nepatri.nech sa zamysli,ci staci dat našim detom jedlo.oblecenie.školu a krùžky a ich svetla buducnost v demokracii a slobode pride aj sama....

ace123
23. jan 2025

@lonely66 ludia sa zjednotili zato co veria, verim ze niekomu to dodalo nadej a ukaze sa k comu to bude. Protest je demokraticky sposob obcanov vyjadrit nesuhlas s vladou ktora ma zastupovat ich zaujmy. Je to ich vysvedcenie. Zajtra pokracuje zbytok Slovenska. Asi si pamatas co bolo v roku 2018 a naco boli protesty 🙂

jana_eyre_2
23. jan 2025

@lonely66 hlavne vidno že protestov sa Fico boji..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
23. jan 2025

@lonely66 kto si bola predtým?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gribka1
23. jan 2025

@lonely66 Tak s takým počtom nič nedokážeme, potrebujeme obrovské množstvo ľudí. Jediná spása je aj tak Bratislava, v iných mestách to nemá extra dosah.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ace123
23. jan 2025

@lonely66 zle to chapes. On praveze sa ich boji lebo uz ho raz protesty prinutili ostupit a teraz to k tomu speje. Fabuluje a vymysla o bezpecnostnych rizikach aby lud odradil ist na protest. Toto by neurobil clovek ktory sa neboji.

kp7333
23. jan 2025

@lonely66 on ma praveze z protestov strach, preto konspiruje a kope okolo seba ako zmyslov zbaveny

gribka1
23. jan 2025

Každý sa bojí veľkého množstva nespokojných ľudí. Mali by sme sa učiť od francúzov.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ace123
23. jan 2025

@lonely66 ved po vrazde novinara Kuciaka a jeho snubenice. Obrovske protesty v 2018. Potom bol zvoleny Matovic co zrejme nebola omnoho lepsia volba ale aj tak som necakala ze Hranola opat zvolia

jana_eyre_2
23. jan 2025

@lonely66 v 2018 odstúpil po masívnych protestoch.. keby sa nebál, neriešil by utajené odvolávanie, neriešil by majdan.. on má silný posstraumaticky syndróm a myslí si že je poloboh.. preto ho uráža že ľudia proti nemu protestujú a boji sa..

liusa82
23. jan 2025

@lonely66 tak tak.Ja sa vôbec nezapájam do politických diskusií.Nemienim sa rozčulovať.Ale toto si myslím aj ja že majú z ludí akurát tak posmech.Teda aj z protestov.Ešte si aj určite pomyslia že ak sú doplň si čo chceš, tak nech tam stoja ako takí tajtrlíci a zmôžu nám viete čo

gribka1
23. jan 2025

@liusa82 Tiež si myslím, treba sedieť doma, či žiť vo svojej bublinke. A či budeme žiť pod ruským, európskym či dokonca čínskym vplyvom, či budeme mať na suchý rožok, či aj na maslo, alebo dokonca syr, šunku, všetko jedno. Človek je ničotný, nič nedokáže. Tak je nám dobre, bez námahy a stresu😁.

kp7333
23. jan 2025

@liusa82 ej, veru sme my mali aj v 89-tom na peci sediet a nie v uliciach mrznut. boli by sme pekne dalej pod ruskou nadvladou a mohli sme tuto sudruhom z vlady usetrit kopec nervov, cestovania a roboty.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
kp7333
23. jan 2025

@lonely66 odkial mas 50%? v prieskumoch ma hranol menej ako 20%.

paradajkova
23. jan 2025

@lonely66 opravnenych volicov mame okolo 4.4 miliona, Smer volilo 680 000. Co realne predstavuje 15.5% volicov . Plus strana nikdy nema 100% jadro, vzdy su tam ludia co su uplne za vsetko co urobi dana strana, ale su tam aj ludia co sa rozhodnu na poslednu chvilu. Ak by sme aj 50 % povedali, ze je tvrde volicske jadro, ktorym sa neda pohnut, je to stale len 8 % z celkoveho poctu volicov.

Nechcem byt optimista, ale to, ze Smer tu ma slepu podporu polovice obyvatelstva je prehnane.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gribka1
23. jan 2025

Nie je to len o 50% ich voličov, možno niekoho urazím, ale patria k nim aj tí, ktorí ľahkovážne volili Matoviča. Ťažko vyštrajkované predčasné voľby v 2020 sme ako národ nezvládli a preto to tu máme v ešte horšej podobe, ako predtým. Pokiaľ sa ľudia nebudú poriadne zamýšľať koho voliť, používať rozum a nevoliť emočne sme v r**i.

jana_eyre_2
23. jan 2025

@lonely66 ale veď práve o Tom to je, smeruje to tam kam on chce.. to nemôžeme nechať tak, len sledovat spoza pc a nič neurobit... Na toto som nerodila moje deti aby boli odrezané od sveta a báli sa zavreté v krajine kde budú vládnuť agresívni autokrati.. nemôžem urobiť nič iné len ísť na protest, ale jednoducho nebudem sa len tak pozerať ako nás dostane z demokracie a Európy..

Okrem toho, prieskumy sú podľa mňa úplne o 💩 a akurát tak zobudia dezolatov aby šli k urnám, lebo majú pred očami červenú keď vidia ako prvé PS.. pýtajú sa len časti obyvateľstva, mne, ani mužovi, ani nikomu koho poznám napríklad nikdy nevolali..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
paradajkova
23. jan 2025

@lonely66 ale samozrejme, ze mam pocit, ze si robi co chce. On sa sprava ako keby mu to tu patrilo, nie ako keby sa mal zodpovedat obcanom SR. Ale prave protesty vedia ukazat ludom, ze toto nas premier robi (resp. ze nic nerobi a len skodi).

Vela ludi neriesi politiku, to co vidime v diskusiach je stale malicke percento opravnenych volicov a staci, ze ludia si zacnu vsimat dianie okolo seba. Ten protest im to ukaze. Ono zas do 2027 nieje uz tak daleko ako sa zda a ludom treba ukazat co sa deje. Aby si vklidku doma nemysleli, ze aku mame pohodovu vladu. No nemame, tak nech sa tato informacia dostane aj k tym, co na politiku kaslu.

Nehovoriac o tom, ze ukazujeme svetu, ze nie vsetci sme tu ako Robert Fico a to je velmi dolezite povedat. Uz ak pre nic ine, tak preto tam treba ist.

jana_eyre_2
23. jan 2025

@lonely66 hej chápem tvoj postoj... Ale toto nedokážem sa s tým takto zmieriť.. ani vlastne nechcem...

jana_eyre_2
23. jan 2025

@paradajkova a presne - už len preto aby svet videl že nie sme tu všetci obmedzení tuponi...

terezka1947
23. jan 2025

@lonely66 aj pred 89 bola kopa protestov,kopa ľudí sa "zbytočne" rozčuľovala,kým ostatní si v teplucku sedeli doma a smiali sa tým blbcom a možno si tiež kládli otázku,čomu ten jeden,dva,tri protesty pomohli...

kp7333
23. jan 2025

@lonely66 ved prave o tom to je, ukazat mu v uliciach davy ludi, ktori mu netlieskaju ako jeho pochlebovaci na facebooku