icon

Sledujete kauzu Diddy party a známych celebrít?

30. sep 2024

Sledujete, co sa teraz riesi v USA? Ako Justin Bieber obvinuje Diddyho a Ushera zo zneuzivania? Ako sa rozprava ako Diddyho parties, kde sa zneuzivali mladistvi, nadrogovani. Nieco ako Epsteinove zoznamy. Nevychadzam z udivu, su v tom namocene vsetky mozne celebrity, j lo,beyonce,kardashianky,princ harry,mariah carey,vsetci raperi,di caprio...a plno dalsich. Dost zle mi je z toho.

https://www.hindustantimes.com/entertainment/ho...

Strana
z2
mircalla
1. okt 2024

Vobec nesledujem

777januska777
1. okt 2024

@bambieblue to je ten problém, že to trvalo roky a nikde sa o tom poriadne nevravelo. To znamená, že to bolo kryté vplyvnymi ľuďmi. Diddy musel niekoho poriadne nahnevať a tak ho pustili k vode. Takže ja verím tomu, ze je to pravda, ale skôr sa bojím, že to nevyjde na povrch a skončí to ako epstein. Vo svete existuje svinstvo a zlo a áno aj takéto veľké, to ze my žijeme v našom svete nevedomosti predsa neznamená, že sa budeme tváriť, že to nie je. Presne ako Fico, ktoreho spomínaš, on je presne príklad toho ako to trvá roky rokuce a pod ním sú obrovské špinavosti a my to nevieme, lebo jeho kryjú silnejší ludia. Takto to funguje aj tam, ten má niečo na toho, ten na toho a už to ide. A reálne obete sú tie co do toho boli hodené. Ako tu napríklad ten justin bieber.

mira0611
1. okt 2024

@bambieblue ja verim, ze tie deti a jedno ci je to Justin Bieber, alebo syn Janka Hraška, boli obetami, ci uz P.Diddyho alebo ineho pedofila a absolutne si to nezasluzili.

To, aby niekoho zdrogovali a znasilnili, si nezasluzi nikto a dieta uz vobec nie!!!
A toto je moj nazor, a to nezavisle od toho, ze som podla teba naivna a najdalej som bola v PL a CZ!

Mne sa skor ty zdas kruta, ze si myslis, ze by dieta dobrovolne a vedome takejto udalosti zucastnilo.

Ja poznam zeny, ktore su zlatokopky a su len s muzom pre peniaze, je to jedno kto to je ako vyzera hlavne ze ma money a kupuje drahe darceky, oni velmi radi roztahuju svoje nohy. TIe zeny nemaju ziadne depresie ani ine psychicke poruchy, oni su hrde na svoj zivot!

panda21
2. okt 2024

@bambieblue Justin mal 14 keď išiel do showbiznisu. Keď ho Usher dostal do opatrovníctva, prvé čo v jeho 15tich urobil bolo, že ho na dva dni poslal k Diddimu. Na ňom je presne vidno, ako sa totalne z nevinného chlapčeka staval depresívny traumatizovany muž. Ten malý chlapček chcel len kúpiť mame dom. Proste to bolo dieťa. Malý Jade Smith mal 4!!! roky keď ho prvý krat zobral Smith na párty. Pamätá si iba ako nemohol týždeň chodiť. Ako prosím 4 ročne dieťa môže chcieť slávu? Ako môže za to, že jeho rodičia sú monštra?
A ak je pravda, že im tam sociálka čo ma na starosti deti bez domova prenajímala malé deti, nosili ich tam na stôl a títo zvrhlíci si ich mohli vyberať ako jedlo aby im slúžili ako oni chceli.. rozprávame sa o deťoch , ktoré boli deti utečencov, deti ktoré nikomu “nechýbali” tak ich systém predhadzoval ako hračky. Ako kus tovaru na zábavu.
Ani Justin ani Jade a už vôbec tie deti nemôžu za to, že hentie zvrhlé prasata sa radšej neklatili medzi sebou. Dokonca keď bola Diddyho žena v 9 mesiaci musela ísť na túto párty, kde bola ako hlavná hviezda. Aby hostia zažili niečo neobvykle. Sex so ženou ktorá bude čoskoro rodiť.
Sam justin ma pesničku kde spieva že je sam, že ma všetko ale nikto nepočúva a že to je asi daň za slávu a peniaze v mladom veku. Ako sakra mohlo 14 ročne dieťa chcieť toto? Ktoré dieťa by si toto dobrovoľne vybralo? Byt 2 dni zdrogovane a predhadzovane ako kus jedla. Ako obyčajná hračka na uspokojovanie. Ten chlap musí mať také veci na ovládanie a vydieranie ľudí, že zlomiť 15 ročne dieťa musí byt hračka. Ľudia sa začínajú logicky vyjadrovať až keď je v base a neboja sa.

cecilia29
2. okt 2024

Ťažké čítanie na ráno. Ja Hollywood nesledujem . Ale úbohé deti, úf...

petricka1984
2. okt 2024

Sledujem to, je desivé koľko hviezd z Hollywoodu je zapletených, vrátane sympatického Ashtona Kutchera, ten bol údajne s Diddym veľký kamoš. Eminem mal svojho času pesničku, kde spieva o RAPErovi (rape=znasilnenie) a SA (=sexual assault). Vyzerá, že o týchto parties vedel celý hollywood. Pevne verím, že Diddy začne v base spievať a stiahne všetkých so sebou.

mira0611
2. okt 2024

@petricka1984 ja skor dufam, ze tam v base, s nim prevedu podobne veci ako on tym detom. Fuj, teraz ako @panda21 napisala tuto vec a 4-rocnom Jaden Smithovi, by som toho Diddyho hodila do jamy. Ja nechapem, ako toto Smith mohol dovolit alebo matka Jadena. Ja by som popravila oboch.

zooeynka
2. okt 2024

Toto je masineria a kto sa nezapoji tak si v hollywoode neskrtne. Kto si otvori usta bude zlikvidovany. Zaujimave citanie je aj o "jachtarkach", doslova urobia z mladych zien "dobrovolne"kurvy vymenou za prac.prilezitosti v hollywoode, modelingu atd. Kto sa nezapoji proste slavny nebude. Biznis ktory riadia bohate, skazene prasce.

panda21
2. okt 2024

@mira0611 v base musí byt na samotke a vysoko strážený. Už sa pokúsil o samovraždu. A teda myslím, že on je zrovna také prasa, že by sa mu sex od spoluvaznov ľúbil 🤮
Smith bol zevraj dobrý kamarát a vhodil na tieto párty pravidelne. Veď stačí pozrieť pár videí, ako nonstop bozkáva malého Jadena na usta. A to nie je normálna pusa, to boli normálne pomaly francuzaky keď Jaden utekal pred ním a odstrkoval ho. Ked jeho mama chcela aby začal s hudbou, donútila ho ísť za Diddym aby sa v hudbe presadil. Je to ako taký rituál, kedy predhodia prvorodené dieťa alebo čo. Hnus.

mira0611
2. okt 2024

@panda21 🤢🤮

victoriab
2. okt 2024

Grc

adulkam
4. okt 2024

@panda21 uff,ktovie odkiaľ sa asi poznajú

adulkam
4. okt 2024

@zooeynka na jachtach robili modelky z Victoria Secret,spevacky,herecky ,atď. ..

Strana
z2