icon

Sledujete prípad Amber a Johnyho?

6. máj 2022

Ja neviem či sa smiať, alebo... Včera to podľa mňa fakt hrala a to som ju doteraz obhajovala. Som Johnyho fanynka, ale aj ona sa mi veľmi páčila ako Mera v Aquamenovi, no toto co teraz stvárajú. Neviem. Akosi u mňa obaja klesli.

Strana
z5
layla123321
6. máj 2022

Anooooo, jedna česká youtuberka robí skvelé príbehy k tomu, kanál sa volá "Krimi příbehy". Mňa hlavne prekvapuje, ako dlho obaja v takom toxickom vzťahu vydržali, lebo či už sa to všetko udialo alebo niektoré veci sa nestali, stále si myslím, že úplne ok vzťah to nebol asi už od začiatku....

autor
6. máj 2022

@layla123321 fakt? Idem si ju vyhľadať. .... A máš pravdu, že to muselo byť toxické už od začiatku... Lebo ani jeden z nich nie je podľa všetkého bez viny... Sudkyni teda nezávidím..

nini1978
6. máj 2022

Ja som dnes počuvala nahrávky,kde sa spolu bavia o tom,ako ona agresívne a vulgárne riešila každú jednu diskusiu. Ešte aj v tých nahrávkach je jasné počuť,že on je úplne kľudný,racionálne sa s ňou baví,ona vrieska,obviňuje ho,že vždy ukoncoval diskusiu odchodom a ona nechápala,keď jej vysvetľoval,že to vždy robil,lebo to nemalo konca kraja a nechcel aby sa to ešte viac vyhrotilo.
Majú toho určite na svedomí veľa obidvaja,ale ja si myslím,že ona nie je úplne v poriadku

zuzanka.zuzu
6. máj 2022

už tu táto diskusia je

autor
6. máj 2022

@zuzanka.zuzu vieš mi sem prosím hodiť link? Nenašla som.

ervenka
6. máj 2022

@nini1978 ved ona ma borderline. Aj psychiatricka z "Johnnyho teamu" jej robila profil. V zivote som nikomu facku nedala,ale keby po mne niekto bliakal ako ona, asi sa nezdrzim....
ps:nie som Johnnyho faninka.

1gramofon
6. máj 2022

Po tých nahrávkach, kde si sama priznala, že ona začína hádky riešiť fyzicky, alebo ako ju irituje, že keď s ním ide niečo riešiť, tak doslova od nej uteká a skrýva sa... Plus aj jej osobná zdravotná sestra potvrdila, že nemala žiadne zranenia a ze u nej videla návaly hnevu. Všetci zamestnanci vraveli to isté, s tým ze sa skôr báli o neho než o ňu. A ze to on mal poranenia. Plus klamala aj o tom, že akú značku palety používala ako make up. Kto klame na súde? Co za človeka si tam ide vymýšľať? Jej svedkovia ani nechcú prísť, prečo asi? To ze mlčia o niečom hovorí. Ďalšia vec je, že amber mala problem s policiou keď asi 2 bývalé priateľky fyzicky napadla... No nevidím tam dôvod prečo by jej niekto veril. A to ze je žena, to pre mňa nič neznamená, už sa viackrát stalo, že žena bola schopná na súde klamať o znásilnení a po čase sa niektoré priznali. Aj chlap môže byť obeť, už som sa s tým stretla keď doslova mala krpata žena bila svojho chlapa tak, že mal monokle. Neviem prečo s nou bol, prečo jej to nevrátil, ja by som vrátila a odišla

1gramofon
6. máj 2022

A ďalšia vec, psychologička ktorá mala sedenia testovala obidvoch jej diagnostikovali nejakú poruchu, vravela tam aj o prípadoch jej správania, ktoré mala jej od jej známich, keď sa amber správala trosku najsilnejšie. A spomenula tam aj to, že tento typ človeka sa zvykne správať zrkadlovito, jednoducho napodobňuje svoju obeť alebo ako to nazvať... A amber sa dovtedy, kým to ta žena nepovedala, obliekala sa podobne ako johnny, čo na ňom videla to si na seba potom dala.
Jej psychologička, s nou mala par sedení, iba prevzala robotu po inom psychológov, ktorý tvrdil, že ma nejakú poruchu, ale ze ona s tým nesúhlasí a dokonca nesúhlasí ani s tým co tvrdila jej zdravotná sestra, že ma poruchu príjmu potravy, že nemala žiadne poranenia... Cele jej svedectvo je také smutné, litujem jej pacientov. Diagnostikovali ich vzťah bez toho aby hovorila s oboma... No nádhera 😅

1gramofon
6. máj 2022

A ešte jedna vec 😅 jej sestra o nej kedysi tvrdila, že je mierumilovný človek na sude a potom vyšla na povrch nahrávka kde plakala, že sa amber opäť nafetila a zbila ju

rajc1nka
6. máj 2022

@autorka

https://www.youtube.com/watch?v=fChQMSzrwGo

paci sa. Ona je super, ma vela dobre spracovanych pribehov

euka210
6. máj 2022

Nie, netusim co to je.

limoncino
6. máj 2022

Ona hrala v Aquamenovi tu peknú ryšavku?

januska12323
6. máj 2022

@limoncino áno

januska12323
6. máj 2022

Až tak veľmi nesledujem ale stačí pár videí a vidno ze je na hlavu, nech pekne platí a ešte sa aj verejne ospravedlní.

thereisabear
6. máj 2022

Nesledujem to. Len by ma zaujímalo, prečo to takto verejne riešia? Majú na to nejaký špeciálny dôvod?

abbey1
6. máj 2022

Ja som si dnes z nudy pustila zopár video zo súdu. Lepšie než sit com.

januska12323
6. máj 2022

@thereisabear prečo by to malo byt neverejné? Normálny súd s dvomi známymi ľuďmi.

moonlight1210
6. máj 2022

@thereisabear ona obvinala JD z nasilia pachaneho na nej. Zviezla sa na vlne metoo.
Takze, kedze to bola vtedy velmi ozehava tema v spolocnosti, filmove spolocnosti dali radsej od JD ruky prec a zrusili ho z projektov. V podstate mu nicila karieru.
A kedze videl, ze mlcanim a ignorovanim to neskonci, ona s tym neprestavala, tak si povedal dost a zacal sa branit.

1gramofon
6. máj 2022

@thereisabear na nete je veľa súdnych procesov, neviem ako to funguje, kedy to môžu a nemôžu zverejniť, ale nie je to nič neobvykle

thereisabear
6. máj 2022

@januska12323
@moonlight1210
@1gramofon
Vďaka za vysvetlenie, už mi je to jasnejšie. Ja by som sa nechcela rozvádzať pred kamerami, ale rozumiem...

kiwi3
6. máj 2022

@thereisabear to nie je rozvod, uz su 5 rokov rozvedeni

tu diskusiu, co tu uz je, som zakladala ja, sledujem to pomerne podrobne.
AH svoju vypoved hrala tak strasne, ze nechapem, ako ju niekto mohol obsadzovat. ale tak vedela, preco si berie deppa...
take teatro a slzicky sa ziadne nepodarilo vytlacit... obvykle to byva opacne, ked clovek nieco hlboko preziva. a keby ju tak bil, ako tam narozpravala, tak by chodila cela modra a nefotila sa s takym malickym pod okom, co si kludne spravis aj blusherom.
inak potvrdzuje moju teoriu, ze clovek starne, ako si zasluzi, uz nie je taka peknucka ako kedysi. cloveku to postupne stale viac vidno v tvari, co je zac.

ervenka
6. máj 2022

@thereisabear ak sa nemylim ide o sud kvoli domacemu nasiliu.
@kiwi3 aj ked nie som fanusik Deppa, cim je starsi, tym je lepsi. Alebo sarmantnejsi? A na dobre zafarbeny hlas.

nini1978
6. máj 2022

@ervenka on ma' super sexy hlas

1gramofon
6. máj 2022

@kiwi3 tiež si myslím, že nejako poskaredela. ten ošiaľ okolo, že aká je krásavica, až som sa vtedy čudovala, ale keď ju porovnám s tým aká je dnes, naozaj bola pekna 😅

kiwi3
6. máj 2022

@1gramofon tak hlavne mala asi dobreho plastickeho chirurga vtedy, tak to chodi v hollywoode 🙂

ervenka
6. máj 2022

@nini1978 😉 tam malo byt MA dobre zafarbeny hlas... som zvedava ako sud skonci
Dufam,ze vyhra on... kedysi boli zeny "nic" a teraz sa ide do extremov, ked muz je automaticky ten zly.

k0l0b3zka
6. máj 2022

Zvycajne nezvyknem sudit vztahy pretoze do domacnosti im nikto nevidi, no moj skromny odhad je ten,ze Amber je klasicka zena dnesnej doby. Gaslighterka a psychicky agresor. Presne tieto typy zien si vsetko nahravaju, zbieraju dokazy a robia vsetko preto aby vyprovokovali partnera ktory je paradoxne prave z nich psychicky na dne.

Nasleduje klasicky scenar, sud a hra na tyranu, ak su v tom deti este samozrejme treba co najviac zabranit muzovi v stretavani a zaroven vytrieskat co najvacsie vyzivne. Jednoduchy recept na to ako sa krasne zabezpecit 🙂

1gramofon
6. máj 2022

@kiwi3 a ja ze to bola prirodzene pekná, som ja ale naivná 😄

nini1978
6. máj 2022

@k0l0b3zka ja by som ale nenapísala "klasická žena dnešnej doby"- vypočítave' a psychicky labilne' a agresívne ženy boli vždy a budú.
Určite menej ako u mužov,predsa len agresivita je spájaná s testosterónom.
Že sa vydala možno nie úplne z lásky ale pre nejaký iný záujem,môže byť kľudne. Ale aj to by nebola prvá ani posledná..každý si robí ako chce v živote,pokiaľ to vyhovuje obidvom,nie je problém
Ale tu ide o niečo iné

kiwi3
6. máj 2022

@1gramofon sklamem ta, ale 99% americkych hereciek ma plastiku. staci si pozriet nejake videa o hociktorej z nich. minule som videla taky zoznam celebrit, co si nikdy nic nedali robit a z hereciek a tam bola iba kristen steward. ale aspon sa nemusi obycajny smrtelnik citit blbo. ked to vie

Strana
z5