icon

Sledujete prípad Amber a Johnyho?

6. máj 2022

Ja neviem či sa smiať, alebo... Včera to podľa mňa fakt hrala a to som ju doteraz obhajovala. Som Johnyho fanynka, ale aj ona sa mi veľmi páčila ako Mera v Aquamenovi, no toto co teraz stvárajú. Neviem. Akosi u mňa obaja klesli.

dudos
6. máj 2022

JD je famózny herec. Milujem ho v každej jednej úlohe, ktorú zahral. Týranie ako také je veľmi zlé. No od začiatku som toho názoru, že jeho už ex to pekne zahrala. Nevravím to pre to, že JD je môj obľúbený herec, ju mám tiež rada vo filme Aguamen. Tá úloha jej veľmi sadla. No podľa mňa je toto maximálne vykonštruované voči nemu. Proste to chudák schytal za to ako žije, aký je a akú má minulosť. On bol vždy búrlivák a divoch a ona to teraz pekne využila vo svoj prospech len zo ženskej pomsty si myslím. Dobre mu pošpinila meno, proste ho úplne zlikvidovala. A pre čo? Bo už nechcel za ženu hysterickú kravu?
Tiež sa prikláňam k názoru, že tu išlo o týranie ale v opačnom garde ako je zvyčajne bežné.

ummimaryam
6. máj 2022

Amber je ocividný psychopat. Ide z nej strach a hrôza. Dúfam, že nevyhrá, hoci čudovať sa nebudem lebo spravodlivosť v dnešnej dobe je rarita

dudos
6. máj 2022

Ešte dodám, pekne od srdca, že 🐮 sprostá by mu mala všetko pekne zaplatiť a nemal by za ňou ani pes šteknut. Súkromný život, na to kašľať, sa rozvediem a hotovo ale jeho pracovný život veľmi utrpel. Reputáciu má úplne zničenú a myslím si, že určití ľudia vo filmovom priemysle ešte budú veľmi ľutovať, ako rýchlo ho zmietli zo stola.

nini1978
6. máj 2022

@kiwi3 nie len amerických.ja si myslím,že každá jedna žena (teda ok.. nejaké to percento vždy ostane na "prírodno"),ktorá pracuje v televízii,alebo sa len točí okolo toho businessu má vždy úpravy,či menšie,či väčšie, je to proste štandard
Je to všade,aj medzi bežnými zenami
Okrem iného je to už zaužívané aj u chlapov

kiwi3
6. máj 2022

@nini1978 ano, ale tuto je to extrem. v podstate sa robi kazdu chvilu nejaka mala zmena, aby to vyzeralo, ze ten clovek "len tak dobre starne"

ervenka
6. máj 2022

Viete co, teraz ma napadlo- ved toto je takmer ako film Gone girl. 😳

sparrows
6. máj 2022

@ervenka presne tak. Ona je Gone Girl skutočného života. Však aj tú historku, že ju znásilnil s fľašou ukradla z Gone Girl. Každé jej tvrdenie bolo také prehnané, že najmenej vďaka polovici z nich by skončila v nemocnici, ale ona nemá ani len potvrdenia od doktora o obyčajných zraneniach, nie to ešte o zlomenom nose, rebrách a penetrovanej vagíne SKLENENOU FĽAŠOU, kde tvrdila, že potom krvácala. A keď zapózovala s vreckovku, ako si utiera slzy, súdnemu fotografovi, odpadla som😂

sparrows
6. máj 2022

Toto má byť ona s vytrhnutým vlasmi, dvoma monoklami, zlomeným nosom, rozťatou perou a tiež potom, ako ju Johnny “hlavičkoval” 😂 nechápem ľudí, čo jej stále veria

janulik2008
6. máj 2022

@sparrows on jej mal tou sklenenou fľašou dať po hlave 😀🤦 zničila mu kariéru :(

sparrows
6. máj 2022

@janulik2008 jej najnovšie tvrdenie je, že ju ňou znásilnil 😂

mimka1402
6. máj 2022

@sparrows Mňa ako človeka, ktorý si prežil niektoré nou spomínané veci ma to extrémne uráža... Ale zas... Mne tiež nik neveril lebo daný chlap bol charizmatický oproti mne, ktorá som ľuďom silno nesympaticka.😀

janulik2008
6. máj 2022

@sparrows ako vravím mal jej jednu pri.ebať po hlave. Nie som extra fanúšik ale filmy s ním si rada pozriem a chýbal mi v najnovších fantastických zveroch 😒😭

sparrows
6. máj 2022

@janulik2008 to mal, ale to už si neviem predstaviť, čo by mu spravila 😂 zaslúži si za všetko, čo spôsobila

liusa82
6. máj 2022

Mne sa zdá že pribrala preto už nie je taká pekná to robi vela.Volakedy bola ako prút tak aj črty tváre mala trošku iné.Tiež si myslim že keby ju mláti tak by vyzerala úplne inak.Navyše keby je Depko taký násilnik potom by tlkol každú s ktorou bol. Ja som tiež velmi zvedavá čo tá sudkyňa spravi šak dôkazy minimálne

nini1978
6. máj 2022

@sparrows s tou vreckovkou to bolo úplne patetické!🙄
Normálne sa prestala hýbať na pár sekúnd, ja keď som to videla,sa mi zdalo,že sa zablokovalo video a pritom to bol jej trápny ťah

kiwi3
7. máj 2022

@sparrows ja som si vsimla, ako tak ukrutne rumazgala, pritom slza ziadna, ze niekolkokrat v sekunde prestala, napriklad, ked vzniesli namietku. Podobne, ako ked sa povie na placi "stop". Ved je to asi jej "najdrahsia rola". Vidno, ze to ma aj riadne nacvicene, vsetky texty. Asi preto, ze ked bol sud v londyne, nevedela sa vobec vymacknut

nini1978
7. máj 2022

https://youtube.com/shorts/gM0Wie0yBS8?feature=...
Keď niekto ešte nevidel herecký výkon s vreckovkou ...🤧

nini1978
7. máj 2022

@kiwi3 presne tak....ale mne bolo trápne aj za ňu.
Proste ma z nej človek pocit,že nemá vôbec šajnu o tom,že to mizerne hrá a ľudom je jasné,aká je to celé úplne fake

janulik2008
7. máj 2022

@sparrows ja fanúšik ako taký nie som hoc zbožňujem Charlie a továreň na čokoládu, Alicu v krajine za zrkadlom a samozrejme Fantastické zvery. Pozrela som si to video od Krimi prípady tak naozaj to vyzerá tak, že Johny je v tomto nevinne, teda určite nie je anjelik ale ona je psychicky mimo a namiesto toho aby mu pomohla zo závislosti tak mu len "pridávala". A zaujímavé je že sa "spamätala" až teraz veď keď ma niekto týra, tak kašlem na neho. A áno ako tu niektorá ste spomínala má super hlas :D

Neviete kde sa to dá pozerať LIVE? 🙂

sparrows
7. máj 2022

@janulik2008 mne príde dosť hlúpe, že vkuse vyťahuje jeho závislosť a pritom ona je rovnako závislá ako on. Forenzná psychologička bola na súde a presne opísala jej diagnózy. No hrozné žiť s takým človekom 🙈
Pozri si tento kanál https://youtube.com/c/LawCrimeNetwork - tam každý deň dávajú livestream, ale budúci týždeň majú voľno

janulik2008
7. máj 2022

@sparrows ja keď som videla tie útržky na TikTok tak akoby Amber "varili z vody" hlavne otázka na jeho osobného doktora či videl 🍆 Johnyho a ako sa začal každý smiať 😀😀😀

nini1978
9. máj 2022
https://www.youtube.com/watch?v=nJ3eR4NMa1M

Ona sa tak veľmi snaží,ale to už fakt asi ani sama neverí tým vymysleným dristom,stráca normálne logiku,jedno nesúvisí s druhým...nevie už sama čo so sebou

janulik2008
9. máj 2022

@nini1978 je to vážne ale ja nemôžem z toho akú pi.u si z nej robia na TikToku 🤣🤣🤣

nini1978
9. máj 2022

@janulik2008 mne je veľmi ľúto jeho.
Lebo už v detstve sa k nemu strasne správala vlastná matka a nakoniec si ešte zoberie ženu,pred ktorou často utekal,lebo ho fyzicky napadala.

nini1978
9. máj 2022

@janulik2008 nemusia z nej robiť...ona je

janulik2008
9. máj 2022

@nini1978 ja som pozerala tie Krimi pripady tam zasa vravela že mal s mamou blízky vzťah 🤔 aj tak si začínam myslieť že to mala naplánované veď žiadosť o rozvod aj to udanie za napadnutie vtedy podala keď mu mama zomrela atď. Aj mne je ho ľúto nie je anjel ale ak by ubližoval tak aj bývalým priateľkam nevraviac že s jednou bol 14 rokov a má s ňou deti. Aj tie nahrávky veď preboha keby po mne muž hádže niečo alebo je agresívny jak ona hovorila tak zdrhnem a nie ho nahrávam 🤦🤦🤦

1gramofon
9. máj 2022

@janulik2008 ak by sa s ňou nechcel rozviesť tak by o ňom netvrdila, že ju znásilnil a mlatil. Bola by s ním, tyrala ho a on by jej vybavil vždy nejakú väčšiu rolu. Ale bolo jej jasne, ze keby ju nechal tak mu môže ľahko spraviť peklo zo života. Fetuje a pije takže to pre ňu bolo ľahšie, len asi nerátala s tým, že on ju na pokoji nenechá po tých klamstvách. a zas až tak chytrá nie je, zamotava sa v klamstvách a zabúda to hrať celý čas, par sekund sa smeje a ďalšiu sa tvári preveľmi smutne

janulik2008
9. máj 2022

@1gramofon veď nikto nehovorí že je on anjel tuším že aj tam vraveli že sa chcel "vyliečiť" 🤔

nini1978
9. máj 2022

@janulik2008 nie,on v detstve trpel,lebo jeho mama sa k deťom správala veľmi zle,bola agresivna,často sa pred ňou skrývali aj so sestrou.johnny mal jedno oko lenivejsie ako druhe,chodil na rehabilitáciu a musel nosiť jedno oko prekryté,tak matka sa mu stále vysmievala a volala ho jednooky'
Potom ich opustil otec a bolo to ešte horšie.
On už ako 14 rocny vyskúšal všetky drogy,všetko kvôli traumam z detstva.
Až potom keď už bolo dospelý,našiel si cestu k matke,reso ona sa zmenila
Jeho sestra aj vo výpovedi spomínala,že keďže mu robila manažérku, často objednávala 2 izby keď spolu on a Amber cestovali,aby vlastne mal kde pred ňou ujsť a spomínala presne tu súvislosť s matkou,ako sa pred ňou spolu skrývali a zamykali v izbe,lebo za jej báli.
Veľmi smutné