icon

Sledujete prípad Amber a Johnyho?

6. máj 2022

Ja neviem či sa smiať, alebo... Včera to podľa mňa fakt hrala a to som ju doteraz obhajovala. Som Johnyho fanynka, ale aj ona sa mi veľmi páčila ako Mera v Aquamenovi, no toto co teraz stvárajú. Neviem. Akosi u mňa obaja klesli.

janulik2008
9. máj 2022

@nini1978 hej to so spálňami som čítala aj ja. Len ma prekvapilo že ho týrala a Krimi prípady vravela že mali k sebe blízko. Neviem a nechcem si predstaviť čo musel prežívať :( je mi ho ľúto

nini1978
9. máj 2022

@1gramofon no nefetuje
Pije. A spomínal marihuanu .Ale osobne si nemyslím,že ju niekedy zbil.
Aj v nahrávkach niekedy počuť,že je opitý ale ani jedno hrubé slovo na ňu
Teda,tie,čo som počula ja

janulik2008
9. máj 2022

Inak neviete niekto ak to aj Johny vyhrá nemôžu ho napr obsadiť do Fantastických zverov alebo Piráti z Karibiku? 🤔

nini1978
9. máj 2022

Neviem čo podľa teba "stvára " on
Pre mňa s kľudom a často so smútkom na tvári vysvetľuje čo sa dialo.teda svoju verziu

1gramofon
9. máj 2022

@janulik2008 ved on aj prestal a počas vzťahu s nou sa k tomu vrátil nie? Aspoň sa mi tak zdá ze čosi také vravel na súde

1gramofon
9. máj 2022

@nini1978 tvrdšie drogy už nie? Ja som to tak pochopila, že áno... Ale každopádne obeť si asi schválne vybrala s takouto minulosťou, ved na tom stavia svoje tvrdenia, že stále feti, že si tým pádom nepamätá co jej spôsobil... Ale všetci jeho známi vraveli, že práveže keď si aj vypil alebo mal drogy tak nebol vôbec agresívny. Keby aj ku nej bol tak v sebaobrane co je prirodzené

1gramofon
9. máj 2022

@janulik2008 asi by ho hneď brali, ved im priláka viac ludi. Ale ci on ešte bude chcieť... Napr Dior aj napriek kritike s ním neukoncil spoluprácu

missdiva
9. máj 2022

Obaja su na tom rovnako podla mna,
On je normalny ked je pri zmysloch, zial ked niekto berie drogy meni sa na sialenca a je schopy aj veci co inokedy nie (to nie je nic nove) a ona je sialena aj bez drog...

nini1978
9. máj 2022

@1gramofon in vraj bol závislý od liekov,ktoré mu boli predpísané ,keď sa zranil pri nakrúcaní .
Lieky proti bolesti,veľmi veľa ľudí v Amerike ich používa bez rozumu a sú závislí
Tak tom bola tiež debata,vraj už je z tej závislosti von..

nini1978
9. máj 2022

@missdiva ja nehovorím ,že on je svätý a nie je závislý na alkohole ecc
Ja ale hovorím,že podľa môjho názoru on nie je agresívny a naozaj verím tomu, že nikdy žiadnej žene neublizil.

missdiva
9. máj 2022

@nini1978 neviem ci vies co to realne znamena brat drogy? Ci si sa s takymi pripadmi stretla?
To sa aj najsvatejsi clovek meni na zviera ale ona je je narusena to je jasne...
Nehovoriac o tom,ze on je v porovnani s nou vyborny herec takze aky vlastne je v realite je len velmi tazko povedat.

nini1978
9. máj 2022

@missdiva ja hovorím ,že tomu verím,istotu nemás nikde,len keby si tam bola osobne a videla tu agresiu
Je to proste môj pocit z toho všetkého.
U nej mám úplne opačný dojem - agresívna klamárka.

nini1978
9. máj 2022

@missdiva reč tela neovplyvní ani najlepší herec,to by už nebola ľudská bytosť ,ale robot

autor
27. máj 2022

Tak ako to vidíte dievčence? O chvíľku to končí...

nini1978
27. máj 2022

Neviem,dnes som nevidela nič...ako to vidíš ty?

janulik2008
27. máj 2022

Myslím že Johny vyhrá 😉 sledujem krimi príbehy na YT a ako to vysvetľuje tak ani on nebol neviniatko ale ako tam plakal keď púšťali nejakú nahrávku ❤️ jeho tím má rešpekt voči nemu keď vojde dnu postavia sa a fanúšikovia stoja a čakajú keď ide na súd ❤️ tuším aj tá sudkyňa je platonicky zamilovala 🤭🤭🤭 a veľa tomu dopomohla aj Kate Moss.

Čo sa mi však nepáči je to že vraj fanúšikovia sa vyhrážajú že ublížia jej dcére. Nech je akákoľvek deti sa do tohto nemajú ťahať

janulik2008
27. máj 2022

Mimo témy, malá keď ho videla na YT vo videu zahlásila že "Aha Pán Džan z tej telenovely 🤣 Ja som sa zaprisahala že keď to vyhrá zistím jeho adresu a opýtam si od neho autogram 🤭🤭🤭

kikulienkadd
27. máj 2022

Ahoj,nesledujem. Len môj facebook mi to stále predhadzuje do pozornosti (napriek môjmu nesúhlasu a ignoracii). Myslím, že toto predstavenie zašlo príliš ďaleko,zo všetkého chcú vytĺcť peniaze...všetci!

sparrows
27. máj 2022

Čítala som tweety ľudí zo súdnej sieni (právnici alebo kto sú), oni sledovali reakcie poroty a ak sú pravdivé, tak si neviem predstaviť, že Amber vyhrá. Skôr si viem predstaviť hung jury. Ale naozaj po tom všetkom, čo tam odznelo, len blázon by veril Amber. Ale tiež sa bojím, aby Johnny neprehral kvôli nejakému formálnemu aspektu

nini1978
27. máj 2022

@janulik2008 to ani spomínať nemusis,že jeho fanúšikovia nemajú do toho zaťahovať dieťa.
Ale to nie je jeho business preboha,on nie je zodpovedný za jednanie ľudí.
Samozrejme, že keď má miliony fanúšikov,nájdu sa medzi nimi aj psychopati.on s tým ale nesúvisí
Naopak ONA súvisí aj s deťmi Deppa,lebo oni si toho užili viac ako dosť po tom,čo bolo popísané vďaka nej o ich otcovi
A ona teraz ide vyplakavat,ako ju nenechajú na pokoji? A nezavinila to ona náhodou?
Totálna chudera

cicuca
27. máj 2022

Áno, on je tak trošku feťák a alkoholik a ona je tak trochu - dosť sociopat...ale Johnnyho je mi aj ľúto, lebo myslím, že ho riadne ťahá ku dňu a že ona to v hlave nemá v poriadku.

janulik2008
27. máj 2022

@nini1978 asi som to napísala rovnako, ale v podstate rovnako :D myslím to tak že ak sú aj psychopati medzi jeho fanúšikmi tak ozaj deti by mali ísť mimo toho. Tak to malo byť predtým a aj teraz. Ono, obviniť Johnyho popularitu za to že sa jej vyhrážajú, šak on za to nemôže že je populárny :D
Áno, to som čítala resp videla video že keď ho obvinila prvýkrát tak jeho deti chodili do školy a spolužiaci chodili za nimi kvôli titulkom. Preto aj chce očistiť svoje meno, hlavne kvôli deťom.
Inak jeho dcéra na IG má profil a koľkokrát jej tam píšu že prečo nedá ani jedinú fotku s otcom, pritom ktovie či to nie je tak "naschvál", či nemá nejakú dohodu že nebude písať lebo tá šibnutá aj toto by použila.
Máš pravdu v tom, že neviem čo čakala že ľudia budú ticho? Hlavne fanúšikovia si to nedajú, veď kto je ona a kto je on. O nej som doteraz ani nepočula za to keď sa povie Johny Depp tak to vie každý človek kto to je.
Páčilo sa mi však ako povedal, tuším sa ho pýtali že prečo jeho deti neboli na jeho svadbe s Amber tak povedal že im sa už od začiatku nepáčila a povedal, že deti majú niekedy viac rozumu ako on alebo niečo také 🙂

@sparrows aj veľa vraj hovorí ich reč tela 🙂 Johny a jeho tím sú kľudní a ona je ako dieťa ktorému vzali lopatku deti na ihrisku :D

janulik2008
27. máj 2022

vraj má rozhodnutie padnúť budúci týždeň, niekde som čítala že 30.5 alebo 31.5

nini1978
1. jún 2022

A je to tu
Johnny vyhral!!!!!!🔝❤️

janulik2008
1. jún 2022

@nini1978 joj, až som revala :D škoda že tam nebol prítomný. Ale určite má všetkého dosť.

nini1978
1. jún 2022

@janulik2008 predstav si chudák,ako sa mu muselo uľaviť.po toľkých rokoch,čo musel žiť s tým pocitom,že si o ňom myslia,že mláti ženy
Celý svet videl tú osobu,čo tam sedela a klamala a falošne plakala a myslela si,že sú všetci blbí
Bože.dobry...rozviedla sa,dostala 7ilionov ,ale nestačilo jej..chcela ho proste zničiť...
A má čo si zaslúžila.

abbey1
1. jún 2022

A ešte ju čaká súd v UK.

bubuzu
1. jún 2022

Naozaj vyhral? Ja som len narýchlo videla nejaké po anglicky písané titulky net novín, že obaja boli vyhlásení že šírili zlé meno s ohozili "slávu" toho druhého. A platiť majú obaja niečo.

abbey1
1. jún 2022

@bubuzu On vysúdil 15 miliónov, ona 2.

janulik2008
2. jún 2022

@nini1978 hlavne ako povedala že Johny povedz to, povedz Ja Johny Depp muž som týraný a uvidíme kto ti uverí. A on to spravil a svet mu uveril ❤️ ja som nebola veľký fanúšik samozrejme Pirátov poznám ale po tomto, ako som videla že chodil do nemocnice keď jeho dcéra bola v nemocnici. Ako dáva podpisy atď. nikto nie ke dokonalý ale neverím tomu že by mlátil ženy hoc Amber by si jednu zaslúžila. Mne je ľúto aj jej obhajcov, sú len ľudia robili si svoju robotu.

Inak kamoška mu posielala list a vrátil sa jej odmietnutý to bolo ešte keď bol s Amber. Vraj aj nahnevaná bola ale že trz to možno aj bude úplne inak. Či v tom nemala prsty ona 🤬

A toto 🤣🤣🤣🤣🤣