Sledujete prípad Amber a Johnyho?
Ja neviem či sa smiať, alebo... Včera to podľa mňa fakt hrala a to som ju doteraz obhajovala. Som Johnyho fanynka, ale aj ona sa mi veľmi páčila ako Mera v Aquamenovi, no toto co teraz stvárajú. Neviem. Akosi u mňa obaja klesli.
Som šťastná aj za neho 🤍🤍 konečne nejaká spravodlivosť
@nini1978 poslúchol a svet ho vypočul ❤️❤️❤️
@bubuzu amber sudili za jej priame, osobne, verejne vyroky na jeho adresu, ze ju psychicky a fyzicky tyral a bil.
Na strane johnyho zas bolo obvinenie od amber, ze jeho pravnik napisal clanok na amber, ze vsetko, co hovori a pise, su jej hoaxy a klamstva.
Porota to ciastocne uznala v bode, ze clanok pravnik napisal za ucelom umyselne poskodit jej meno. Co bolo jeho cielom. Poukazat, ze klame a ubrat jej tak na vaznosti.
Ale neuznala jej, ze to, co pisal nebola pravda, atd. Zo svojej zaloby vyhrala len tento 1 bod, s narokom na odskodnenie 2 mio.
Johnyho zalobu porota uznala vo vsetkych bodoch (dokopy asi 9tich), s narokom na 10 mio a este dalsich 5 mio za nieco.
Konkretne slo o clanok vo washington post, ktory pisala amber akoze vseobecne, aby bola hlasom, co hovori za tyrane zeny, v ich mene a na ich obranu ako jedna z nich.
Nakoniec sa jej posmykol jazyk, ked pri krizovom vysluchu zacinala stracat kontrolu, a priznala, ze ho pisala o johnym a so zamerom mu poskodit.
A viackrat sa jej stalo, ze sa prekecla aj v inych veciach.
@moonlight1210 je to jedna sprostá žena.tak zničit ľudskú bytosť,je mi jedno aké máš psych.diagnozy,si jedna hnusná osoba.
Teraz.....keď jej nebudú ponúkať ďalšie roly...
Teraz jej dôjde,aké peklo vytvorila ona jemu.
Možno ..teda aspoň vyzerala úplne hotová,keď je čítali rozhodnutie poroty
@nini1978 vtedy vyzerala byt, dajme tomu hotová, ale už prišla s tvrdením ako je jej to ľúto voči ostatným obetiam, že vyhral agresor... Jej právnicka rozpráva koľko dôkazov mali, ale z neviem akého dôvodu ich nepoužili, že chudinka amber nemá na to aby mu zaplatila a ze prve co jej povedala bolo, že sa ospravedlňuje všetkým ženám za túto prehru...
@1gramofon chápeš....ďalej fake hra na city..
Ale jedno teda prepiskli.a síce,že všetky,naozaj všetky ženy,ktoré su obeťami násilia v rodine si pamätajú presne do detailu všetky detaily,hlavne ako sa to stalo prvý krát
A ona menila dátumy, udalosti,opisovala do detailu "aký bol špinavý a chlpatý koberec"🙄
@nini1978 uz rozohrava dalsie divadlo.
Teraz vsetko posuva na tvrdenie, ze jej (a.k.a. vsetkym obetiam tyrania zastupenych v jej osobe) vlastne zobrali pravo na slobodu slova. Ze ked sa ozvu, budu za to potrestane. Zas je len obet. Tentoraz systemu a mocnych a … atakdalej.
A vlastne naznacuje, ze jej muz vyhral kvoli tomu, ze je niekto a ona len slaba zena.
@moonlight1210 neviem ale či o ňu ešte niekto zakopne....
@nini1978 keď rozprávala o koberci tak to znelo ako veta vytrhnuta z knihy. Viackrát sa mi zdalo, že si takto odkukala scenár. Jej pes a pán včielka, k tomu ako sa za tvárila 😂 to bol tiež super detail. Ale je mi až ľúto aká je chorá, ona tým svojim klamstvám možno uz aj sama verí
@1gramofon
@nini1978
@moonlight1210 dievčatá, myslím že ona sa tak ľahko nevzdá 😒
@1gramofon neveri svojim klamstvam. Manipulator vie, ze klame. Ale tym, ze seba vnima ako niekoho, kto si v druhych cita ako v otvorenej knihe (a on naozaj cita), je presvedceny, ze ked cez nich vidi, ma pravo tuto vyhodu vyuzit a pouzit ich na svoje ciele. Neciti lutost nad klamstvami a manipulaciami. Hanbu uz vobec.
Lutost citi len nad tym, ak obete podceni, tie mu vyklznu a popripade ho este aj odhalia (dokonca verejne odhalia a pred druhymi) a sposobia mu tym skody. Teda lutost citi len k sebe.
Najhorsia nocna mora manipulatora je, ze niekto takto konfrontuje jeho svet dymovych clon s dokazmi a odhali ho. A este vacsia mora, ak sa to stane takto verejne.
Ale vacsinou toto zaskocenie rychlo prekona a pokracuje. Akurat ze zacne po troche prekrucat podstatu povodneho problemu, aby sa o chvilu uz diskutovalo o tom istom, ale z ineho pohladu. Proste presunie kauzu na take pole, kde uz zas ma veci pod kontrolou a riadi ich.
Tak aj ona z kauzy som obet partnerskeho tyrania (kde sa ukazalo, ze si ju vymyslela, lebo citila, ze si nedokaze udrzat mat nad manzelom kontrolu, ze jej vyklzava) uz prechadza do kauzy som obet systemu a mocnych.
A zas ide cestou najprv naznacovania a vagnych vyjadreni. Dymove clony.
Tej jebnu*osti sa naucila od otca, ktory je ludsky odpad. Mala krasny priklad.
Ps: aktivne to nesledujem, no clovek ci chce ci nechce sa tomu nevyhne ;) ja by som bola 100x radsej keby sa takto medializoval sud s Ghislaine Maxwell a s ich elitnym pedofilnym ringom, no o tom je nejakym zazrakom ticho.
@lavender273 hej ona furt že vyhral lebo je chlap, že týrané ženy. Veď preboha JOHNY napísal že sa týka MUŽOV a ŽIEN nie iba žien. On mal argumenty ona mala jedného svedka a to svoju sestru.
Teraz keď ociernuje aj porotu, že bola ovplyvnená jonnyho fanusikmi, dáva súdu za vinu rozhodnutie ku ktorému došlo vďaka dôkazom, mohol by byť z toho pre ňu problém? Lebo opat ide z jej strany o osočovanie, nemôže len tak šíriť co sa jej zachce. Môže na to súd reagovať?
@janulik2008 ano,ona mala svedkov všetkých zaplatených,este aj to bolo spomenuté.nikto sa o ňu nezaujímal,nikto nechcel krivo svedčiť
Akurát jej sestra,možno aj zo strachu,lebo uz bolo spomínané,že sa k nej správala ako ku psovi!
Strašné osoby ...nie dosť že oni ako pijavice žili na jeho trovy,ešte ak kamarátkam dával k dispozícii byty a pod
Proste humus,no
@nini1978 ja dúfam, že keď si dá odvolanie, že sa vytiahne proti nej co tvrdí po súde. Jeden chlapík z poroty pridal na net video, bez tváre samozrejme, že teraz keď pozerá na nete videa ze co si ľudia všimli z prípadu, tak väčšinu z toho si všimli aj oni ako porota. A ze mu to bolo veľmi nepríjemné keď sa na neho pozerala. Odhalilo sa tam viacero klamstiev a tych 7 miliónov, keď ju camila v počúvala to bolo ako hadanie sa s dieťaťom, stále len točila to isté dookola a just si nechcela priznať, že je to rozdiel ci ide o jej peniaze alebo muskove v jej mene 😅
Dievčatá a ešte keď ho fotila čo mne by nenapadlo odfotiť svojho manžela keď spí hoc niektoré fotky naozaj vyzerajú že mal Johny dosť ale tak SAKRA neodfotím ho ale zakryjem a nech spí. Okrem toho na niektorých vyzeral že zaspal, to nevideli mňa po 5tuch nočných ako si sadnem na stoličku a bežne zaspím 🤣 a vyzerám ako po chlaste 🤣🤣🤣
Ona si neuvedomuje, že prehrala lebo nemala dôkazy okrem toho bola tam ako psychopat kdežto JD bol kľudný, hoc tiež perlil niekedy 😀
Inak tie TikTok trz čo kolujú po nete 🤣🤣🤣
@1gramofon nemáš náhodou odkaz na to video?
@janulik2008 ved jasné,že ho fotila,ona mala v pláne ho úplne zničiť
Tak to boli tie "dôkazy" ...
@nini1978 to mi tiež ako prvé napadlo. Lebo normálne si nefotim niekoho z rodiny keď je opitý a na niektorých fotkách vyzerá že spí napr na stoličke
Mne je zle z amerických médií a feministiek, ktoré sa snažia prekrútiť jeho výhru na niečo zlé pre ženy. Oni proste nedokážu akceptovať, že sa mýlili a obhajovali násilníčku a klamárku. Stále pokračujú v propagovaní agendy, že v podstate vyhrala misogamia a teraz sa obete násilia budú báť, že ich ich násilník zažaluje. Ale keby Amber hovorila pravdu, tak by neprehrala na všetkých troch tvrdeniach. Nechutné. Ani sa nedivím, že ľudia médiám neveria čím ďalej, tým viac.
@sparrows Pozeráš sa na to zo zlého uhla. Je to bohužiaľ pravda a nevylučuje sa to, že ženy budú iba viac spochybňované, že si takéto veci vymýšľajú. Keď sa v nejakej kauze prevali, že žena si vymyslela znasilnenie, škodí to vždy ostatným ženám lebo spoločnosť to využije ako príklad, ktorý použije "ale veď koľko žien už klamalo..."
Hlavne tento prípad nie je úplne fér. Lebo podľa všetkého on v tom nevinne úplne nebol, no napriek tomu veľa ľudí na to zabúda. Obaja boli toxickí a hoc vyzerá, že Johny naozaj ťahal za kratší koniec, tak si nemyslím, že bol neviniatko ako sa jeho PR snažili urobiť.
A nie, nejde o to, že niekto obhajoval Amber. Ale o to, že naozaj Amber uškodila ostatným ženám. To je proste fakt.
@mimka1402 myslím že máš v niečom pravdu. Ovplyvni to myslenie ale zasa, Amber trz všade sa oháňa že súd bol zaujatý atď
Inak včera som sa ešte nad týmto zamýšľala zas, napr ak v bare žena dá facku mužovi, tak človek automaticky si myslí, že chlap si nejak dovoľoval alebo obťažoval.... Ale ak by muž dal v bare facku žene, tak by ho tam rovno vyhadzovači zbili. Stále je to v spoločnosti "pokrútené", veď proste nikto by nemal nikoho biť, nech je akýkoľvek dôvod. Tiež si myslím, že ani jeden nie je bez viny, ale ak som to správne pochopila, celý súdny proces bol viac-menej kvôli poškodeniu mena, nie domácemu násiliu.
@mimka1402 lenže za to môže Amber a len ona sama, nie Depp, nie porota, ktorá konala na základe výpovedi svedkov a dôkazov z celých 6 týždňov súdu. Ale média už teraz strašia ženy, že ich ich násilník zažaluje, lenže ohováranie musí dokázať ten, čo žaluje a v tom je to ťažšie vyhrať a Depp vyhral, pretože mal na svojej strane pravdu. Jediné ženy, ktoré sa môžu báť sú tie, ktoré si vymýšľajú. A jeho PR teda nie sú tí, čo celý čas platia média, aby ho podporovali. Podporujú ho ľudia a preto to média nedokážu vystáť, nechcú sa zmieriť s tým, že nad týmto nemajú žiadnu moc.
PS: nemusíš byť neviniatko, aby si bol obeť domáceho násilia.
@mimka1402 zaujímavé je, ako ludia silou mocou spochybňujú pri tomto prípade výsledok, keby taky súd vyhrala žena, tak by si to nikto nedovolil spochybniť. Podľa mna tento súd bude mať dobrý a je pravda, ze aj zlý vplyv, ale za mňa osobne to bude ten dobrý vplyv na nedotknuténe pohlavie. Žena je v dnešnej spoločnosti vnimama pomaly ako dokonalá bytosť, dokonalá matka a dokonale všetko. Absolútne nie je možné ju spochybniť. A áno aj toto je vysoko individuálne pri jednotlivcoch, ale názor spoločnosti je taky. Bojuje sa tu za rovnoprávnosť, ale absolútne sa na ňu nemysli aj v tyrani. Na Slovnsku je množstvo hlavne psychicky tyranych mužov a mame k tomu taky krajší pojem podpapucnik.

@janulik2008 keď čítali verdikt,po prvý krát jej bolo do placu bez divadla
Proste ona si to predstavovala veľmi jednoducho,aj tie prvé videá,keď ešte niekedy v 2016 vypovedala,to bolo jasne vidno,ako sa tam chodí vychechtavat,krútila očami,jedla keksíky a pod
No nič, okrem toho,že mne ho bolo veľmi ľúto z ľudského hladiska,ja ho aj považujem naozaj za Pána herca, záver toho procesu poukázal na reálne situácie,kde je žena agresor,ona s tým proste nepočítala,chcela za "priživiť" na hnutí me too