Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
babatko, kukam. KUKUK KUKUK ... ale teraz je reklama. Co zatial vravite na dej?
no,moc sa toho neudialo 😒 ..ale zase tá Beta tam je... 😠 😠 😠 ...A Ivana,že chce čas pre seba,veď si čítala časák,to môže byť rada 😀
ja som sledovala len by ocko:
- pani jarmilka stravila okrem povodne dohodnuteho stedreho vecera u svojho synceka aj vsetky nasledujuce sviatky vratane silvestra, noveho roka, troch kralov, ... ivana jej dala jasne najavo, ze koncom januara je najvyssi cas vypadnut
- angie je furt v umelom spanku
- nepochopila som celkom co riesili kordiak s luciou - ona u neho vecerala, potom ju nasr... potom bol v bare a pytal sa zuzy, ci zvladne bar sama (asi nieco planuje s luciou)
emjee, on ju nena...l, začail sa doťahovať, že L. balí M. a Lucia mu povedala, že je sedlák a odišla, ale sa smiali.. tiež si myslím, že ju chce niekam zobrať a "vojet" ju 😅 🤐
Inac ani mne sa nepaci pristup Ivany, ze cas pre seba ... to je hnus velebnosti.
Som zvedava co bude riesit Martina u Karola... a maly Lukasko je fakt zlatunky.
Mozno Karol chce pozvat Luciu na nejaku dovcu.
egypťanka, myslela si Milana asi.. 😀
A hej, máš pravdu, ivanin prístup k materstvu... 😅
monkula, jasneeee .... no to je tym nedostatkom Panelaku pocas predchadzajucich tyzdnoch 🙂
jaaaaaj tak sa tesim, som sa nevedela dockat a nakoniec by som aj bola zabudla, ze ide, nastastie som akurat volala s kamoskou a ta ze uz ide 😀 co myslite o angie?

aj ja sa veru teším....mi furt čosi večer chýbalo 😀 😀 😀