Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Inak začínam si myslieť, že Angie zomre a bude hrať len sesta Martina, tááá je desná 😖
a ten pohlad des 😒 😒
ja som bola na muzikaly neberte nam princeznu a ona tam hrala hlavnú rolu a odvtedy ju akosi nemusím ale duplom ne ked ma tie čierne vlasy
no ja neviem ale ked hrala Angie pripadala mi taká v poho akoby to ani nehrala ale teraz v roli Mati mi pripadá inak (ako herečka čo to fakt musí hrať) 😉
videla som uputavku,kordiak pozve luciu na lyžovačku na celý týžden do tatier,bože tá lucia sa furt oblieka ako stará žena...bluzky tmavej farby,s dlhymi rukavmi a sukna pod kolená 😝
Kordiak a Lucia sa k sebe vôbec nehodia, mohli mu dat inu zensku 😝 ... inac neviem preco nosi Ivanka stale tu cervenu gumicku na ruke aj ked ma vlasy v cope, zeby vyznavala kabalu?
k červenej gumičke na ruke - vysvetlenie od autora bolo take, že na začiatku nakrúcania si ju na ruke zabudla,
tak potom v dalšich častiach to už nechali tak
maju aj novu znielku na začiatku serialu, ta stara verzia sa mi páčila viac
vacsinou byvaju starsie verzie lepsie 😒 😒
aniratak preco nemusis? aka tam bola?
ano
ako mohla vrátiť švehlova kluče od bytu, ak ho ma prenajatý, a ešte ma tam vlastný nabytok??
hej babenky, tak kto to má umrieť, Kraus hovoril, že niekto zomrie, ale poprel, že to bude Angie, tak čo je na tom pravdy? neviete niečo?
lebo boli s agatou dohodnuté že kym bude na meterskej aaaa nebude robiť tak ani platiť
baby čo sa deje nove v panelaku?prestahovali sme sa a tu jojku nemame ☹ da sa niekde pozriet na internete?
keby sa chovám ako ivana tak už som "piata žena" 😅 a ten jakub je furt k nej milý
tá sedačka čo maju švehlovci je pekná.martina si dava aké podmienky,ved angie tam betku dovliekla a tvaria sa akoby si ju tam karol nasťahoval
je tam o hercoch, o seriali, konkretne diely, zabava, mozes napisat otazku, co ta zaujima..... chod tam mrknut 😉

baby ale karol má okrem gauču aj nový stolík pred gaučom 😉 😉 asi mali štedré vianoce