Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
zlaty je....ale nechapem prečo si neuvedomíš situaciu a nezmieriš sa s tym,že maslak je moj ,uvidíš ,bude to tak lepšie pre všetkych...snívať o nom možeš ale ruky preč 😀 😀
no vsak sa Ti zasmejem ked si budes potom spievat ,,ja som mlada vdova" 😀
to som netusila ze ma tolko fanyniek ...idem hladat ineho grazla 😀 mudrejsi ustupi hehe 😀
no to sa možem aj uraziť 😝 😝 😀 ,skus babána,aj ten je mafián a je volný,až na tú bejátku
no len ten veto dobre vyzera este aj celkom rozumne rozprava 😠 to sa s bananom neda porovnat ...ale mne sa pacil aj ten co uz zomrel 😀 no co mu Imro zatal..hral aj v kutylovi frajera emese...pozerala si to? 😀
ja som ho neznašala,to už bol poriadny grazel...videla som ho v kutilovi,prečo veto? 😕
videli ste uputavku? agata hlada oplodnovača,myslela som že ked príde z cvokhauzu tak bude normalna 😀
no vsak Betka ked si nevedela spomenut ze sa vola Maslak tak mu povedala Veto [tiez maslo]nevidela si to? Teda dievca ako si to chranis svojho chlopa?
Agate ten cvokhaus nepomohol 😒
to bolo vo stvrtok myslim v bare ked sa stretli 1x nahodou 🙂 no som sa zasmiala aj ja
no to by si Ty mala vediet 😀 ale asi v google to najdes 😀 ako sa Ti drahy vola 😀 Idem prec na prechadzku vecer som tu paaa
Ozaj, keď ste si tých zlých chlapcov tak rozdelili, mne ste ktorého nechali? 😨
Žeby Imra? To je iný tiger 😝
Jáj, to je odo mňa o dva a pol roka mladší 😨
mikalove, že Emil 😀 Čo si spadla z Jahody na seno? 😅 Čo by som s ním robila?
Takého Emila mám doma. Síce nie vekovo, ale serie ma poriadne 😝 😀
ahojte...neda mi nepovedat ze mi na panelaku strasne ale strasne prekaza ze sa tam az prilis vela pije...zakazdym ked maju nejaky problem idu do baru a slahnu si za jeden 😠 ..a v kazdom diele je tam niekto spity..fakt ukazkovy serial pre mladez 😅 ..ale inak nic proti 😀 😀 😀

no pockaj ja som nerezignovala to som povedala len tak lebo som si ista ze ja som ta vyvolena pre veta 😝 😎
a este som sa zasmiala ked ho kordiak prosil aby sa na neho maslak nehneval ze mu bude vdacny az do smrti a maslak vravi ze tak dobre ved pri mojom sposobe zivota to nie je az tak dlho 😀