Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Viete kedy je mi protivny Kordiak? ked pije whisky, tie zuby, brrr..
evi, ja viem, zase zaspím potom cez reklamu 😠
domeenika, ja som si už na ňu zvykla a úprimne, kordiak potrebuje babu čo ho dá do pozoru, aj ked práve Lucia sa mi veľmi ako žena nepáči...ale hlavne, že sa páči jemu 😀
no to som si nevšimla,asi som prilis zahaldena 😀 ak dnes bude piť,tak sa zameriam
ved práve ako žena nie je pekná
na zuby 😉
zaujímavé, je že prestal piť ked si myslel, že umiera a teraz to má na háku... a tie bábätká... no moje deti boli spavé a skoro vôbec neplakali, ale tí krpci v paneláku, tak toje rarita 😀
evi nooo ani tie opite sceny mu moc nejdu.. 😉
evi, ale nerob sa, že na zuby 😀
Mikalove no to nieje.. a to si vezmi akou rekonstrukciou musela prejst v maskerni a stale to nieje bohvieco..
vesi ,ved až teraz na zuby,tie som si nikdy nevsimla 😀 😀
mikalove, teraz pozeram ze z PD? odkial?
evi, ved ja som si tiež nevšimla zuby 😀
tie zuby u Kordiaka,keď chľasce,som si všimla aj ja 😖 ,vyzerá to desne 😖
a Lucii to sedí akurát za barom,no pri Kordiakovi vyzerá ako staršia sestra 😀 😀 😀
však sa aj za barom oblieka ako stará dievka z minuleho storocia,niezeby si nahodila dačo sexy 😉
dadulka, 🙂 ´tak tak
mne nesedi aj to, ze je od neho taka vacsia.. aspon mi to tak pripada
domeenika IP
povedzme si to na rovinu, vyzerá ako chlapica 😝
presne ako chlap 😀
podla mna ju vymenia
len za koho? kto sa hlasite robiť do baru a robiť oči na milana?len dufam,že tie handry po nej nebudte musieť nosiť 😀 😀
ja mam hotelovkuuu, mna urcite vezmu 🙂 no len ked pustia kameru tak budem asi druhy imro
😀 😀
domeenika, kam sa tlačíš, ha ? oči na kordiaka sa ti zachcelo robiť.... 😠 😀
že chlapica 😀 😀 😀 😀 😀 ...konečne ten správny názov 😉 ...fakt je taká väčšia,v tej posteli mala také tlsté hnáty 😀 ...teda,len tie jej trčali mimo hlavy 😀
hnáty 😀 😀
😀 😀 😀 😀
vesi.. 😀 len dva diely... to mi bude stacit..
dadulka.. hehe nech ju ukazu v nejakom neglize..
dufam ze niekto tuto diskusiu z panelaka nesleduje... chuda Lucia..

vesi až po ordinácii,este sa nacakame 🙂