Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
zuzitka ...aj ja som na to hned myslela 🙂 asi nam reziser cita myslienky 🙂 no dnes to bolo zajimaveee...Emilko nam ziarlil chudacisko stary -uz sa naozaj nudia ti dochodcovia 😀 Engie sa hra kto vie na co, uz je rovnako prispata ako Karol. Normalne mi tam prestala vadit Agata [ale jej to trvalo}No a Ivanka to zaklincovala ,najskor vyhodila mamicku a teraz aj muza 🙂 husteeee
ja si to musim kuknut este raz, lebo som polovicku nevidela 😅
ale niekto tu pisal, ze nase prispevky citaju a panelak trosku prisposobuje nasim poziadavkam 😀 😀
aj luciu sme ti ofrflavali, ze jake ma vlasy a jak je oblecena a zrazu dalsi den bola zmena u nej k lepsiemu 😀
Angie sa ako pousmiala ked vydela ten nápis a ked Karol prišiel som čakala že mu skočí kolo krku 🤐 Karol by sa nemal tolko vtierať,dolieza hore dole ako trtko,nech dá pauzu a ona príde za ním 🙂 teda to si len myslim,za mnou keby mm takto lozil tak som aj ja zuriva 😀
a kdeže je imro, ved včera vôbec nebol?.. a včera som si všimla zase milankove zuby, on ich vystrkuje aj ked nepije ... a ivanka premudra, už nevie čo so sebou 😒
zuzitka máš pravdu s angie a kočíkom ... scenárista asi chodí na MK 😀
ja si myslím, že nás tu určite čítajú... veď už aj minule, keď tu niekto prirovnal angeliku k mr.beenovej frajerke, tak to potom bolo v článku o nej 😎
tak ten prsten od neho som nepochopila 😕 ... jedine žeby sa začal báť že na starobu ostane sám a berie čo život ponúka
ivana to prehnala s tou konfrontáciou 😖 angie nevie asi čo chce,inak ten napis ma prekvapil 😉 no a o čo ide kordiakovi s tym prsteňom? no a lucia,jeden sex v mesiaci by mi asi nestačil 😀 😀 bože,ved sa k sebe nehodia.Mám rada ako sa bavia medzi sebou blichárovci 😀 a zuzana no comment,trápna..."dúfam,že si sa do mna nezamiloval?" a v tom počasí aká sa robí úžasná 😅 a pukačka sa chce pomstiť mužovi s michalom?
ved vondráčková čo nosí na hlave tú kilovú pukačku,si si nevšimla?musí ju z nej bolieť hlava aj chrbtica 😀
tak to si musím pozreť opakovčku, som ho nevidela, díka eva
neviem mám taký tušák že nás len naťahujú a vondráčková s bajzom nič mať nebude ... a zuzka si verí, že sa mladý do nej zamiloval, keby tak vedela že ju chcel len potiahnuť
no kde ste panelacky?ako sa vam dnes pacilo?inak to umrtie ze niekto umrie v panelaku nemalo to byt na to dieta co Bajzovi umrelo pri porode?ja si myslim len.neviem.a inak zajtra o 17.30 bude v promi novinach Kordiak.tak sledovat.
ahojte baby az teraz som si vsimla,ze je tu taka tema.to aj ja sem patrim aj ja som taka nadrzana na panelak 😀
egyptanka dnes sa nic take nestalo.kordiat poslal svoju sestru do ... jarmila povedala ivane ze jej jakub zavadza v jej byte,zuzane sa v praci dari,nieaky sponzor bude pre pocasie kvoli nej,kordiakovho otca zasiahla financna kriza.inak nic vynimocne sa nestalo 😉 😉
ni dnes to bolo take nic moc. ja stale cakam ci bajza skoci na pukackovu, svehlovu, alebo na bajzovu a chvalne by mohla jedna z nich s nim otehotniet. tolko uz ma deti ze jedno hore dole nie.
lucia mu ho vratila, ze to nemoze prijat, ze sa to nehodi v ich situacii, povedala, ze sa mozno niekto objavi, kto si ten prsten zasluzi viac a vstupila do baru agata ...
... tak bol nasrany, lebo hned bola scenka, jak sa dovalila marta ku kordiakovi a ten ju vyhodil 😅 ze nech ho nech na pokoji 😀
a angie s karolom uz su okej. uz zase byva doma ... len mu povedala, ze sa vsetko udialo tak rychlo, a ze si nie je ista, ci ho miluje
blicharovci ... janka si uz tyka s tym albertom, emil to nevie predychat 😀
dinduska asi ostatne spomenula 😉
teda tá Brychtová mi tam nesedí,správa sa ako rozmaznane decko 😠 mohli by prísť na to ,že sa milili a nie su su
rodenci a letela by odkial prišla 😉
angie by sa mohla zamilovat do karola 2. x,ja sa tiež vždy odmilujem ked ma mm n.....e 😀 😀

a neveriiiim ... oni nas vypoculi a zajtra bude Bajza aj pracovat v ordinacii. 😲