Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
možno nevie o potrate, možno ju len niekto videl vo Viedni... a možno skúša, či sa zuzana nejako chytí...
veď teraz je známa tvár z telku, tak ju tam mohol hoci kto spoznať..
to bude sranda ak sa to michal dozvie,možno jej na oplatku povie že spal s ivanou 😀
a Imrisko rozdava oznamenie svadobne.a inak Karci zevraj pojde do Turecka na dovolenku.ale sa nevie ci pojde aj Angie z Lukaskom.
Neviem preco, ale asi vsetky deti vycitia, ked rodicia robia "tutu-mutu"...nemyslite?
Juj, ci ma stve ta Dadka, a Agata je trapna, vzdy vyklada keksiky, kremiky, konzervy...a ludi nikde, hlavne ze je plna chladnicka...vsade Rajo...inac, uslo mi:kto je ten chlap, co je vzdy v obchode???
baby, co je to za herca ten Brano? 😅 je mi velmi povedomy, ale neviem, ako sa vola 😉
no ja neviem, ale nie je to prehnané, že zrovna dadka pozná tú sestričku z viedne ... a to akože chce v telke potom vyhlásiť, ved by bola trapná
a julka sa mi dnes páčila, ako odpinkala kolegynu
minuly tyzden som velmi nepozerala, tak mnohe zvraty su pre mna prekvapenim
napr. Michalova vypoved, Jankina zlomena ruka...
Peto ma zas nejake ksefty?
ahojte, vždy keď pozerám Panelák a to je skoro vždy, ma totálne naštvú Švehlová a Angie - matky roka !!!
nema Angie novy kocik?aj melir ma tusim spraveny?inak s tym milovanim su z Karolom dobry.ze kazdy den v druhej izbe.by sa aj mne tak pacilo. 😕
inak,ked kukám na angie,tak ked sa hnevá,vyzerá ako trucovité 5 r.decko a nie dospelá žena 😲 a ako som dobre postrehla ukážky na dnes,tak si vyberie spievanie 😨 ved nejako nespieva vo velkom alebo áno?
Mamartinka čo vám v tom bráni?však skúšajte,dokial vám kapacita bytu stačí a zase od znova 😀 😀 😀

myslite ze dadka o tom potrate vie?ja dufam ze ta Vieden od nej bola le taka nahoda,no to by bolo asi moc chciet.