Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
direktor - ivana - podľa ulohy aku hraje, tak to určite zazrela, a šampus nevypije, alebo sa vymenia paháre.
a z michala z debaty v parku z ivanou je mi už nagrc, hotový majster sveta.
Voštinár, taky zakríknutý mi vôbec nesedí.
baby len sa vás chcem spýtať...vy to tak poctivo sledujete 😉 ja sem tam vynechám ale dokukám na nete 😅
ten obchod ,čo tam má Agáta,to bol ten masersalón nie? 😕
no a tam bol predtým vchod zboku? 😕 😕 😕 lebo ja si ho tam neviem volajako dopasovať,lebo na masáž tam chodili normálne cez panelák nie? 😅
teraz mám takého chrobáka v hlave...normálne rozmýšľam,že ako to tam bolo poskladané 😀
majiba ani nie ... to ma proste len tak zrazu napadlo ... ja som hrozný sklerotik, už ma tak nohy bolia 😀
ja zas rozmýšľam, že tie vchody sú asi z opačnej strany ako je hlavný vchod do paneláku že?
podľa mňa šmejd,lebo potom mu hovorila,že keď ten nový kšeft dopadne tak ako s tou retiazkou 😝
Panelak-Pondelok(22.06)Strata Vedomia. Jarmila je ohrozena na zivote.Situacia je mimoriadne vazna.Terezku opatruje Michal.Co sa stalo?kde je Ivana z Jakubom? Panelak-Utorok(23.06)Stripter. Imro ma poriadne velke vycitky svedomia.Zuzana chysta damsku jazdu v bare,chce sa rozlucit zo slobodou.Dvojicky to tento raz poriadne prehnali. Panelak-Streda(24.06) Tampony. Dvojicky su v nemocnici.Milan riesi vazne problemy.Uveri mu jeho otec?Zuzana je v soku.Vie,na aky tovar by mala tocit reklamu. Panelak-Stvrtok(25.06) Definitivny koniec. Lucia ponuka Imrovi svoj byt.Chce sa odstahovat?Dvojicky maju nariadenu prisnu dietu.Ivanu navstivi Julia,ktora jej oznamuje zdrvujucu spravu. Panelak-Piatok(26.06). Dieta.Zvladne Ivana obvinenie,ze za smrt riaditela moze v prvom rade ona?Do obchodu v panelaku prichadza necakana kontrola.
kto ma rat Martu alias Katarinu Brichtovu moze si pozret v stredu ako som prezil.bude tam hrat.
ja suhlasim s Dianou,
noviny sa pohoršovali nad Bartošovej synom, a dochadzkou do školy, i keď trba isť do ČR.
A kolko slovenských deti bolo na LD do polnoci a čo rano???
som v sobotu stretla Angie v BA pri Dunaji .... sme sa prechadzali ... a ked som ju zazrela, tak rovno do tvare som jej zakricala ... jej, ved to je angie!
sa rehotala 😀 😀 😀 😀
Zuzitka: milé 😀 ...ako čítam, tak posledné dva týždne budú nabité, no a potom dve mesiace prázdniny...

a co hovorite na Vostinara?to bola akoze jeho zena?a tipicky Bajza a Svehlova.a Direktor co za prasok to napisal do toho sampusu?som zvedava ci to Ivana vypije.