Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
haslerka - kraus jednoznačne povedal, že Milan Kordiak tragicky zahynie pri autonehode
ahojte panelacky 🙂
leva aj mne sa to tak zda.... 😒 zatial je to take nemastne -neslane 😖
tusim az prilis vela novych... 😒
presne, mohli to trosku vystupnovat, nie naraz vsetkych novych nacapit.. a som zvedava, co s tou mamickou bude..
eva sak odpadla vtedy v byte 😒
no, viac sa mi pacili Bajzovci ako tito novi 😝
a Agata sa chova ku Kordiakovi ako detsko 😒
nezacina to bohvieako...
Tie upútavky s Erikou Barkolokou a Andym boli len akože, určite Milan nezomrie, takže nemusíte smútiť niektoré, ako tu píšete 🙂
moj nazor je ze tie dve v anginom byte pocitaju peniaze ako angie s karolom,
a ta rodinka v byte bajzovcov mi vobec nereze, ona je mlada, on stary a tiez tej bambulke nesedi jej syn, nejak je na nu pristary 😝
baby, nie je to bambulka, ale jej sestra Zuzana Haasova ... mne sa nahodou tato cast pacila, zvykneme si na nove tvare, malo to dej, cize pohoda 😉
Inak ten koniec - Nina, Zuzana, Michal... takto nemalo chybu 😀 ...a Babuľka zapadla do Paneláka ako riť na šerbeľ 🙂 ...niekde bolo písané, že zostavili naschvál takúto kontroverznú rodinu - Jančovci, aby mali čo ľudia ohovárať 🙂
škoda nevidela som úvod
ale neva zajtra si pozriem boli sme totiž s deťmi na ohňostroji k ukončeniu prázdnin stálo to za to oželieť panelák 😉

podla mna to je len uputavka na promi noviny a barkolova s krausm si robili srandu 🙂 teda dufam, leb by hned bolo omnoho menej postav v panelaku - prepacte, ze mena nie su s velkymi pismenami, ale mam na rukach synceka 🙂