Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

•
1. okt 2009ahoj lucia
0
Že cica - mica, tak to bolo zabité 😃 a aj Emilko to elegentne povedal Ernetovi s tebou sa dá rozprávať iba o hovnách a o chľaste 😃 a Bertík s Nikou, ten sa už ako hanbí 😃
No talian nakoniec a keď ešte uvidí nanuka... a chúďa Lucia, to bol smutný moment.
Dnes bola super časť.
No talian nakoniec a keď ešte uvidí nanuka... a chúďa Lucia, to bol smutný moment.
Dnes bola super časť.
Len,a by Nina nezačala zase piť pri takých žiarlivostných scénach manžela :-| ...Julka bolo bohovská 😃 a aj Janka žiarli 😃... inak Imro sám v bare, to určite fantasticky dopadlo, však príde šéfka 😃
trapas .... jak Bajza rozprával sestričke o šéfovi, že je to blbeček .... a vysvitlo, že sestrička je šefova neter ... cha chaaaa 🙂 tak snád nebude sestrička - jednoducho mária - žalovať
no a šef vtrhne do ambulancie v takej chvíli ... akurát papiere zdvíhali po zemi ... no bajza bajza ...
eva sa k tej dcerke chiare nejak nemá =-) síce vysvetlila to, že sa nechce moc rozcítiť, ale ja som ju nevidela ani ju držať za ruku alebo pusinku jej dať =-)
mr.nanuk ajtak pokukuje furt po agáte, nezdá sa vám?
karol prečo neprišiel domov? poslal retiazku pre angie ... vráti sa vôbec?
je mi divné, že si nevolajú, alebo aspon si viac nepíšu ... šak to vyzerá, že o sebe nič nevedia
v tej novej rodine sa rieši rozvod 😕
lucia išla pre pomoc ku kordiakovi kvôli lucinke ... a ten sa jak rozčúlil =-) všetci len od neho niečo chcú...
no a šef vtrhne do ambulancie v takej chvíli ... akurát papiere zdvíhali po zemi ... no bajza bajza ...
eva sa k tej dcerke chiare nejak nemá =-) síce vysvetlila to, že sa nechce moc rozcítiť, ale ja som ju nevidela ani ju držať za ruku alebo pusinku jej dať =-)
mr.nanuk ajtak pokukuje furt po agáte, nezdá sa vám?
karol prečo neprišiel domov? poslal retiazku pre angie ... vráti sa vôbec?
je mi divné, že si nevolajú, alebo aspon si viac nepíšu ... šak to vyzerá, že o sebe nič nevedia
v tej novej rodine sa rieši rozvod 😕
lucia išla pre pomoc ku kordiakovi kvôli lucinke ... a ten sa jak rozčúlil =-) všetci len od neho niečo chcú...
Začni písať odpoveď...

Odošli